Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Minnoş güzel ❤❤❤😘

Jon Stark Çevrimdışı
27 May 2019
747
983
Şanssız başlayan günüm Aylin çiçeğim sayesinde muhteşem bitti. Evet bende Aylin'i tanıma şansını yakaladım. İşten çıkarken şansımı deneyip mesaj attım. Talih bana güldü. Heyecandan emniyet kemerini bile takmamışım. Hep takarım aslında. Tabiki çok çalışkan polisimiz daha sokak arasında yakalayıverdi. İnanın gram üzülmedim Aylin'e kavuşma heyecanı ile. Tatlı mı tatlı, pamuk şeker gibi Aylin. Evi, ikramları çok güzel. Ama esas güzel kendisi. Bazen kendisine bu konuda haksızlık yapıyor. Bana göbüşüm var dedi bende o göbüşünü hep yedim. Tatlı dudaklarını ve bal kutusunu da es geçmedim. Güzel, diri memislerine ayrı ayrı sevgimi gösterdim. O bana saldırdı ben ona saldırdım. Yatağı tarumar ettik defelarca. Konuştuk, şakalaştık, lisedeki utanç verici anılarımıza kadar gittik. Sonra tekrar doyasıya seviştik. Aylin'nin minak duruşuna sakın ha aldanmayın, içinden vahşi kedi her an çıkabilir. Beni 2 kez soydu. Evet 2 kez.
En son ben pes ettim. Evet çünkü saat çok geç oluyordu ve ikimizde çalışan insanlarız. Bunu itiraf etmekten asla utanmıyorum. Sadece Aylin'e doyamadım. İmkansız zaten. Şimdiden çok özledim.
Ben Aylin'i çok sevdim. Tekrar buluşacağımız günü iple çekiyorum.
Aylin'e burdan sevgimi, minnettarlığımı ve teşekkürlerlerimi iletiyorum. Bal dudaklarından öpüyorum.
Hayat, Aylin ile sevişince çok daha güzel.

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
517
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben de özledim💓💕💖
Fırsat kolluyorum...

Sevişmenize ve parmaklarınıza sağlık

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Bu güzel paylaşiminizi gorunce sevgili Aylin'i ne kadar özlediğimi fark ettim, kendisi özel ve farklı bir kadın, kendisini zapt değil Aylin'i özgür bırakıp anı yaşamak inanılmaz bir keyif ve mutluluktur, seni özledim, şu anda izmirde yağmurlu bir gün batımında kadehimi sana kaldıriyorum :) Bu güzel ani yaşayan ve yaşatanlara teşekkürler :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Alerji olmuş, hapşuruk ve tıksırıklara gark olmuş halde, kırmızı gözlerle harika bir şeyler okumak iyi geliyormuş insana ya, bir bitki çayı alıp daha detaylöca değerlendireyim ben şu mevzuyu. @Jon Stark, ne eğlendik ama be... !🙈🙈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Şanssız başlayan günüm Aylin çiçeğim sayesinde muhteşem bitti. Evet bende Aylin'i tanıma şansını yakaladım. İşten çıkarken şansımı deneyip mesaj attım. Talih bana güldü. Heyecandan emniyet kemerini bile takmamışım. Hep takarım aslında. Tabiki çok çalışkan polisimiz daha sokak arasında yakalayıverdi. İnanın gram üzülmedim Aylin'e kavuşma heyecanı ile. Tatlı mı tatlı, pamuk şeker gibi Aylin. Evi, ikramları çok güzel. Ama esas güzel kendisi. Bazen kendisine bu konuda haksızlık yapıyor. Bana göbüşüm var dedi bende o göbüşünü hep yedim. Tatlı dudaklarını ve bal kutusunu da es geçmedim. Güzel, diri memislerine ayrı ayrı sevgimi gösterdim. O bana saldırdı ben ona saldırdım. Yatağı tarumar ettik defelarca. Konuştuk, şakalaştık, lisedeki utanç verici anılarımıza kadar gittik. Sonra tekrar doyasıya seviştik. Aylin'nin minak duruşuna sakın ha aldanmayın, içinden vahşi kedi her an çıkabilir. Beni 2 kez soydu. Evet 2 kez.
En son ben pes ettim. Evet çünkü saat çok geç oluyordu ve ikimizde çalışan insanlarız. Bunu itiraf etmekten asla utanmıyorum. Sadece Aylin'e doyamadım. İmkansız zaten. Şimdiden çok özledim.
Ben Aylin'i çok sevdim. Tekrar buluşacağımız günü iple çekiyorum.
Aylin'e burdan sevgimi, minnettarlığımı ve teşekkürlerlerimi iletiyorum. Bal dudaklarından öpüyorum.
Hayat, Aylin ile sevişince çok daha güzel.

Elim varıp da bir türlü yanıtlayamadım bu harika yazıyı, özürlerimi kabul et sevgili @Jon Stark cığım. 🙏

Harika vakit geçirdiğimi, uzun zamandır bu kadar gülmediğimi itiraf etmeliyim. Şanssız başlayan gününü keyifle sonlandırdığımız için de ayrıca mutluyum.😍

Bu arada lise anılarımızı ve benim tanga anımı lütfen unutalım, yoksa komedi camiasına giriş yaparız birlikte.🤣

Bu arada, bana pamuk şeker demişsin gözümden kaçmadı.😍😍 Mesaisel sorunlar olmasa herhalde muhabbet kazanını kaynatmaya devam edecektik ama karın ve yanak kaslarım dayanır mıydı bilemiyorum valla.🤣

Tanışmaktan mutluluk duydum.🙏 Harika yorumlarına da teşekkür ediyor ve tekrar denk gelebilmek dileğiyle diyorum tatlı adam.

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!😍😍

Sevgiler...

Ha not : Trafikte kurallara uyalım lütfen.🤣🤣🤣

Jon Stark Çevrimdışı
27 May 2019
747
983
Hayat Aylin ile sevişince güzel. Ben bunu anladım. ❤❤😘😘

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Bu güzel paylaşiminizi gorunce sevgili Aylin'i ne kadar özlediğimi fark ettim, kendisi özel ve farklı bir kadın, kendisini zapt değil Aylin'i özgür bırakıp anı yaşamak inanılmaz bir keyif ve mutluluktur, seni özledim, şu anda izmirde yağmurlu bir gün batımında kadehimi sana kaldıriyorum :) Bu güzel ani yaşayan ve yaşatanlara teşekkürler :)

Canımcığım, harika yorumun için teşekkürler. Ben de şu an kahve bardağımı sana kaldırıyorum selamla... Özledin... Bir gel şu sehrimize de kaynatalım...😍🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar