Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Meltem

scott Çevrimdışı
22 Kas 2018
72
521
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güvenle keyifle görüştüğüm bir pembiş. Boğa heykeline çok yakın konumda. Evcil hayvanları kapalı bir alanda kalıyor. Göğüslerle alakalı fotoğraflı bir referans açılmıştı daha önce. Hacimleri artırılmış. Meltem'i koltukta kucağıma alıp tanıştım kendileriyle. Teni pürüzsüz. Oral yaparken yüzüme doğru poposunu bir dönüşü var ki OMG :p (69 değil) yastık gibi başımı popoya yasladım öpüyorum okşuyorum.. Dilini de iyi kullanıyor. Hangisini istersem o pozisyonda uyumlu. Manzaralar şahane. Tekrardan beni evinde misafir ettiği için şanslıyım bu beşinci oldu. Teşekkürler!

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,396
1,937
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler..sevişmenize sağlık..
@MELTEM candır heyecani da boldur 👍

GokhanUrsl Çevrimdışı
10 Şub 2020
348
394
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Oral yaparkenki pozisyonu pek anlamadım ama 😄 tebrikler, keyifli görüşme olmuş.

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
790
939
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aynı durumdayım
Yaklaşık 1 seneden fazla olacak
Bir ara stalker gibi yazıyordum :) kaç kere birbirimizi tutturamadık artık saymayı bıraktım

Ama bir gün olacak :) işte o gün kıyamet kopacak :)) @MELTEM

Bu arada güzel paylaşım
Hahahahhq aynı fikirdeyim illa denk gelecek 3 4 ten sonra saymayı bıraktım:)) çok başarılı cidden uzuunn süredir takip ediyorum ama hayırlısı diyelim o referans buraya yazılacak :)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,741
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026
Güvenle keyifle görüştüğüm bir pembiş. Boğa heykeline çok yakın konumda. Evcil hayvanları kapalı bir alanda kalıyor. Göğüslerle alakalı fotoğraflı bir referans açılmıştı daha önce. Hacimleri artırılmış. Meltem'i koltukta kucağıma alıp tanıştım kendileriyle. Teni pürüzsüz. Oral yaparken yüzüme doğru poposunu bir dönüşü var ki OMG :p (69 değil) yastık gibi başımı popoya yasladım öpüyorum okşuyorum.. Dilini de iyi kullanıyor. Hangisini istersem o pozisyonda uyumlu. Manzaralar şahane. Tekrardan beni evinde misafir ettiği için şanslıyım bu beşinci oldu. Teşekkürler!
Paylaşımin için çok teşekkür ederim canım yeni gördüm canım kusura bakma 🙏😊Benim için de keyifli güzeldi hep güzel keyifli zamanlarımız olması dileğiyle 💋🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar