Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mila & Işıl vs Trampa & Ozanx BigBang

Trampa

Normal Üye
24 Eki 2019
28
76
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @Mila ve @ışıl parlak

Hem Işıl hem de Mila için şunu söyleyebilirim ki ikisi de sinirimi bozdular. Ben hayatımda böyle suratsız böyle isteksiz böyle gıcık kız görmedim. Şaka ya şaka şaka 🤪 Aslında içimden geçen böyle yazsam da kimse Işıl'la Mila'yı keşfetmese, hep bize kalsalar ama bu kızlara kötü referans yazmak mümkün değil.

İkisi de bir süredir takibimdeydi ve iyi anlaştıklarını biliyordum. Sevgili arkadaşım @Ozanx'e bir sürpriz yapıp Işıl ve Mila'dan randevuyu kopardım. Hadi dedim gidiyoruz. 😄 Kısa güvenlik kontrolleri vs. derken gündüz programımız Işıl'ın o tertemiz düzgün evinde başladı. Kapıdan içeri girer girmez sanki çok uzun zamandır tanıdığımız arkadaşlarımızın evine gelmişiz gibi bir ortamda masamız hazırlanmış, enerjik gülen yüzler, şaraplar çerezler.. Hatta gelirken alışveriş yaptık diye kapıdan girer girmez Işıl'dan fırça yemelerle başladı maceramız.

Daha kapıdan girdiğimiz anda ikisinin de ayrı ayrı güzelliği, özellikleri, güler yüzü, misafir ağırlamaları başımızı döndürdü diyebilirim. Bir kere karakter olarak her ikisi de harika kızlar. Fiziki güzellik olarak yüzleri vücutları tavırları tek kusur söyleyemem. Her ikisini de temizlikleri, güler yüzleri, fiziki güzelliklerini korumaları konusunda tebrik etmek isterim. Bu kadar iç gıcıklayıcı cazibenin yanında sohbet ve eğlence o kadar iyiydi ki bir süre kimse yatağa gitmek istemedi. O diyor hadi siz gidin, öteki diyor hadi siz gidin. Birbirimizi ittiriyoruz illa gidin diye. Yok sen git, dur gideriz mideriz derken en sonunda dayanamadık hep beraber gittik 😎

İçerideki durumları sizin hayal gücünüze bırakıyorum. Herkese keyifli forumlar...

Şaka be şaka 😉

Gerçekten yazarken durdum bir bekledim. Ne kadar ayrıntıya girmeliyim acaba diye. İçeride doggy'ler, cowgirl'ler misyonerler havalarda uçuşuyor. Kah Mila ile Işıl'ın sevişmelerini izliyorum, kah Ozanx'le Işıl'ı izliyorum. Bir bakıyorum Mila deliriyor. O bebek yüzündeki keyfi izlerken daha sıkı kavrıyorum. Başım dönüyor o ara bir kendimden geçer gibi oluyorum gözümü açıyorum Işıl beni üstüne almış titriyor. Mila Ozanx'le çığlık çığlığa...Hiç bitmesin bu an 1 ay sürsün yemeyelim içmeyelim bu odadan çıkmayalım. En keyifli an kızların orgazm anları. Daha fazla detaya girmeyeceğim burada kesiyorum. Herkes için bu kadar ayrıntı yeter 😐

Tekrar sohbet eğlence kısmına geçip şaraplarımızı yudumlarken enerjimiz düşmesin diye Mila'dan tatlılar geliyor. Macaronları görünce benim dayanamayıp ''anaaaa @Moria 'nın macaronlar bunlar'' dememle ortalık yıkıldı tabi. @Moria hakkını helal et senin macaronlardan geriye kalanları afiyetle yedik. Sayende ikinci Bigbang ilkinden daha da iyi oldu diyebilirim. 😎 Kızlar da senden çok iyi bahsettiler 👍

Velhasıl 3 saatlik maceramızın sonuna geldiğimizde evden hiç ayrılmak istemiyorduk diyebilirim. Aklımız kaldı mı? Hem de çok kaldı. Gitmeyin abi bu kızlara bilmesin hiç kimse, bize kalsınlar. 😁

Teşekkür ederiz her şey için.. Tekrar görüşeceğiz yakın zamanda..... 😘

@Moria 'nın macaronlar 🤪

0

Lila Çevrimdışı
29 Eyl 2020
1,084
5,579

Hem Işıl hem de Mila için şunu söyleyebilirim ki ikisi de sinirimi bozdular. Ben hayatımda böyle suratsız böyle isteksiz böyle gıcık kız görmedim. Şaka ya şaka şaka 🤪 Aslında içimden geçen böyle yazsam da kimse Işıl'la Mila'yı keşfetmese, hep bize kalsalar ama bu kızlara kötü referans yazmak mümkün değil.

İkisi de bir süredir takibimdeydi ve iyi anlaştıklarını biliyordum. Sevgili arkadaşım @Ozanx'e bir sürpriz yapıp Işıl ve Mila'dan randevuyu kopardım. Hadi dedim gidiyoruz. 😄 Kısa güvenlik kontrolleri vs. derken gündüz programımız Işıl'ın o tertemiz düzgün evinde başladı. Kapıdan içeri girer girmez sanki çok uzun zamandır tanıdığımız arkadaşlarımızın evine gelmişiz gibi bir ortamda masamız hazırlanmış, enerjik gülen yüzler, şaraplar çerezler.. Hatta gelirken alışveriş yaptık diye kapıdan girer girmez Işıl'dan fırça yemelerle başladı maceramız.

Daha kapıdan girdiğimiz anda ikisinin de ayrı ayrı güzelliği, özellikleri, güler yüzü, misafir ağırlamaları başımızı döndürdü diyebilirim. Bir kere karakter olarak her ikisi de harika kızlar. Fiziki güzellik olarak yüzleri vücutları tavırları tek kusur söyleyemem. Her ikisini de temizlikleri, güler yüzleri, fiziki güzelliklerini korumaları konusunda tebrik etmek isterim. Bu kadar iç gıcıklayıcı cazibenin yanında sohbet ve eğlence o kadar iyiydi ki bir süre kimse yatağa gitmek istemedi. O diyor hadi siz gidin, öteki diyor hadi siz gidin. Birbirimizi ittiriyoruz illa gidin diye. Yok sen git, dur gideriz mideriz derken en sonunda dayanamadık hep beraber gittik 😎

İçerideki durumları sizin hayal gücünüze bırakıyorum. Herkese keyifli forumlar...

Şaka be şaka 😉

Gerçekten yazarken durdum bir bekledim. Ne kadar ayrıntıya girmeliyim acaba diye. İçeride doggy'ler, cowgirl'ler misyonerler havalarda uçuşuyor. Kah Mila ile Işıl'ın sevişmelerini izliyorum, kah Ozanx'le Işıl'ı izliyorum. Bir bakıyorum Mila deliriyor. O bebek yüzündeki keyfi izlerken daha sıkı kavrıyorum. Başım dönüyor o ara bir kendimden geçer gibi oluyorum gözümü açıyorum Işıl beni üstüne almış titriyor. Mila Ozanx'le çığlık çığlığa...Hiç bitmesin bu an 1 ay sürsün yemeyelim içmeyelim bu odadan çıkmayalım. En keyifli an kızların orgazm anları. Daha fazla detaya girmeyeceğim burada kesiyorum. Herkes için bu kadar ayrıntı yeter 😐

Tekrar sohbet eğlence kısmına geçip şaraplarımızı yudumlarken enerjimiz düşmesin diye Mila'dan tatlılar geliyor. Macaronları görünce benim dayanamayıp ''anaaaa @Moria 'nın macaronlar bunlar'' dememle ortalık yıkıldı tabi. @Moria hakkını helal et senin macaronlardan geriye kalanları afiyetle yedik. Sayende ikinci Bigbang ilkinden daha da iyi oldu diyebilirim. 😎 Kızlar da senden çok iyi bahsettiler 👍

Velhasıl 3 saatlik maceramızın sonuna geldiğimizde evden hiç ayrılmak istemiyorduk diyebilirim. Aklımız kaldı mı? Hem de çok kaldı. Gitmeyin abi bu kızlara bilmesin hiç kimse, bize kalsınlar. 😁

@Moria 'nın macaronlar 🤪

0

Merhaba 🥰cnm referansınız için teşekkür ederim 😘iyiki tanidik sizdi☺ çok eğlendik😉 o kadar güzel zaman geçirdiki sizinla tanişmak güzeldi 🥰 çok memnun olduk😗 tekrar görüşmek dileğiyle😘

ışıl parlak Çevrimdışı
11 Şub 2020
1,151
3,960
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Şaka be şaka 😉

@Moria 'nın macaronlar 🤪

0
Allah seni napmasin konuya girirken kafamdan kenser dönüşümler 🤣 allah allah olamaz dedim 🤔 meğerse şakay mış😜 öncelikle güzel esprili hoş düşüncelerin icin tsk ederim cnm 🙏 mesajşlaşdıgımızda beni soğuk kanlı anlamanız için ayrı tsk ederim 🤣 uykudan yeni uyandığım zamana denk gelmiş demek ki 😛 neyse görüşme gerçekten inanılmaz keyfli geçti 🥰 çok samimi içten sıcak insanlarsınız sanki eski arkadaşlar gibi, özellikle Sevgili @Ozanx kapıdan girer girmez ya ışıl sen naptın demesi beni bitirdi 😅 eski tanıdıklardan birimi sandım 😛 sıcak muhabbet sohbet arada alkol sevisme derken vakit çok eglenceli ve hızlı geçti, bu samimiyetiniz saygınız icin size tsk ederim 🥰 eğlenceniz dayım olsun beyler yine bekleriz 😘

Son düzenleme:
16 Eki 2020
255
246
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bol makaronlu (üstad affına sığındık ) makaralı .... eğlenceli detaylı bol şakalı +++ duo lu ne ararsan var olan paylaşıma paylaştıkları pembeşişlere paylaşacak güzel şeyler yaşattıkları oooooo kafam karıştı
hepinize ayrı ayrı teşekkürler olsun .......

ışıl parlak Çevrimdışı
11 Şub 2020
1,151
3,960
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Afiyet olsun Ya 🤣 ben onları @ışıl parlak yesin diye fazla almıştım o da size ikram etmiş nicki değiştiricem yakında makaron&blush yapıcam 🤣🤣

Paylaşıma teşekkürler...
İnce düşüncen için tsk ederim canımın içi 🥰 bereketli eli açık insan olduğun belli , bak 2 kişiyi düşündün 4 kişinin rıskı varmış , kesene bereket 🥰

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,685
2,221
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bol makaralı,makaronlu görüşme olmuş😅Tebrikler👍

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar