Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Minyon severlere Nur

7 Ocak 2021
186
228
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nur ile bir saatlik bir program gerçekleştirmek için iletişime geçtim, hemen dönüş sağladı. Evine ulaşım sorunsuz, park problemi yok, ev temiz,pırıl pırıl. Evde iki kedisi var ancak dişi olan biraz kıskanç sanki ona bulaşmayın.
Nur, tanıtımında da görüldüğü gibi ufak tefek minyon bir pembiş, muhabbetinden de sıkılmazsınız.
Duj sonrası yatak odasına geçildi, odadaki aynalar gayet stratejik şekilde yerleştirilmiş. Aynalardan Nur’u seyretmek ilginç bir deneyim.
Tekrar görüşmek üzere, sevgili Nur.

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
996
1,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nur ile bir saatlik bir program gerçekleştirmek için iletişime geçtim, hemen dönüş sağladı. Evine ulaşım sorunsuz, park problemi yok, ev temiz,pırıl pırıl. Evde iki kedisi var ancak dişi olan biraz kıskanç sanki ona bulaşmayın.
Nur, tanıtımında da görüldüğü gibi ufak tefek minyon bir pembiş, muhabbetinden de sıkılmazsınız.
Duj sonrası yatak odasına geçildi, odadaki aynalar gayet stratejik şekilde yerleştirilmiş. Aynalardan Nur’u seyretmek ilginç bir deneyim.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler (y)

HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
8,092
6,726
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,455
1,192
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler

atasff Çevrimdışı

atasff

Normal Üye
29 Haz 2022
50
180
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasim icin teşekkürler, Nur candır.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,378
4,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

PETİTE NUR Çevrimdışı
9 Kas 2019
317
1,850
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım referansın için teşekkür ederim, 🤩 seninle tanışmak güzeldi.
Ayna fantezimde sizin de mutlu olduğunuzu görmek çok güzel keyif aldığınızı görmek keyif veriyor 😈 benim ki kedi değil şirretnur😂
Tekrar görüşmek üzere kendine iyi bak 😘

baki

Normal Üye
11 Ağu 2017
7
3
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler 👍🏼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar