Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu tür karşılama harika seksilik nerden baksam asalet
Çok teşekkür ederim bencede güzel bir tesadüf sevdiğin renk elbiseyle karsılamam iyiki tanıdım çok keyifliydi tesekkürlerBu güzel hanımefendi tesadüfen en sevdiğim renk olan turuncu elbiseyle karşıladı beni. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ederim. Kendi adıma çok hoş vakit geçirdim umarım onu da mutlu edebilmişimdir. Detaylı olarak kendiyle ilgili bir konu açacağım ilk fırsatta. Ama şimdilik oral sex inanılmazdııııı izmirde şuana kadar görüştüğüm en hoş ve güzel olanı sevgilerimle...
teşekkürlerÇok şanslı misafirmiş böyle baş döndürücü bir ev sahibi bulmak zor bu devirde
Böyle açtım bile sağ çıktı valla altta yorumu bile varTövbeler olsun böyle mi kapıyı acican adama
Beyfendi sağ çıkarsa bize haber et
Misafir kapıda şok geçirebilir
Tesekkür ediyorum ama elbisem turuncu ☺Kırmızı bu kadar mı yakışır. Baş döndürücü... Şanslı misafirmiş....
Buyrun ben beklerim ☺kimse beni böyle beklemedi , bi kötü oldum şu an
Tabikide ama bana lütfen belirtin özellikle bu elbiseyle karşılanmak istediğinizi seve seveBu elbise artık noktayı koydu. En yakın zamanda beni bu elbise ile karşılayın.
Thanks honeyyou are a beauty, a lucky guest.perfect body
Sizde gelin sizide bekliyeyim ☺Hiç böyle bekleyenimiz olmadı
Tesekkür ederim bu turuncu amaSana kırmızı çok yakışıyor
Çok mersi beybisiBu tür karşılama harika seksilik nerden baksam asalet ❤
Turuncuuu amaaaa ☺Kırmızı elbisenin sarışın kadınlara çok yakışması peki?
MalesefVay vay vay İstanbula yerleşme planınız yok mu
Tesekkür ediyorumSaçlar efsane olmuş, maşallah
Geleceğin zaman söyle ama mutlakaBende isterim bende bende
Her halin ayrı seksi her halin ayrı güzel ne giysen yakışır sana bebeğimGeleceğin zaman söyle ama mutlaka
Turuncu olmasi sana kırmızının yakıştığı gerçeğini değiştirmezTesekkür ederim bu turuncu amq
Benide keske böyle bekleyn olsa
Fotoğraf aldatıcı oldu özür.... Turuncu da çok hoş.... Siz hangi renk giyerseniz o yakışır.... İçindeki hatun taş....Tesekkür ediyorum ama elbisem turuncu ☺
Bu güzeldi ☺☺ teşekkürlerTuruncu olmasi sana kırmızının yakıştığı gerçeğini değiştirmez
Rica ederim ben tesekkür ederimHarika resimler için teşekkürler
Fotoğraf aldatıcı oldu özür.... Turuncu da çok hoş.... Siz hangi renk giyerseniz o yakışır.... İçindeki hatun taş....
mersiçok yakışmış elbise size
Ben beklerim işte kanıtı ☺Benide keske böyle bekleyn olsa
Sende olmasan düşünen olmazBen beklerim işte kanıtı ☺
Turuncuuu amaaaa ☺
Ok buluşacğımız zaman htırlatırsnız sizide bu tarz bir elbiseyle karşılarım ilk izlenim en önemsediği şeydirAklımı başımdan alan türden bir giyim tarzı
Sana kırmızı çok yakışıyor
Masasiz olmaz İyi keyiflere ufak dokunuşlar ile beraber demek istiyorsun devamı yanımda diyorsunuz yani Kayla Hanım
Valla oktayca beyciğim o masa artık benimle bütünleşti ama işin kötü yanı masa hiçte sağlam değil fantazileri süslüyor bazen amaMasasiz olmaz İyi keyiflere ufak dokunuşlar ile beraber demek istiyorsun devamı yanımda diyorsunuz yani Kayla Hanım
Evet ilk görüşme için bende bu elbiseyi istiyorum
Tabikide ama hatırlatın mutlaka bana gelmeden önceEvet ilk görüşme için bende bu elbiseyi istiyorum
Kesinlikle ilginiz için teşekkürlerTabikide ama hatırlatın mutlaka bana gelmeden önce
Sesli güldüm sağlamlaştırma yaparız yada koltuk olur hiç sorun değil süsler tabi fantezileri Kayla HanımValla oktayca beyciğim o masa artık benimle bütünleşti ama işin kötü yanı masa hiçte sağlam değil fantazileri süslüyor bazen ama
Rica ederim ben tesekkur ediyorumKesinlikle ilginiz için teşekkürler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!