Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Milf Arzu :)

ferdi b

Normal Üye
2 Eyl 2020
31
45
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu hanımla akşam anlık program oluşturduk musaitmis şans bana güldü hemen yola koyuldum.
evi kolay bulunuyor, sokakta park yeri bulunuyor. kapıyı açtı girdim güzellik tam bir milf, vücut denildiği gibi eksiği yok fazlası var beklemezsiniz yani bu kadarını. oturduk ikram sohbet bir süre sonra içeri geçelim dedi olur dedim. odaya geçtik özel anlar başladı.
ayna karşısında ayakta orala başladı yaptıkça tabi benimki durmuyor :) yatakta uzandım orda devam etti orala sonra cowgirl pozisyonu o çalışıyor ben çalışıyorum konuşmaları azdiriyor, sonra şu meşhur doggy pozisyonu evet hakkını vermek gerek kusursuz yani başka pozisyon istemezseniz o derece, bir süre sonra değişti tabi misyoner pozisyonu git geller dudak ısırmalar tahrikler ve mutlu son :)
karşılıklı zevk alındığını düşünüyorum, milfim benim iyi oldu görüştüğümüz...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Arzu hanımla akşam anlık program oluşturduk musaitmis şans bana güldü hemen yola koyuldum.
evi kolay bulunuyor, sokakta park yeri bulunuyor. kapıyı açtı girdim güzellik tam bir milf, vücut denildiği gibi eksiği yok fazlası var beklemezsiniz yani bu kadarını. oturduk ikram sohbet bir süre sonra içeri geçelim dedi olur dedim. odaya geçtik özel anlar başladı.
ayna karşısında ayakta orala başladı yaptıkça tabi benimki durmuyor :) yatakta uzandım orda devam etti orala sonra cowgirl pozisyonu o çalışıyor ben çalışıyorum konuşmaları azdiriyor, sonra şu meşhur doggy pozisyonu evet hakkını vermek gerek kusursuz yani başka pozisyon istemezseniz o derece, bir süre sonra değişti tabi misyoner pozisyonu git geller dudak ısırmalar tahrikler ve mutlu son :)
karşılıklı zevk alındığını düşünüyorum, milfim benim iyi oldu görüştüğümüz...
Tatlim bu guzel referansin icin sana cok ama cok tesekkur ederim😘 Tanistigima cok ama cok ama memnun oldum.Yakisikli kibar tatli cocuk seni kocaman opuyorumm hersey gonlunce olsun😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar