- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Günaydın inşallah neden olmasınGünaydın @Cansu kaya kolay gelsin, umarım bir gün ortak bir payda da buluşacağız.
Tşk ler, gunaydinlarGununuz aydin olsun, cansu hanim yine cok zarif gorunuyosunuz, cok guzel fiziginiz var,
Cevap veriyorum hayır tabikiBi sey sormak istiyorum, nacizane duo yapiyomusunuz, cansu hanim
Günaydın tsk ler, o senin guzel bakan gözlerinGünaydınçok yakışmış hoş görünüyorsun
Hayir eylul ve seni ikinizi bi arada dusunemiyorum dogrusu,Cevap veriyorum hayır tabiki
Böyle güzel mesayi arkadaşına can kurban iyi günler dilerim güzel hatun
Yıl alan şarap gibisin. Her gün daha da güzelleşiyorsun.
Eylül ile bende kendimi düşünemiyorum bisex ilişki tercihim olmadığı için grup görüşmeler pek bana göre olmuyor. Ama eylül size yardımcı olacaktır, uyum yaglayacagi bir arkadaşla muhakkakHayir eylul ve seni ikinizi bi arada dusunemiyorum dogrusu,
Tşk lerBöyle güzel mesayi arkadaşına can kurban iyi günler dilerim güzel hatun
Tşk lerGüzel bir gün diliyorum o zaman...
KısmetKiyafetiniz cok guzel durmus ustunuzde, cok yakismis cansu hanim, umarim bir gun sizinle gorusuruz,
Tşk lerYıl alan şarap gibisin. Her gün daha da güzelleşiyorsun.
Çok tatlısın Cansu.
Tşk ler efendimKolay gelsin hayırlı isler @Cansu kaya
Tşk lerCansu hanımdan memnun kalmayanı görmedim. Radarımda olan bir pembiş kendisi
Tşk ler. Hayır sosyal medya kullanmiyoru. Bir tek burada sosyallesiyorumSiyah ve beyazın uyumuna birde sizin zarafetiniz eklenmiş. Bu arada sosyal medya hesabınız var mı? Kullanıyor musunuz? Sizi oradanda takip etmek isterim
Tşk lerHayirli mesailer..
Tşk ler. Tabiki, bende misafir etmek isterimGüzel bir gün geçirmeniz dileğiyle, yakından tanımak görmek isterim
Mesainin kralı başladı şimdi
Tşk ler. Başka yerleri bilemem lakin bu platformda bunu yapıyor zaten pembisler. Siz yeniydiniz ama galiba zamanla göreceksiniz, beyler nekadar sexi karşılanıyorCok yakısmıs keske butun partnerler bizleri bu sekılde hos ve guzel karsılasa
Tşk lerBol kazançlar o zaman
Tşk lerharika...
Ben yinede sizi tercih ederim.Eylül ile bende kendimi düşünemiyorum bisex ilişki tercihim olmadığı için grup görüşmeler pek bana göre olmuyor. Ama eylül size yardımcı olacaktır, uyum yaglayacagi bir arkadaşla muhakkak
Sızınle bu kıyafetle tanısıp gorusmeyı cok ısterım cok yakısmıs cunku bastan asagı zarafetTşk ler. Başka yerleri bilemem lakin bu platformda bunu yapıyor zaten pembisler. Siz yeniydiniz ama galiba zamanla göreceksiniz, beyler nekadar sexi karşılanıyor
Herzaman hazırım ben biliyorsunBu mesai bitmez, hazır olda bekleriz artık bütün gün
Tşk lerBastan aşağı zarafet
Inşallah görüşmek üzere diyelim ozamanSızınle bu kıyafetle tanısıp gorusmeyı cok ısterım cok yakısmıs cunku bastan asagı zarafet
Tşk lerKolay gelsin
Tşk lerne kadar güzel bir oval çene
Tşk ler kıyafet konusunda hatirlatman yeterli tabikiSevgili Cansu zerafetine yakışır bir cevap yazmıssın.
Kot eteğine bayılıyordum bir dahaki ziyaretimde bu kıyafetle karşılanmayı dilerim..
Tşk ler. Inşallah, seve seve misafir etmek isterim siziGünaydın cansu mesaiye şenle başlamak kadar güzel bir şey olamaz umarım birgün sabahın ilk ışıklarında sen 'le birlikte olmak nasip olur sevgiler kendine iyi bak
Tşk lerHarikasınız Cansu hanım Kolay gelsin, iyi mesailer size
Bu kıyafetı gitmenizi ısterım ama geldıgınızde sımdıden sözü alayımInşallah görüşmek üzere diyelim ozaman
Cansu hanım referanslarınızı ve seksiliğinizi görünce insanın canı sizi istiyo...
Tşk lerÇok doğalsınız
TabikiBu kıyafetı gitmenizi ısterım ama geldıgınızde sımdıden sözü alayım
Tşk lerCansu hanım referanslarınızı ve seksiliğinizi görünce insanın canı sizi istiyo...
Hep birlikde ozamanFazla mesai yapmaya razıyım
Tşk lerÇoook hoş
Cansucugum çok yakışmış degişik
Tşk ler canımCansucugum çok yakışmış degişik
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!