Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Senin her halin güzel prensesim❤
Doğal diyince çıplak sandım bı an
Doğal galin bile iç gıcıklayıcı bebeğim
Bende aynı seyi dusundumDoğal diyince çıplak sandım bı an
TesekkürlerHer halin çok doğal güzellik
Tesekkur ediyorumBu arada zarafet,asillik denince İzmir de direk karsiligi sizsiniz güzellik ve seksiliği zaten tartismiyoruz bile...
Sevgiler saygılarBugün sıramı kaptırdım isim dolayısı ile ama en kısa zamanda görüşmek dileği ile hanımefendi ,Balıkesir den sevgiler
Hayaller ve gerceklerBende aynı seyi dusundum
Thanks beybisiDoğal galin bile iç gıcıklayıcı bebeğim
Tesekkur ediyorumGüzel fizik
Çok teşekkür ediyorumGayet güzel, fizik yerinde olunca kıyafet sadece teferruat oluyor
Abi fazlamı lezbiyen olduk
Hahahha gercekle yüzleşinceDoğal diyince çıplak sandım bı an
Tesekkur ediyorumSenin her halin güzel prensesim❤
Tabikide ama hatırlamanız gerekBende böyle karşılanmak isterim
Yanidnda sakinleştirici ilaç ya da iğne olsun.Hahahha gercekle yüzleşince
Ayyy cok mersi valla sıcacık tutuyorPatikler süper. Üşümesin güzel ayaklar. Sporcu vücuda ne yakışmaz.
Tamamdır bana hatırlat dilsizseytan diyeYanidnda sakinleştirici ilaç ya da iğne olsun.
Seni çıplak görünce kalpten gitmiyim.☺
Çünkü İzmir'e mutlaka gelicem kacari yok
Heheheh merak etme öyle bir hatırlatılaticam ki unutmak mümkün olmayacakTamamdır bana hatırlat dilsizseytan diye
Umarım güzel geçmiştir. Kayla Hanım
Benim açımdan güzel am partnerimin referans yazısından sonra öğrenicez ama tesekkur mesajım kötü olmdıgını gösteriyo @Oktayca beyUmarım güzel geçmiştir. Kayla Hanım
Başımın üstünde yeriniz var bunu unutmayın lütfenSevgiler saygılar
Tesekkur ediyorum efendimBaşımın üstünde yeriniz var bunu unutmayın lütfen
❤Tesekkur ediyorum
Bazen doğal olmakta gerekir. Kayla Hanım görecez bakalım yazıdan sonraBenim açımdan güzel am partnerimin referans yazısından sonra öğrenicez ama tesekkur mesajım kötü olmdıgını gösteriyo @Oktayca bey
Doğal hal = doğal afet
Sen ne halinle istersen karsila... yeterki karsila
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!