- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende begendimEline sağlık güzel çekmiş
Doğal çekimler hoşuma gidiyor ve yeterli olduğunu düşünüyorum. Ama denk gelirsek bir kaç karede sizden alabilirim tabiki neden olmasın.bir şey itiraf edeyim ben gerçekten fotoğrafçıyım. Meslek olarak yani Çekim Yapalım mı ?
TsklerÇok güzel
Güzel cidden ve doğal.Bende begendim
Doğallık iyidirGüzel cidden ve doğal.
Tskler. Aynen guzel oldu çekimler. Benden iyi çektiği kesinÇok şanslı bir misafirmiş modeli de bu kadar seksi olunca güzel fotolar yakalamış
Tşk ler. Davete hicabet bekleriz inşallahÇok doğal. Ama bir o kadar da etkileyici davetkar.
Inşallah misafir etmek isterimMisafirin yerinde olmak istedim
İnşallah Cansu hanım dağ dağa kavuşmaz, insan insana kavuşurTşk ler. Davete hicabet bekleriz inşallah
Doğru söze ne hacet 3İnşallah Cansu hanım dağ dağa kavuşmaz, insan insana kavuşur
Aşk üçgeni
Katılıyorum photoshoptan kör olcaz nerdeyse. İyi geldi buDoğallık iyidir
Taze anlık fırından yeni cıktıKatılıyorum photoshoptan kör olcaz nerdeyse. İyi geldi bu
Doğru söze ne hacet 3
Tşk ler canım.Tanıdık detaylar görmek çok hoş
Seve seve çektiririm hoşuma gitti zaten bu çektirme işi her gelenin eline verecem teliBelki bir gün bende birkaç poz çekebilirim. Bu manzara karşısında titremeden net çekim yapmak zor.
Gittikçe kaynıyorum ben yaa
Sizli bizli bende pek sevmem tsk ler guzel bakan gözlerine gözlerinizeGüzel çıkmış
çıkmışsınız yani
Maşallah...
Tşk ler)Tek kelimeyle MÜKEMMEL
Tşk ler.ne kadar da hoş görüntüler canım sabah sabah agzımın suyu aktı bea
Tsk ler.Çekenin emeğine, modelimizin de fiziğine sağlık
bal kaymak eksik kalmışTaze anlık fırından yeni cıktı
Onlarida siz tamamlarsınız artıkbal kaymak eksik kalmış
Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum.Bende misafir olacağım az kaldı
Canlisina bekleriz efendimFotograflar uzun bir süre baktırıyor
İlk fırsattaCanlisina bekleriz efendim
Cansu bu nasıl bir güzellik bu nasıl bir seksilik. Bayılıyorum sana.
Tşk lerCansu bu nasıl bir güzellik bu nasıl bir seksilik. Bayılıyorum sana.
Tşk ler.Emeğinize sağlık
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!