Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Meltem ile keyifli 2 saat

Ylmaz Çevrimdışı
1 Eki 2018
64
56
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar ;
bu forumdaki forumdan bir partner ile İlk deneyimim Meltem hanım ile 2 gün önce konuşup bu gün randevulaşıp görüştük karşılama mükemmel sohbeti çok keyifli zaten kadınlığını sorgulamaya gerek yok siz ne isterseniz sizinle birlikte o oluyor çok doğru seçim yapmışım en kısa zamanda tekrar görüşeceğim:)

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,293
1,507
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için iki tarafada teşekkürler..
:)

guiseppeee1 Çevrimdışı
19 Eyl 2018
51
21
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar ;
bu forumdaki forumdan bir partner ile İlk deneyimim Meltem hanım ile 2 gün önce konuşup bu gün randevulaşıp görüştük karşılama mükemmel sohbeti çok keyifli zaten kadınlığını sorgulamaya gerek yok siz ne isterseniz sizinle birlikte o oluyor çok doğru seçim yapmışım en kısa zamanda tekrar görüşeceğim:)
Ben bir defa tecrübe ettim kendisini mekan falan iyi karşılama iyi değil çok istekli değil karışmıyornaparsan yap modunda bir de tek seans sıkıntısı var sonuç olarak 10/6

Ylmaz Çevrimdışı
1 Eki 2018
64
56
Cinsiyetiniz nedir?
Ben bir defa tecrübe ettim kendisini mekan falan iyi karşılama iyi değil çok istekli değil karışmıyornaparsan yap modunda bir de tek seans sıkıntısı var sonuç olarak 10/6
Üstat bence sen kötü bir gününe denk gelmişsin gayet istekli istediğin şeyi istediğin kadar uzatıyor...

22 May 2017
90
19
Arkadaş çok memnun kalmış siz ise isteksiz diyorsunuz. Elektrik aldığı insana karşı mı istekli acaba? Bu şekildeyse tabi elektrik alamadım görüşmeyelim demesi daha iyi olur.

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
308
1,028
Merhabalar ;
Çok teşekkür ederim hakkimdaki guzel yorumunuz için benim içinde keyifli bi görüşmeydi görüşmek üzere tekrardan

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar