Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Meltem varsa sorun yok

MrWho Çevrimdışı
2 Kas 2009
183
190
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar,
Meltem fevkaladenin fevkidir. Yaşadığım nadir beraberliklerden biri oldu. Karşılama süper, muhabbet süper, teni ipek gibi yumuşacık, yüzü ve fiziği süper, mis gibi kokuyor, sanki sevgili edasında,hiç bir eksik bulamadım 10 numara 5 yıldız bir kadın. Bir daha gider miyim? Zamanım ve ekonomik durumum müsait olursa düşünmem bile. Yarattığı atmosfer bile yeter. Fazla edebi laflar edemiyorum ama bu güzel kadına ne veriyorsanız inanın sonuna kadar hak ediyor. Helali hoş olsun. Teşekkürler Meltem

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@MELTEM gerek güzel ve fit fiziğiyle gerek düzgün karakteriyle gerekse yataktaki atom karınca performansı ile tekrar ziyaret edilecek kadınlardandır; kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
909
644
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Meltem candır,güzeldir,teni ve fiziği ile adamı delirtir.Paylaşım için teşekkürler.

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
308
1,030
Merhabalar,
Meltem fevkaladenin fevkidir. Yaşadığım nadir beraberliklerden biri oldu. Karşılama süper, muhabbet süper, teni ipek gibi yumuşacık, yüzü ve fiziği süper, mis gibi kokuyor, sanki sevgili edasında,hiç bir eksik bulamadım 10 numara 5 yıldız bir kadın. Bir daha gider miyim? Zamanım ve ekonomik durumum müsait olursa düşünmem bile. Yarattığı atmosfer bile yeter. Fazla edebi laflar edemiyorum ama bu güzel kadına ne veriyorsanız inanın sonuna kadar hak ediyor. Helali hoş olsun. Teşekkürler Meltem

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için 😊tanıştığımıza çok memnun oldum her zaman beklerim görüşmek dileğiyle tekrardan 🙏😊🥰

puertonatales Çevrimdışı

puertonatales

Only lovers left alive
24 Haz 2020
109
96
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar