- 6 Haz 2018
- 6,118
- 8,097
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Minnoş tatlı ve güzeller seksi ve davetler tanışılacak minnoşlar arasındasınız Aylin hanım bakalım ne zaman.....Hayatın içinden, minnoş enstantaneler...
Hepimize keyifli bir hafta dilerim.
HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!
Mahsus yapıyorsun dimi? Hayran oldum. Kırmızı oje sana çok yakışıyor. El ve ayaklarında çok hoş duruyor.
Yok valla ya, ben masumum ki masumluğum tescillidir Ellerimi, ayaklarımı ben de seviyorum bu arada.
Yuh yani sende doyamadıysan biz mezar kazıp yatalım içine be birader.Durr roket atma vicdansız seni Zaten doyamadım o beyaz tenine
hhha hhaa ben bekar adamım üstadım idare et hem abaonaman ziyaretçiyim kendisine ya ; her seferinde bi çıta fazla uçuruyor haliyle doyumsuzluk yarattı bende o ne minnoştur o sen bilmezssin&
Minnoş tatlı ve güzeller seksi ve davetler tanışılacak minnoşlar arasındasınız Aylin hanım bakalım ne zaman.....
En kısa zamanda sevgili minnoş @AylinAylinEn kısa zamanda diyelim sevgili @Goodman
çok tatlı değil mi yaaa
öyledir. hatta her tatlı bir değildir. kiminden 1 dilim alırsın kimine doyamazsın(şair burda aylini kastediyor).Teşekkürler @yardirlol2 ciğim. Kadın dediğin her dem tatlı değil midir zaten?
Hayatın içinden, minnoş enstantaneler...
HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!
Sevilmeyecel gibi değillerki özel ilgi ve alaka göstermek gerek, denk gelirsek bu renk oje rica edeceğim lütfen. Ah şu benim minnoş zaafım aaah, minnoşun kendisinden başka minnoş olan her şeyine de ayrı bir zaafım var.
O zaman yaşasın kırmızı ve yaşasın minyonlar.Kırmızı ve tonlarını ben de çok severim. Denk gelelim de oje rengi kolay iş yahu. Yaşasın minyonseverler.
güzel hatun
Yatağa yatağa davet ediyor
Beraber yanalım mıBir reklam vardı aklıma o geldi : ATEŞ SENİ ÇAĞİRIYOOO Akabine de şu görüntü iyi gider
Durr roket atma vicdansız seni Zaten doyamadım o beyaz tenine
Yuh yani sende doyamadıysan biz mezar kazıp yatalım içine be birader.
siyah mini efsaneymiş @AylinAylin
güzel hatun
hhaaa hhaa ; hepimize yeter o sen merak etme can alır , can söker sen kalpten gitmede göremeden
minnoş ayaklarınız ve şekilli bacaklarınız da pek güzelmiş aylinciğim.
@AylinAylin11.08.2019 tarihine randevu almak istiyorum buraya yaziyorum ki herkes duysun bilsin sahit olsun yoksa buyuk cingat cikartirim
11.08.2019 tarihine randevu almak istiyorum buraya yaziyorum ki herkes duysun bilsin sahit olsun yoksa buyuk cingat cikartirim
Çıplak olman gerekmiyor sen güzel,çılgın,eğlenceli ve her zaman her yerde eşlik edilecek,tatlı bir kadınsın
Ekli dosyayı görüntüle 36473
Egeleceli ve guzel bir kadınsınız. Bir gün tanısmak umuduyla
Ben de benzer bir şey dedim valla kendisine. Aman mezar filan olmasın ya, dünya geniş.
Niyet demek yolun yarısı demek o zaman yola devamNiyet ettiysen gazan mübarek olsun @Goodman.
öyledir. hatta her tatlı bir değildir. kiminden 1 dilim alırsın kimine doyamazsın(şair burda aylini kastediyor).
Doktor bu ne ama şimdi bu nasıl bir güzelliktir
Ben küstüm oynamıyorum valla
O zaman yaşasın kırmızı ve yaşasın minyonlar.
Seeen? BANAAA?? Küser misin ya cidden @Karkelo cuğum ??
Hayatın içinden, minnoş enstantaneler...
HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!
4 nolu foto için ne şiirler okurum Cemal Süreya'dan sana
Elim telefona gidip geliyor gidip geliyor
güzel hatun
İkinizde güzel fiziklisiniz maşallah.
11.08.2019 tarihine randevu almak istiyorum buraya yaziyorum ki herkes duysun bilsin sahit olsun yoksa buyuk cingat cikartirim
Karar veremiyor @HANDE ciğim Belki bir gün denk geliriz ama değil mi? Dünya küçük!NEDEN Kİ YLE BİR ŞEY OLUYORKİ
öyledir. hatta her tatlı bir değildir. kiminden 1 dilim alırsın kimine doyamazsın(şair burda aylini kastediyor).
Her bir foto ayrı güzel. Doyulmaz bu güzel kadına.
O zaman en kısa zamanda o ateşte yanmak için icabet etmek ve üstüne serinlemek ve buz kompresi için plan yapmak lazımO halde ateş seni çağırıyooooo! Diyorum sevgili @Goodman. O ateşin üzerine de meşhue buzlu oralet iyi gider kanımca...
O halde ateş seni çağırıyooooo! Diyorum sevgili @Goodman. O ateşin üzerine de meşhue buzlu oralet iyi gider kanımca...
Her bir foto ayrı güzel. Doyulmaz bu güzel kadına.
@Thefinansman bey çok naziksiniz yine Seviliyorsunuz
Bilmukabele hanımefendi@Thefinansman bey çok naziksiniz yine Seviliyorsunuz
Aylin hanım bana bilgilerinizi yazar mısınız?Amanin, şımardım. Tadımlığım zaten galiba ya.
Seninde hoşuna gidiyor değilmi
Baileys Ice Cube yapacağım belli olduHayatın içinden, minnoş enstantaneler...
HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!
Herşey beklenir bu adamdan@ANT45 senin amacın ne ? Hatun kişileri bana mı dadandıracaksın aman diyeyim...
@ANT45 senin amacın ne ? Hatun kişileri bana mı dadandıracaksın aman diyeyim...
hha hha yaa daha evvelde söyledim sana millet korku trenine binmek için Aylin Aylin diye yardırıyor; hem bilirsin korkunun ecele faydası yoktur
Olacak olacak kesin olacakkader utansın diyeyim sevgili @zevkine.burda , eylül ayı bizim ayımız olsun diye temennide bulunayım bari...
Enstanteneleri yemek serbest mi ?
Bitirecek bize Aylin bırakmıycak ben ondan korkuyorum, önündeki tabağı bitirip yanındakinin yemeğine de dalan gürbüz çocuk gibi adam maşallah.
HarikuladeHayatın içinden, minnoş enstantaneler...
HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!
aaaa , gercekmis...Hayatın içinden, minnoş enstantaneler...
HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!
Hemde fazlasiyla son daki sakarlik olmasa daha iyi olurdu amma lakin yapacak bisey yok acele ise seytan karisir hersey icin tesekkur ederim tabiki gene mutlaka rahatsiz edicem kendine iyi bak@zevkine.burda beyefendi sonunda muradınıza ermişsiniz diye duydum. Umarım onca beklemeye değmiştir...
Ne zaman geri dönüş yapacaksın sevgili hatunumBu ara hiiç şiirsel modda değilim sevgili @sayhandeniz ama bu cümleyi iltifat olarak alıp sana bolca öpücük yolluyorum.
Harikulade
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!