- 27 May 2019
- 747
- 983
Şanssız başlayan günüm Aylin çiçeğim sayesinde muhteşem bitti. Evet bende Aylin'i tanıma şansını yakaladım. İşten çıkarken şansımı deneyip mesaj attım. Talih bana güldü. Heyecandan emniyet kemerini bile takmamışım. Hep takarım aslında. Tabiki çok çalışkan polisimiz daha sokak arasında yakalayıverdi. İnanın gram üzülmedim Aylin'e kavuşma heyecanı ile. Tatlı mı tatlı, pamuk şeker gibi Aylin. Evi, ikramları çok güzel. Ama esas güzel kendisi. Bazen kendisine bu konuda haksızlık yapıyor. Bana göbüşüm var dedi bende o göbüşünü hep yedim. Tatlı dudaklarını ve bal kutusunu da es geçmedim. Güzel, diri memislerine ayrı ayrı sevgimi gösterdim. O bana saldırdı ben ona saldırdım. Yatağı tarumar ettik defelarca. Konuştuk, şakalaştık, lisedeki utanç verici anılarımıza kadar gittik. Sonra tekrar doyasıya seviştik. Aylin'nin minak duruşuna sakın ha aldanmayın, içinden vahşi kedi her an çıkabilir. Beni 2 kez soydu. Evet 2 kez.
En son ben pes ettim. Evet çünkü saat çok geç oluyordu ve ikimizde çalışan insanlarız. Bunu itiraf etmekten asla utanmıyorum. Sadece Aylin'e doyamadım. İmkansız zaten. Şimdiden çok özledim.
Ben Aylin'i çok sevdim. Tekrar buluşacağımız günü iple çekiyorum.
Aylin'e burdan sevgimi, minnettarlığımı ve teşekkürlerlerimi iletiyorum. Bal dudaklarından öpüyorum.
Hayat, Aylin ile sevişince çok daha güzel.
En son ben pes ettim. Evet çünkü saat çok geç oluyordu ve ikimizde çalışan insanlarız. Bunu itiraf etmekten asla utanmıyorum. Sadece Aylin'e doyamadım. İmkansız zaten. Şimdiden çok özledim.
Ben Aylin'i çok sevdim. Tekrar buluşacağımız günü iple çekiyorum.
Aylin'e burdan sevgimi, minnettarlığımı ve teşekkürlerlerimi iletiyorum. Bal dudaklarından öpüyorum.
Hayat, Aylin ile sevişince çok daha güzel.