- 24 Eki 2019
- 44
- 182
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese selamlar
Yılın ilk yılında atlamış olduğum bir referans yazısını şuraya iliştireyim.
Yaklaşık 1 ay önce kendisi ile şahane bir görüşme gerçekleştirdik. Daha önce birkaç defa ulaşmaya çalıştım ancak denk gelememiştik bu sefer hızlı bir iletişim kurarak derhal 2 saatlik bir randevu ayarladık.
Evinin konumu şahane, toplu taşıma daha uygun olabilir zaman kaybetmemek adına.
Evine bayıldım, kendisi dekore etmiş ve eline sağlık şahane bir ortam oluşturmuş.
Evinde 2 tatlı köpek var, ancak görüşme süresince rahatsızlık vermeyecek şekilde muhafaza altındaydı.
Kendisi çok tatlı sohbete sahip bir hanım, hiç sıkılmadım ve üzerine katarak farklı bakış açılarına ulaştım, oturaklı bir karaktere sahip.
Fiziksel görünümü harika, çok seksi ve alımlı bir görünüme sahip kendisi.
Özel anlar özelde kalmalı, benim için harika bir ilişki deneyimi yaşamış oldum.
Ağırladığı için kendisine çok teşekkür ederim.
En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle
Yılın ilk yılında atlamış olduğum bir referans yazısını şuraya iliştireyim.
Yaklaşık 1 ay önce kendisi ile şahane bir görüşme gerçekleştirdik. Daha önce birkaç defa ulaşmaya çalıştım ancak denk gelememiştik bu sefer hızlı bir iletişim kurarak derhal 2 saatlik bir randevu ayarladık.
Evinin konumu şahane, toplu taşıma daha uygun olabilir zaman kaybetmemek adına.
Evine bayıldım, kendisi dekore etmiş ve eline sağlık şahane bir ortam oluşturmuş.
Evinde 2 tatlı köpek var, ancak görüşme süresince rahatsızlık vermeyecek şekilde muhafaza altındaydı.
Kendisi çok tatlı sohbete sahip bir hanım, hiç sıkılmadım ve üzerine katarak farklı bakış açılarına ulaştım, oturaklı bir karaktere sahip.
Fiziksel görünümü harika, çok seksi ve alımlı bir görünüme sahip kendisi.
Özel anlar özelde kalmalı, benim için harika bir ilişki deneyimi yaşamış oldum.
Ağırladığı için kendisine çok teşekkür ederim.
En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle