- 20 Kas 2020
- 354
- 2,437
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Zeynep hanım harika
Işık güzel denk gelmiş. Denk gelsem böyle olur mu acaba?
Immmm en güzeller en sevilenler ımmm
çok doğalsınız bu güzelliğe kelimeler yetmez zeynep hanım
Ne kadar da güzeller keşke dokunabilsem![]()
Göğüslerde işçilik var fotoğraflarda bile belli. Kenarları dikiş izli☺ Ne kadar abartmışsınız yorumları![]()
Seni mutlu ettiğine sevindim.)) Egon kabardımı? Tatlı şey nekadar güzel gülümsüyor
Hayrola, bir sıkıntın mı var durduk yere ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun?Göğüslerde işçilik var fotoğraflarda bile belli. Kenarları dikiş izli☺ Ne kadar abartmışsınız yorumları![]()
Hayrola, bir sıkıntın mı var durduk yere ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun?
Beni mutlu edemezsiniz ben natural severimAyrıca rakibiniz miyim ben sizin egom kabarsın söyleyince? Sadece düşüncemi belirtmiştim.Olumsuz eleştiriye pek gelemiyorsunuz anladım. Özür dilerim.
Pisliğine bilerek ortalığı karıştırman vw konunun içine etmen sıkıntı, devam ettireceksen beyan etmen yeterli, üyeliğini sona erdiririz bu mesaja yazacağın cevap ile birlikte...Fikir beyan etmek ne zamandan beri sıkıntı oldu anlamadım?
Pisliğine bilerek ortalığı karıştırman vw konunun içine etmen sıkıntı, devam ettireceksen beyan etmen yeterli, üyeliğini sona erdiririz bu mesaja yazacağın cevap ile birlikte...
Gerçekten hiç bir amacım olmadan sadece düşüncemi yazmıştım. Ama görüyorum ki herkes güzeli duymaya alışkın olduğundan olumsuz bir mesajda bu şekilde fevrileşebiliyor. Benim muhattabım sen değilsin. Olumsuz fikrimi söyledim diye forumda üyeliğimin iptal edilmesi haksa eğer adminlere sesleniyorum iptal edebilirler.
Çarşı herşeye rağmen herşeye karşıBaşkaldırmışlık görüyorum
pamuklara sar sarmala kıymetini billll biizm için
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!