Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Meltem 'le geç bir görüşme

hot&cold Çevrimdışı
3 Ocak 2017
214
205
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba dün akşam meltem hanımla hızlı ve geç saatte alınmış bir randevu gerçekleştirdik kendisine teşekkür ediyorum misafirperverliği için bu arada açık konuşayım beklentimi çok yüksek tutmamistimki hayal kırıklığı yasamamak adına ama gerçekten beklentiyi yüksek tutulacak bir bayan yüz güzelliği ve vücudu gerçekten mükemmel teşekkür ediyorum tekrardan kendisine .

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,293
1,507
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkür ederiz :)

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
601
19
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler. Merklanmamak elde değil.

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
308
1,028
Merhaba dün akşam meltem hanımla hızlı ve geç saatte alınmış bir randevu gerçekleştirdik kendisine teşekkür ediyorum misafirperverliği için bu arada açık konuşayım beklentimi çok yüksek tutmamistimki hayal kırıklığı yasamamak adına ama gerçekten beklentiyi yüksek tutulacak bir bayan yüz güzelliği ve vücudu gerçekten mükemmel teşekkür ediyorum tekrardan kendisine .

Hakkımdaki güzel düşünceleriniz ve yorum için çok teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
MELTEM ile bir kadına gösterilmesi gereken asgari saygı ve ilgi gösterildiğinde ve görüşme öncesi beklentiler ile ilgili doğru iletişim kurulduğunda, hem yatakta hem de yatak dışında güzel bir vakit geçirilme ihtimali oldukça yüksektir. Bu güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
601
19
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar