Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

MİNİ Siyah Elbiseli Kadın Damla Egeli

14 Eyl 2012
113
1
Cinsiyetiniz nedir?
geç kalmış bir ziyaret , Damla Egeli Hanımın ankaraya geleceğini forumda duyduktan sonra kendisi ile pm aracılığıyla görüşmek istediğimi belirtip zamanın gelmesini beklerken tereddüt etmeden randevulaştığımız gün kendisinin yanında aldım soluğu kapısını çaldığımda kapı açıldı ve karşımda Damla Egeli hanım güzel bir mini elbise ile ilk defa gördüğüm zerafetiyle karşımda esmer güzeli , gözlerim faltaşı gibi ve ağzım açık hayranlıkla baka kaldım. Misafirperverlik , güzel bir kahve ve hoş sohbeti sonrası malumunuz üzere yatak faslı bende kalsın. İki gündür Damla Egeli hanımın evde sıkılmış olduğunu duyunca , ankaraya misafir gelmiş güzel bayanı dışarda yemeğe götürmemek ayıp olurdu. Yemek teklifimi geri çevirmeyip kendisi ile güzel zaman yaşamamı sağlayan güzel hanımefendiye çok teşekkür ederim. Tekrar Tekrar görüşmekten mutluluk duyacağım güzel kadın seni tanıdığıma çok mutluyum.

great tao Çevrimdışı
29 Mar 2012
901
7
Cinsiyetiniz nedir?
Fiziksel güzelliğiyle Zeynep forumda en beğendiğim bayanlar arasında olmuştur her zaman. Foruma ilk üye olduğum zamanlardan beri bu fikrim değişmedi. Bu güzel paylaşım için ikinize de teşekkürler.

14 Eyl 2012
113
1
Cinsiyetiniz nedir?
:) sevgili finansör seni tanıdığıma çok memnun oldum çok hooş sohbet ve kaliteli birisin :) çok güzel vakit geçirdikk yine görüşmek dileğiyle fırsat buulur istanbula gelirsen boğazda rakı balık sözün var unutma :)

sözümde duracam mutlaka , rakı balık için mekan bilmem İstanbul da sen mekanı ayarla ben rakı balıkları :)

hovarda Çevrimdışı
11 Haz 2010
621
124
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili Finansör06, bu güzel paylaşım için sana da sevgili Zeynep'e de çok teşekkürler :).

milo Çevrimdışı
22 Ara 2010
632
122
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşım olmuş her iki tarafada teşekkürler zeynep hanım benimde ilgimi çeken birisi :)

melek_ist Çevrimdışı
4 Ocak 2011
97
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşim süper olmuş eğlene sağlik

Ali Dayı Çevrimdışı
7 Ocak 2011
758
245
Cinsiyetiniz nedir?
Mini siyah elbiseli güzel kadın Zeynep Ankaramıza teşrif ettiğin ve bizleri mest ettiğin için size teşekkür ederiz.Umarım en kısa zamanda görüşürüz.Finasör06 sanada teşekkür güzel zeynebi tanıdığın için.

14 Eyl 2012
113
1
Cinsiyetiniz nedir?
Mini siyah elbiseli güzel kadın Zeynep Ankaramıza teşrif ettiğin ve bizleri mest ettiğin için size teşekkür ederiz.Umarım en kısa zamanda görüşürüz.Finasör06 sanada teşekkür güzel zeynebi tanıdığın için.
sağolasın AliDayım
Zeynebi bugüne kadar tanımamakla hata yaptığımı anladım. Keşke daha önceleri tanımış olsaydım

14 Eyl 2012
113
1
Cinsiyetiniz nedir?

Eylül Sönmez

Normal Üye
24 Nis 2013
407
1
Zeynep Ankara'yı da yakmış anlaşılan. Keşke o mini siyah elbise ile bir tanecik olsun foto görebilseydik ama :D

14 Eyl 2012
113
1
Cinsiyetiniz nedir?
14 Eyl 2012
113
1
Cinsiyetiniz nedir?
ama gelmiyorum ya ankaralılar fiyatımı pahalı bulmuş banane =)

fiyatı pahalı bulurlar sonrada hiç bilinmedik bayanlar tarafından şipşakcılığa gelirler. Forumda onaylı bayanlarla görüşüp kaliteyi yaşasalar daha güzel olur bence , sen gel herzaman görüşmek isterim senin gibi tatlı ve güzel bir bayanla

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar