- 29 Nis 2014
- 9,179
- 10,057
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yine aradan aylar geçmişti ve yine bir türlü vakitleri uyduramamıştık @MELTEM ile Taa ki, cuma günü açılan referansı okuyana kadar... "Sürpriz" sözünü duyunca hemen kanım kaynadı ve uzunca bir whatsapp trafiği sonunda randevu koparmayı başardım... İşlerimi hallettiğim gibi, ayaklarımın ezberlediği rotadan soluğu @MELTEM in kapısında alıverdim. Kapı açılınca, siyah renkte, hani olmasa da olurmuş denen türden seksi bir gece elbisesi ile karşıladı beni Ee tabii, nedeni de anlaşıldı hemen, sürprizler kararında büyümüş meğersem (silikon değil yumuşacık, ayrıntısını isterse kendisi açıklar) Neyse, köpişlerin sevinç havlamaları eşliğinde içeri girip gerekli dezenfekte işlemlerinden geçtikten sonra, biraları açıp kurulduk muhabbet köşesine. Tabii ara uzun olunca, geyik konusu da birikiyor haliyle Sigara içmek için yanımdan kalkıp karşıma geçince (ben kullanmadığım için), zaten vücudunu pek de örtme niyeti olmayan elbise iyice sıyrıldı ve profilden o Latin kalça kendini gösterdi, üzerine bir de elbiseyi indirip ikizleri sergileyince, bir erkek olarak beyinde kalan son damla kan da malum bölgeye doğru yola çıktı ve izinle acilen ılık bir duş altına girdim Çıktığım gibi daha fazla beklemeden yatağa geçtik alt beynin emriyle Tam o sırada karşımdaki manzara yaklaşık olarak bu fotoğraftaki gibiydi:
Nasıl olsa fotoğraftan sonrasını okumayacağınız için, "tersiyle düzüyle dolarizasyon sorunu" nu tartışabiliriz, hazır sıcak gündem bu iken... Ya da kaldığımız yerden devam edebiliriz:
Altta kalan olarak, yeni oldukları için ikizlere elden geldiğince nazik davranırken, @MELTEM çoktan o uzun, yavaş ve çıldırtıcı oralını tamamlamış ve cow girl e geçmişti bile Artık ondan sonrası, doggy, bacaklar havaya, ters cow girl ile uzunca birlikte yorulduğumuz ve her pozisyonda yeni ikizleri kah karşıdan kah aynadan ahenkle sallanırken izlemekle ve bu anların keyfini çıkarmakla geçti. En sonunda, "yapmayacaktım, ama hadi senin kaç yıllık hatrına yapalım" dedi ve göğüs arası ile sağlam bir finale ulaştık Bir süre nefeslerimizin normale dönmesini bekledikten sonra sırasıyla duşlarımızı aldık. Son olarak, bu aşırı hararetli seansın üzerine bolca soğuk su içtikten sonra, her zamanki gibi vedalaşıp barların kapanma saati gelmeden Kadıköy sokaklarına inmeye gelmişti sıra benim için...
Şimdi, göz var izan var, @MELTEM hem yüz hatlarıyla hem de sürekli spor yaptığı için bacak ve Latin kalçalarıyla, kelimenin tam karşılığı ile "taş" gibi kadın. Bir de üzerine ikizlere yaptığı kararında dokunuş ile insanın yedikçe yiyesi gelen bir Turkish delight olmuş. Tadı benim halen damağımda, darısı bundan sonra tadacaklara...
Nasıl olsa fotoğraftan sonrasını okumayacağınız için, "tersiyle düzüyle dolarizasyon sorunu" nu tartışabiliriz, hazır sıcak gündem bu iken... Ya da kaldığımız yerden devam edebiliriz:
Altta kalan olarak, yeni oldukları için ikizlere elden geldiğince nazik davranırken, @MELTEM çoktan o uzun, yavaş ve çıldırtıcı oralını tamamlamış ve cow girl e geçmişti bile Artık ondan sonrası, doggy, bacaklar havaya, ters cow girl ile uzunca birlikte yorulduğumuz ve her pozisyonda yeni ikizleri kah karşıdan kah aynadan ahenkle sallanırken izlemekle ve bu anların keyfini çıkarmakla geçti. En sonunda, "yapmayacaktım, ama hadi senin kaç yıllık hatrına yapalım" dedi ve göğüs arası ile sağlam bir finale ulaştık Bir süre nefeslerimizin normale dönmesini bekledikten sonra sırasıyla duşlarımızı aldık. Son olarak, bu aşırı hararetli seansın üzerine bolca soğuk su içtikten sonra, her zamanki gibi vedalaşıp barların kapanma saati gelmeden Kadıköy sokaklarına inmeye gelmişti sıra benim için...
Şimdi, göz var izan var, @MELTEM hem yüz hatlarıyla hem de sürekli spor yaptığı için bacak ve Latin kalçalarıyla, kelimenin tam karşılığı ile "taş" gibi kadın. Bir de üzerine ikizlere yaptığı kararında dokunuş ile insanın yedikçe yiyesi gelen bir Turkish delight olmuş. Tadı benim halen damağımda, darısı bundan sonra tadacaklara...