Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Meltem Hanım'la Görüşme

Madlover

Normal Üye
21 Ocak 2018
29
86
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese Merhabalar,

Biraz geç oldu ama Meltem Hanım'la yaklaşık 1 ay önce mükemmel bir görüşme gerçekleştirdik. Geç de olsa yazmak istedim.

Meltem Hanım muhteşem fiziği ve güzelliği ile gerçekten inanılmaz bir hanımefendi.

Evi ulaşılabilir bir yerde ve tertemiz. Gerçekten pürüzsüz çok iyi tene sahip. Misafirperverliği ve diğer özel detaylar için kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Tekrar görüşmek dileğiyle..

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026
Herkese Merhabalar,

Biraz geç oldu ama Meltem Hanım'la yaklaşık 1 ay önce mükemmel bir görüşme gerçekleştirdik. Geç de olsa yazmak istedim.

Meltem Hanım muhteşem fiziği ve güzelliği ile gerçekten inanılmaz bir hanımefendi.

Evi ulaşılabilir bir yerde ve tertemiz. Gerçekten pürüzsüz çok iyi tene sahip. Misafirperverliği ve diğer özel detaylar için kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Tekrar görüşmek dileğiyle..
Teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle ?

Emrzemrz

Normal Üye
22 Nis 2019
3
3
Cinsiyetiniz nedir?
Meltem hanim ile bende bugun bir gorusme yaptim ,meltem fazlasiyla etkileyici biri zekasi edasi duruşu cok cok farkli oyle boyle degil ,salt hardcore sex arayanlarin cok hosuna gitmeyebilir cunku elektriginiz tuttuysa benim gibi sexden fazlasini verebiliyor ben asiri derecede etkilendim kendisinden,bi kadin herseyiyle bukadarmi cekici olur bu devirde pes. Iyi ki varsin prenses

Emrzemrz

Normal Üye
22 Nis 2019
3
3
Cinsiyetiniz nedir?
Meltem hanim ile bende bugun bir gorusme yaptim ,meltem fazlasiyla etkileyici biri zekasi edasi duruşu cok cok farkli oyle boyle degil ,salt hardcore sex arayanlarin cok hosuna gitmeyebilir cunku elektriginiz tuttuysa benim gibi sexden fazlasini verebiliyor ben asiri derecede etkilendim kendisinden,bi kadin herseyiyle bukadarmi cekici olur bu devirde pes. Iyi ki varsin prenses

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026
Çok teşekkür ederim hakkimdaki güzel düşünceler ve paylaşım için 😊 tekrar görüşmek dileğiyle 🥰

cravitamin Çevrimdışı
21 Tem 2019
57
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referanslar, yorumlar ve resimler herşeyi anlatıyor geriye yaşanması gereken güzel anlar kalıyor. Yaşanılası güzel anlar Meltem le anlam kazanıyor. Teşekkürler her iki tarafada. ;)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar