Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Meltem'in Hayrani

• Konbuyu başlatan Mubo
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:05
12 Nis 2019
37
57
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba arkadaşlar onca kişi ile görüştum fakat yine kendimi Meltem'in yanında buldum. Kendisi bence çok cana yakın biri ve aşırı güzel bir kadın. Gitmelere doyamiyorum.
Geçen gün kısa bir mesajlaşma in arkasindan kendimi evine attım. Son derece güzel bir evi var. Beni herkesin dilinde olan şortu ile karşıladı ve aklımı başımdan aldı. Ben hayatımda böyle şekilli kalçalar görmedim. Boy pos endam özellikle yüz güzelliği arayanlar için bulunmaz bir yüz güzelliği var. Bana güzel ikramlar hazırlamış birde kahve yapmis. Kahvesinden içtikten sonra o güzel dizayn edilmiş yatağa geçtik. Nefis bir oralla basladi ama ne oral sanki içimi cekecek. Bende dayanamayinca güzel bir 69 ile devam ettik. Böyle bir manzara hayatınızda çok nadir denk gelir.Böyle bir popoya yakından bakmak gibisi yok. Daha sonra misyoner ve doggy ile finalimizi yaptik. Ayaklarımı kesti yerden. Bunlar çok güzeldi. Ama bunlardan daha önemlisi ebakışı ve gülüşü insanin içini eritiyor. Gülüşü tarzı ayrı bir güzellik katıyor ona. Yanında kendimi çok rahat hissediyorum. Burdan ona teşekkür ediyorum inşallah oda benden memnun kalmistir.

12 Nis 2019
37
57
Cinsiyetiniz nedir?
9 ay sonra 6. Bulusmamizdi devamida gelecek insallah

bcdyzi Çevrimdışı
27 Mar 2018
138
297
Samimi paylaşım için teşekkürler.. Meltem i anlatmaya kelimeler yetmez. O yüzden susuyorum

15 Kas 2009
75
-2,394
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Emeğinize sağlık güzel paylaşım.

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,280
2,179
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
klavyenize sağlık :)))

Zeus1 Çevrimdışı
1 Ocak 2020
194
287
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
871
616
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşayanin ve yaşatanın yüreğine sağlık

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
769
635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık :devilish: :devilish: :devilish:

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler, o enfes kalçalar ve pürüzsüz cilt gerçekten de tadına doyulmaz varlıklar... (y)

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026
Merhaba arkadaşlar onca kişi ile görüştum fakat yine kendimi Meltem'in yanında buldum. Kendisi bence çok cana yakın biri ve aşırı güzel bir kadın. Gitmelere doyamiyorum.
Geçen gün kısa bir mesajlaşma in arkasindan kendimi evine attım. Son derece güzel bir evi var. Beni herkesin dilinde olan şortu ile karşıladı ve aklımı başımdan aldı. Ben hayatımda böyle şekilli kalçalar görmedim. Boy pos endam özellikle yüz güzelliği arayanlar için bulunmaz bir yüz güzelliği var. Bana güzel ikramlar hazırlamış birde kahve yapmis. Kahvesinden içtikten sonra o güzel dizayn edilmiş yatağa geçtik. Nefis bir oralla basladi ama ne oral sanki içimi cekecek. Bende dayanamayinca güzel bir 69 ile devam ettik. Böyle bir manzara hayatınızda çok nadir denk gelir.Böyle bir popoya yakından bakmak gibisi yok. Daha sonra misyoner ve doggy ile finalimizi yaptik. Ayaklarımı kesti yerden. Bunlar çok güzeldi. Ama bunlardan daha önemlisi ebakışı ve gülüşü insanin içini eritiyor. Gülüşü tarzı ayrı bir güzellik katıyor ona. Yanında kendimi çok rahat hissediyorum. Burdan ona teşekkür ediyorum inşallah oda benden memnun kalmistir.
Paylaşımın için çok teşekkür ederim canım 😊 Benim içinde keyifli ki görüşmeler çok kez görüşebildik 😉 Güzel anlarimizin devam etmesi dileğiyle..😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,741
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar