Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Meltem: Bunca Zamandir Neden Tanimamisim

23 Kas 2014
121
37
Cinsiyetiniz nedir?
Gectigimiz haftalarda gorustum.

Oncelikle iletisim> Kendisini tam kadikoy tarafindayken aradim musaitse gelmek istedigimi soyledim ve acele bir bulusma olmasina ragmen cok kisa surede hazirlanabilmisti. beni harika karsiladi.

Kapi acildiginda `meger aradigim guzellik cok yakinimdaymis, bunca zamandir bosuna araniyormusum` dedim acikcasi. Biraz bahsedecegim musaadenizle... Turk lokumu tam olarak nedir sorusunu sanirim nihayet cozdum. O lokum Meltem imis. Neymis? baliketinden ince, mankenden hallice, baldiri dolgun ama beli ince, kemigi batmayan ama gobegi de sarkmayan birsey. :) Memeleri belki avuc ici kadar ama dumduk.
Puruzsuz ten beni partnerlerimde en mutlu eden seylerden biri. Mukemmel puruzsuz bir teni var. Dokunmaya doyulmuyor.
Ve yuz guzelligi de butun bu kadinsiligi mukemmel sekilde tamamliyor. Yatakta gayet aktif, kontrollu ama cok iyi uyum sagliyor. Gercekten partnerini mutlu etmeyi biliyor.

Sikici kisimlari bitirip diger konulara gecebiliriz :)
Evi de kendisi gibi minik, tertemiz ve havali. Iki uslu kopegiyle cok gurur duyuyor. Muhabbeti samimi ve seviyeli. Ikramlari bile dusunulmus. Mesela kahvenin yaninda su ve lokum da geliyor. koltukta nereye oturacagima dikkat ediyor. Yaninda raatlamaniza dinlenmenize izin veriyor.

Yaninda cok guzel zaman gecirdim, hepi topu 2 saatti ama hem eglenceli hem de benim icin huzurlu. Istemeyerek ayrildim. Evinde powerfm acikti, iyi djler vardi o gece, yanindan ayrilip arabama dondugumde de powerfm acip kaldigim yerden dinlemeye devam ettim, belki biraz daha o anki hislerimi surdurebilmek icin.

Bana bu guzel hisleri yasattigin icin tesekkur ederim Meltem.

30 Ara 2015
126
89
Cinsiyetiniz nedir?
dostum cok keyifli olmus :) msj kutun dolmus sana ozelden biseyler soracaktım :)

throwaway Çevrimdışı
9 Eki 2017
71
14
Cinsiyetiniz nedir?
hocam fark ettim sen efsane betimleme yapıyorsun, okurken böyle kafamın arkasında resim yapıyorlar sanki herşey zihnimde canlanıyor. kitap falan yazsan okurum yani o derece :)

anadoluya işim düşerse bende kendisinin kapısını çalmak istiyorum.

paylaşım için teşekkürler tekrardan.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
MELTEM yanında her anlamda güzel vakit geçirilebilen arkadaşlardandır. Keyifli paylaşım için teşekkürler...

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
308
1,028
Gectigimiz haftalarda gorustum.

Oncelikle iletisim> Kendisini tam kadikoy tarafindayken aradim musaitse gelmek istedigimi soyledim ve acele bir bulusma olmasina ragmen cok kisa surede hazirlanabilmisti. beni harika karsiladi.

Kapi acildiginda `meger aradigim guzellik cok yakinimdaymis, bunca zamandir bosuna araniyormusum` dedim acikcasi. Biraz bahsedecegim musaadenizle... Turk lokumu tam olarak nedir sorusunu sanirim nihayet cozdum. O lokum Meltem imis. Neymis? baliketinden ince, mankenden hallice, baldiri dolgun ama beli ince, kemigi batmayan ama gobegi de sarkmayan birsey. :) Memeleri belki avuc ici kadar ama dumduk.
Puruzsuz ten beni partnerlerimde en mutlu eden seylerden biri. Mukemmel puruzsuz bir teni var. Dokunmaya doyulmuyor.
Ve yuz guzelligi de butun bu kadinsiligi mukemmel sekilde tamamliyor. Yatakta gayet aktif, kontrollu ama cok iyi uyum sagliyor. Gercekten partnerini mutlu etmeyi biliyor.

Sikici kisimlari bitirip diger konulara gecebiliriz :)
Evi de kendisi gibi minik, tertemiz ve havali. Iki uslu kopegiyle cok gurur duyuyor. Muhabbeti samimi ve seviyeli. Ikramlari bile dusunulmus. Mesela kahvenin yaninda su ve lokum da geliyor. koltukta nereye oturacagima dikkat ediyor. Yaninda raatlamaniza dinlenmenize izin veriyor.

Yaninda cok guzel zaman gecirdim, hepi topu 2 saatti ama hem eglenceli hem de benim icin huzurlu. Istemeyerek ayrildim. Evinde powerfm acikti, iyi djler vardi o gece, yanindan ayrilip arabama dondugumde de powerfm acip kaldigim yerden dinlemeye devam ettim, belki biraz daha o anki hislerimi surdurebilmek icin.

Bana bu guzel hisleri yasattigin icin tesekkur ederim Meltem.

Çok tşk ederim güzel yorumunuz için sizi tanıdıgım için memnun oldum tekrar görüşmek dilegiyle teşekkürler

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
601
19
Cinsiyetiniz nedir?
Harika paylaşımınız için çok teşekkür ederim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar