Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Meltem'in teninde kaybolmak

10 Haz 2011
21
54
Sevgili @MELTEM ile (biraz uzun aralıkla da olsa) sonuncusu geçen Çarşamba olmak üzere, Kadıköy'deki şirin evinde 3 kez görüştük. Her seferinde biraz daha birbirimize ısındığımızı düşünüyorum, ayrıca her görüşmemde yüzümde bir gülümseme ile yanından ayrıldım.

Meltem çok nazik, zarif ve asil bir kadın. Tabi ki harika fiziği ve muhteşem teninden bahsetmeme gerek yok sanırım. Yatakta böylesine bir vücutla bütünleşmek insanı müthiş havaya sokuyor. Her görüşmemizde çoğu zaman o pamuk gibi pürüzsüz tenine dokunmaktan ve vücudunu izlemekten zaman zaman sohbetten dikkatimin dağıldığını sanırım o da fark etmiştir.

Yaşattığın -ve umarım yaşatacağın- güzel anlar için tekrar teşekkür ederim güzel ve seksi kadın.

Son düzenleme:
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,005
1,046
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026
Sevgili @MELTEM ile (biraz uzun aralıkla da olsa) sonuncusu geçen Çarşamba olmak üzere, Kadıköy'deki şirin evinde 3 kez görüştük. Her seferinde biraz daha birbirimize ısındığımızı düşünüyorum, ayrıca her görüşmemde yüzümde bir gülümseme ile yanından ayrıldım.

Meltem çok nazik, zarif ve asil bir kadın. Tabi ki harika fiziği ve muhteşem teninden bahsetmeme gerek yok sanırım. Yatakta böylesine bir vücutla bütünleşmek insanı müthiş havaya sokuyor. Her görüşmemizde çoğu zaman o pamuk gibi pürüzsüz tenine dokunmaktan ve vücudunu izlemekten zaman zaman sohbetten dikkatimin dağıldığını sanırım o da fark etmiştir.

Yaşattığın -ve umarım yaşatacağın- güzel anlar için tekrar teşekkür ederim güzel ve seksi kadın.
Paylaşım ve güzel sözler için çok teşekkür ederim 😊Benim içinde keyifliydi daha nice güzel görüşmelerimizin olması dileğiyle 🥰🤗

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
769
635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar