Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Meltem = Latinsi Part 2

ÇAKALER Çevrimdışı
7 Nis 2012
1,056
783
Merhabalar efenimmm...

Ya ilk görüşme güzeldi , aklımda zaten illa ikinciye gitmeliyim ve zamanı geldi.

Bahsetmek istediğim bişe var , birine bakmak , dikkatli bi şekilde bakmak , mesela yemek yiyo diyelim bi arkadaşımız , dikkatli bakınca bi tuhaf olur sormasada neden bakıyo , ağzım açık mı yiyorum , işte dudağımda bişe mi var , çok mu tuhaf yiyorum aç gibi , bi toparlanma gayreti , vs vs ya sorarsın neden bakıyon diye ya aklından bir sürü bişeler geçer , bi tedirginlik hali gibi bişeydir bu , bilmem anlatabildim mi ...

İşte hal hatır sorma faslı bitti yatağa geçtim , Meltem lavaboya gitti geldi bekliyorum , zarif topuklular , çıplak bacaklar pürüssüz misler gibi , üstünde göbeği açıkta bırakan bağlamalı dekolite bi bluz diyim , o muheteşem kalçalarda daracık kıpkısa bi kot şort ama deli kalçaları var , acaba nası giydi onu dediğimiz türden bütün popoyu sarmış , o kot şort ben olsam da beni giyse keşke türünden...ve soyunuyo ama ben pür dikkat ondayım , her bi halini takip ediyorum , baktığımın farkında tabi , rahatısz edici dikkatli bi bakış ama bendeki , birazda bile bile :D o anı nası anlatsam bilemiyorum acaba aklından neler geçiyo , hiç mi görmemiş acaba , bi yerimde bişe mi var , tam sapık bu , çek o dik dik bakan gözlerini benden , delimidir nedir
:D beni çok beğendi gözlerini alamıyo benden gibi , bla bla bla bunun gibi bi sürü şey geçiyo aklından olabilir. zaten beğenmesem ikinciye orda olmamda , beklediğim bi an var ...

Ve üst taraf çıktı , yüzü bana dönük , o şortun çıkma anı , aman aman aman bi sağ bi sol , bi sağ bi sol , o pisikolojide o şortu hunharca çıkartamaz , zarif çıkartıyo , dik dik bakan bi kıl adam var :))))) bi sağ bi sol , bi gözler bende bakıyo , bi başka yerde :))) deli seksi bi an , utanmakla tedirgin olmak arasında bi duygu heralde , kalçaları karşımda raks ediyo , çok keyifli ama seyretmesi , o anı bütün olarak yakalamak bence müthiş bi duygu . Veeee bana doğru geliyoooo ...

Part 3 kesinlikle olmalı , aşamalı yol alıyorum ve bu sefer , ben meltem , antoş ve x bayan .güzel bi sohbet olmalı ve iki tek chivas içlmeli , dahada güzel orgazm anları olmalı .

GÖRÜŞMEK ÜZERE ...

not; Meltemcim , o anlardan korkma , daha şiddetlisi olacak...

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Part3 umariz ki yakin zamanda gerceklesir, bu guzel anlatim ve yaşananlari anlatim icin tesekkurler :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınız ve güzel anlatımınız için size ve MELTEM hanıma teşekkür ederiz. İnsan bu kadar muhteşem bir güzelliği görünce, gözünün önünden ayırmak istemiyor :)
Nice sevişmelerinize, sevişen yerlerinize zeval gelmesin...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sihirli anları içeren bu güzel paylaşım için teşekkürler, şeytan her zamanki gibi ayrıntıda gizlidir (devil)

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
465
466
Yahu Çakal sen nasıl bir adamsın,nasıl bir anlatım bu,
tabi konuştuğun gibi yazmak senin işin onu bilirim,merakla bu adam nereye bakıyor beklentisi,
oku oku gelmiyor,nihayet şort kısmında çözüldü olay :) ))) bilirim pis pis hafif sırıtarak bakışını,
Melteme soracağım o anda ne düşündüğünü:) ))))
güzel anlatım keyifli paylaşım emeğinize sağlık

Meltem güzel kız bütün övgüleri sonuna kadar hak ediyor,
ne zaman nerede ne yapmak istersen hazırım,
X bayan kim acaba onu merak etmeye başladım :) )))

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,233
319
Arkadaş ayıp değilmi senin bu yaptığın. Sadece seyretmek bile büyük keyif gerçekten Latinsi hanımefendiyi.
Part 3 için locadan yer ayırtayım ben en iyisi. Zira Ant girecekse olaya seyircisi yüksek olacaktır.
Sevişmemiş sadece seyretmiş olmanı diliyorum Çakal kardeşim... :D

ÇAKALER Çevrimdışı
7 Nis 2012
1,056
783
Arkadaş ayıp değilmi senin bu yaptığın. Sadece seyretmek bile büyük keyif gerçekten Latinsi hanımefendiyi.
Part 3 için locadan yer ayırtayım ben en iyisi. Zira Ant girecekse olaya seyircisi yüksek olacaktır.
Sevişmemiş sadece seyretmiş olmanı diliyorum Çakal kardeşim... :D

seviştim ama sadece seviştim , bi dahakine yicemmm

ÇAKALER Çevrimdışı
7 Nis 2012
1,056
783
tabi konuştuğun gibi yazmak senin işin onu bilirim,merakla bu adam nereye bakıyor beklentisi,
oku oku gelmiyor,nihayet şort kısmında çözüldü olay :) ))) bilirim pis pis hafif sırıtarak bakışını,

bi foto gördüm aman aman deli olcan :))))))))))

15 Kas 2009
75
-2,394
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımına sağlık sevgili çakal. Kafamda soru işaretleri yarattı bi kaç şey gidip yerinde görmem gerekiyor sanırım :)

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026
Merhabalar efenimmm...

Ya ilk görüşme güzeldi , aklımda zaten illa ikinciye gitmeliyim ve zamanı geldi.

Bahsetmek istediğim bişe var , birine bakmak , dikkatli bi şekilde bakmak , mesela yemek yiyo diyelim bi arkadaşımız , dikkatli bakınca bi tuhaf olur sormasada neden bakıyo , ağzım açık mı yiyorum , işte dudağımda bişe mi var , çok mu tuhaf yiyorum aç gibi , bi toparlanma gayreti , vs vs ya sorarsın neden bakıyon diye ya aklından bir sürü bişeler geçer , bi tedirginlik hali gibi bişeydir bu , bilmem anlatabildim mi ...

İşte hal hatır sorma faslı bitti yatağa geçtim , Meltem lavaboya gitti geldi bekliyorum , zarif topuklular , çıplak bacaklar pürüssüz misler gibi , üstünde göbeği açıkta bırakan bağlamalı dekolite bi bluz diyim , o muheteşem kalçalarda daracık kıpkısa bi kot şort ama deli kalçaları var , acaba nası giydi onu dediğimiz türden bütün popoyu sarmış , o kot şort ben olsam da beni giyse keşke türünden...ve soyunuyo ama ben pür dikkat ondayım , her bi halini takip ediyorum , baktığımın farkında tabi , rahatısz edici dikkatli bi bakış ama bendeki , birazda bile bile :D o anı nası anlatsam bilemiyorum acaba aklından neler geçiyo , hiç mi görmemiş acaba , bi yerimde bişe mi var , tam sapık bu , çek o dik dik bakan gözlerini benden , delimidir nedir
:D beni çok beğendi gözlerini alamıyo benden gibi , bla bla bla bunun gibi bi sürü şey geçiyo aklından olabilir. zaten beğenmesem ikinciye orda olmamda , beklediğim bi an var ...

Ve üst taraf çıktı , yüzü bana dönük , o şortun çıkma anı , aman aman aman bi sağ bi sol , bi sağ bi sol , o pisikolojide o şortu hunharca çıkartamaz , zarif çıkartıyo , dik dik bakan bi kıl adam var :))))) bi sağ bi sol , bi gözler bende bakıyo , bi başka yerde :))) deli seksi bi an , utanmakla tedirgin olmak arasında bi duygu heralde , kalçaları karşımda raks ediyo , çok keyifli ama seyretmesi , o anı bütün olarak yakalamak bence müthiş bi duygu . Veeee bana doğru geliyoooo ...

Part 3 kesinlikle olmalı , aşamalı yol alıyorum ve bu sefer , ben meltem , antoş ve x bayan .güzel bi sohbet olmalı ve iki tek chivas içlmeli , dahada güzel orgazm anları olmalı .

GÖRÜŞMEK ÜZERE ...

not; Meltemcim , o anlardan korkma , daha şiddetlisi olacak...

Öncelikle bu güzel paylaşım için tşk ediyorum ..Gelelim bakışlara bence o bakışlar bi striptizi hakeden türdendi ama malesef yapamıyorum bilsem kesin yapardım keyifli güzel görüşmeydi tekrardan benim için ..en uygun zamandada planladıgımız görüşmeyi yapmak dilegiyle .. sevgiler...

ÇAKALER Çevrimdışı
7 Nis 2012
1,056
783
Öncelikle bu güzel paylaşım için tşk ediyorum ..Gelelim bakışlara bence o bakışlar bi striptizi hakeden türdendi ama malesef yapamıyorum bilsem kesin yapardım keyifli güzel görüşmeydi tekrardan benim için ..en uygun zamandada planladıgımız görüşmeyi yapmak dilegiyle .. sevgiler...

antoşu içiricez , gör bak striptiz nası oluyo :))) en kralı yapar antoşum...

throwaway Çevrimdışı
9 Eki 2017
71
14
Cinsiyetiniz nedir?
meltem o mini şortla yatağı düzeltirken arkadan bakmayacak insan evladı yoktur zaten :)

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026
Ne şans! Biz kendilerine üslub-u münasip ile yazdık ("vatsap") negatif bile yanıt alamadık :)

Merhaba evet cvp yazmadım çünkü 2gün tel kapalıydı açtığımda msj geldi ve ben müsait olmazsınız düşüncesi ile dönüş yapmadım genelde 1 yada 2saat den sonra görürsem dönüş yapmıyorum sizleri sıkıntıya düşürmemek adına ?

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
465
466
antoşu içiricez , gör bak striptiz nası oluyo :))) en kralı yapar antoşum...

Ben ne anlarım striptizden :) )) bir kere X kim onu bilmem gerek ona göre hazırlanmalıyım :) ))))

Meltem onaylıyorsa X kişiyi benim içinde uyar :) )))

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026

Tşk ederim x bayan süpriz ?

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
900
634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşen yerlerinize sağlık diliyorum.Meltem ile part iki değil part 22 bile olur :) Yakın zamanda görüşeceğiz inşallah kendisi ile :)

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
871
616
Cinsiyetiniz nedir?

X bayañi sanki tahmin edecek gibiyim

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
373
582
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba evet cvp yazmadım çünkü 2gün tel kapalıydı açtığımda msj geldi ve ben müsait olmazsınız düşüncesi ile dönüş yapmadım genelde 1 yada 2saat den sonra görürsem dönüş yapmıyorum sizleri sıkıntıya düşürmemek adına 😊
Açıklamanız ve ince düşünceniz için teşekkürler. Herkes için geçerli olmasa da müsaitlik durumu bazı üyeler için önemli. Bunu gözetiyor olmanız beni sevindirdi. Selamlar.

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
769
635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel anlatım için teşekkürler yaşayana ve yaşatana

Neysem O Çevrimdışı
12 Şub 2019
287
229

Bunu yeni okudum , bu x bayanla olacak olan oldumu ve kimdi o bayan , merak ettim yaa

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar