Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mavişlerime bir soru 🥰🥰🥰

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
832
5,266
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Beyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum 🙈🙈🥰🥰

Sevişmeyi bilen kadın mı? Yoksaaa

Sevişmeyi bilmeyen kadın mı ?

Sizce daha keyif verir ???

Ekli dosyalar

• FBE36DA1-698A-4000-9FF7-74ECA025024F.jpeg
    FBE36DA1-698A-4000-9FF7-74ECA025024F.jpeg
    90.7 KB · Görüntüleme: 917
fidelyo Çevrimdışı
6 Mar 2017
74
79
Eğer Profesyonel bir sevişmeyse elbette ki sevişmeyi bilen partner, tecrübeyle sabit. Ama bir tanışma, hoşlanma, çıkma vs karşılıklı uğraş sonucu yavaş yavaş yatağa giden bir ilişkiyse o yatakta artık sadece birlikte olmanın heyecanı vardır ve bilgi, tecrübe fln her şey ikinci planda kalır

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
832
5,266
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Arzu hanım nefes alıyorsa,dişilik özellikleri taşıyorsa,kan dolaşımında bir problem yoksa,reşitse çok sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum..Her türlü keyif alabileceğimi düşünüyorum….Hayırlı günler dilerim…
😂😂😂 nefes alsın yeter ( Azra hanım ) olacaktı birde orda küçük bir yanlışlık olmuş 😘

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
832
5,266
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kesinlikle sevişmeyi bilen kadın Kapalıçarşı’da vitrinde duran 5’li Reşat altına benzer, candır o 🤣🤣

Keza sevişmeyi bilmemiş dünyanın en güzeli kadını olsa nafile …

Bu soru vesilesi ile uzun zamandır üye olduğum foruma bana msj yazdıran Azra Hatun’a slm olsun 🤣

Sonuna kadar katılıyorum 😉
Ne mutlu bana ozaman sizi formda daha aktif görmek isteriz 😘

ahmetgnc Çevrimdışı
4 Ağu 2021
44
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Deneyimsiz bir erkeğe deneyimli bir kadın, deneyimsiz bir kadına deneyimli bir erkek gayet zevk verir bence :) Seks bir nevi deneyim aktarma gibi ben bu işin kralıyım diyen yalan söyler :) Bence farklı insanlarla yapılan seks sürekli yeni şeyler öğretiyor :)

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
832
5,266
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Deneyimsiz bir erkeğe deneyimli bir kadın, deneyimsiz bir kadına deneyimli bir erkek gayet zevk verir bence :) Seks bir nevi deneyim aktarma gibi ben bu işin kralıyım diyen yalan söyler :) Bence farklı insanlarla yapılan seks sürekli yeni şeyler öğretiyor :)
Bu düşünceyede sonuna kadar katılıyorum her yeni tanıdığımız bir insan başka birşey katıyor bize 🥰🥰 bizde Tabiki onlara 😘

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,493
2,670
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bence tamamen karşılıklı etkileşime bağlı...... Hoşlandığınız bir karşı cinsi öpmek her şekilde daha güzeldir.

ahmetgnc Çevrimdışı
4 Ağu 2021
44
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu düşünceyede sonuna kadar katılıyorum her yeni tanıdığımız bir insan başka birşey katıyor bize 🥰🥰 bizde Tabiki onlara 😘
Umarım şu karlı havalar bitince en yakın zamanda birbirimize yeni deneyimler aktarırız Azra hanım :)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,394
7,782
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Söz konusu kadın olunca yatakta güzel vakit geçireceğim için ikiside fark etmez azra hanım cım bizde bu arada tanışıp sevişelim artık

wildness_2010 Çevrimdışı
15 Şub 2017
52
24
Cinsiyetiniz nedir?

Nefes alsın yeter.😁😁
İdeali ten uyumu ama bence ten uyumundan önce karşılıklı iletişim ve ortak enerjinin yakalanması. Frekanslar tutmadıktan sonra ten uyumu olsa ne olur olmasa ne olur. Kadın yada erkek tecrübeli olsa ne olur olmasa ne olur.
Eskort ile görüşmeyi bir alışveriş mantığı ile değerlendirirsek, bir tarafta kısmen rol yapan bir kadın ve bu rolden etkilenen bir erkek. Eğer erkek yada kadın o anda az da olsa birbirinden elektrik alamazsa olay kadın için biran önce bitsin, erkek içinde boşalayımda bitsin moduna dönüşebilir.
Bence keyif almak istiyorsak iki tarafta samimi olursa frekansta yakalanır ten uyumuda.
Aldığın keyif kadar karşındakine de verebiliyorsan değme keyfime.🙂🙂

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,396
1,937
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim için olmazsa olmaz, ön sevişmedir. Haliyle sevişmeyi bilen kadın derim😉

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,396
1,937
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@AntonyoBanderas size sonuna kadar katılıyorum hiç bir zaman yatağa uzanıp hadi gel diyen biri olmadım olamam tabiatımda yok 😂😂 ön sevişme küçük oyunlar heyecanlar olmazsa olmazım 🥰🥰
Şuan size katılmamak elde değil,aradığım herşeyi yazmışsınız,beni tanıyor gibisiniz😂
Bende tanıyacağım sizi 😉

10 Ocak 2022
43
27
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sevişmeyi bilmekten kasıt nedir? Mesela pozisyon zenginliği mi? Deep throat yapabilmek mi? Ön sevisme suresi? Fantazieye açık olmasi? Duo yapması ? Fetish olması ? Cim cif vb. Güzel kokmasi. İsteklerin sonu yok ki 😘😘

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
832
5,266
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevişmeyi bilmekten kasıt nedir? Mesela pozisyon zenginliği mi? Deep throat yapabilmek mi? Ön sevisme suresi? Fantazieye açık olmasi? Duo yapması ? Fetish olması ? Cim cif vb. Güzel kokmasi. İsteklerin sonu yok ki 😘😘
Aradığınız sorunun tüm cevaplarını kendimde buldum (cim cif hariç) onu konun dışında tutarsak hepsi 🥰🥰😍

isildurun Varisi Çevrimdışı
9 Haz 2021
51
72
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her ikisinin ayrı güzellikleri var bence o anki modla alakalı o anki hisler ve arzuya göre değişebilir hangisi sorusunun cevabı

aydınkartalkayalı Çevrimdışı

aydınkartalkayalı

Normal Üye
10 Ara 2021
3
5
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle, vücuduyla barışık kadın, okumayı seven kadın, enerjinizin uyduğu kadın, tenine dokunmaktan zevk alacağınız kadın, görevi imiş gibi değil de akışına bırakabilen kadın, aklıyla, bilgisiyle, duruşuyla cezbeden kadın... Gerisi laf-ı güzaf... Yoksa işin sevişme kısmı 5 dk. zaten... Yanınızda sizi varlığıyla mutlu etsin gerisi gelir elbet...

Therain34 Çevrimdışı
27 Ocak 2021
53
230
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Azracım sen olduktan sonra zaten durum belli mavişler nakaft olur yani senin sevişmen daha iyi 😀

Kemal Tanca Çevrimdışı
1 Eki 2020
407
359
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sevişmeyi bilen zevk verir sevişmeyi bilmeyen ise öğrenme isteği Yoksa bitsede gitsek hissi ben ortasından yanayım birbirimize bişiler katmamız gerek ki bilmediklerimizden dolayı görüşmelerin sayısı uzasın ve çoğalsın 😁😁😁

Krdnzz Çevrimdışı
17 Ocak 2022
242
374
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ten uyuşması olacak öncelikle. Ardından amatör ruhla profesyonel bir ilişki. Tadından yenmez.

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
2,038
4,186
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
seks her zaman var , önemli olan olaya farklılık katabilmek
amatör birisiyle seks yapmanın tadı başkadır , prof birisiyle yapmanın tadı başkadır
rutin in dışına çıkmak insana yeni deneyim yeni keşifler getirir

Ufuck Çevrimdışı
7 Kas 2017
60
103
Cinsiyetiniz nedir?
Türk erkeği bir kadını nikahına almayacaksa iyi sevişen bir kadın ister. Evleneceği kadının ise acemi olmasını tercih eder. Çünkü bir kadın sevişirken acemi ise daha az sevişmiş ve hatta hiç sevişmemiştir. Kendi mantığına göre Sevişmemiş kadın daha namusludur ve Türk kızı yatakta hiç numara yapmaz😂

kaanistanbul07

Normal Üye
2 Haz 2020
17
12
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu bence karşılıklı bir durum. Ayrıca yaşta çok önemli. İki taraftan biri iyi biliyorsa zaten yönlendirir. Ama bilen taraf bana göre karşısında sevişmeyi iyi bilen birinden daha çok keyif alır

Cenkcenker Çevrimdışı
15 Kas 2021
75
62
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilmeyenle hiç uğraşılmaz her zaman bilen daha ıyıdır😉

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,118
1,819
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
efendim durum şöyleki özellikle evli olan bir kişi yeni bir heyecan için burada ( kendi adıma) dolayısı ile karşı taraftan beklediğiniz şeyler evde yapamadıklarınız. Bu yüzden dolayı ben sevişmeyi bilen diyorum. Yoksa öbür türlü evde oturur baklamı yerim. İşin diğer kısmında burada profesyonel bir durum söz konusu bundan dolayı maksimum verim almak isterim. Ben asgari olması gereken hazırlıkları yapmış isem pembişiminde bu durumda beni memnun etmesini beklemek hakkım ( talepler kurallar dışında olmamak kaydı ile)
Ama görüyorum ki ten uyumu daha bir güzel falan deyince bu iş şuraya gider benim tipim Kıvanç Tatlıtuğ gibi değilse ve ten uyumu sıkıntı olacaksa bundan dolayı hizmet kalitesi düşecekse o zaman e para da düşecekmi diye zihnimde deli sorular ( Bu sadece tespittir yanlış anlaşılmasın)
El netice bu güne kadar kimse ile sıkıntı yaşamadım ten uyumu oldu mu olmadı mı bilemem ama ben her görüşüğüm kızdan çok memnun ayrıldım

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,022
1,911
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gönüller bir olursa samanlık seyran olur demiş büyüklerimiz.
İki insan bir birinden pozitif elektrik alirsa her şey kendiliğinden gelişiyor zaten.
O zaman sevişmeyi bilmeyen kadın bile bakin neler yapıyor.

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
832
5,266
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
efendim durum şöyleki özellikle evli olan bir kişi yeni bir heyecan için burada ( kendi adıma) dolayısı ile karşı taraftan beklediğiniz şeyler evde yapamadıklarınız. Bu yüzden dolayı ben sevişmeyi bilen diyorum. Yoksa öbür türlü evde oturur baklamı yerim. İşin diğer kısmında burada profesyonel bir durum söz konusu bundan dolayı maksimum verim almak isterim. Ben asgari olması gereken hazırlıkları yapmış isem pembişiminde bu durumda beni memnun etmesini beklemek hakkım ( talepler kurallar dışında olmamak kaydı ile)
Ama görüyorum ki ten uyumu daha bir güzel falan deyince bu iş şuraya gider benim tipim Kıvanç Tatlıtuğ gibi değilse ve ten uyumu sıkıntı olacaksa bundan dolayı hizmet kalitesi düşecekse o zaman e para da düşecekmi diye zihnimde deli sorular ( Bu sadece tespittir yanlış anlaşılmasın)
El netice bu güne kadar kimse ile sıkıntı yaşamadım ten uyumu oldu mu olmadı mı bilemem ama ben her görüşüğüm kızdan çok memnun ayrıldım
Anlaşılan henüz tanışmamışız 🤔😂😂🥰

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,687
1,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Soru biraz Zor İkisinin de yönleri farklı önemli olan düşünceler karşılıklı konuşarak düşünceler anlatma ve anlaşma ve tâbi ki uyum olduktan sonra gerisi zaten kendiliğinden çözülür kendi düşüncem Azra hanım 🙂😉

treyn

Normal Üye
27 Ağu 2021
36
150
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Cehalet mutluluktur ama yatakta değil....
Sevişmeyi bilen bir hatunla birlikte olmak, erkeğe müthiş haz verir...

omerezel35 Çevrimdışı
21 Ocak 2022
30
24
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmeyi bilen kadın tabikide ama sevişmeyi bilen erkeğinde olması lazım erkekte eğer iyi sevisemiyorsa o zaman kadın ne kadar iyi sevisirse sevissin olmaz onada ten uyumu denir
En kısa zamanda sizinle program yapmak istiyorum şehirdisi programi

Ugerd Çevrimdışı
1 Kas 2020
87
74
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kime gore neye gore ve ana gore cok buyuk degisiklik gosterebilecek bir konudur ... Her insanin bile bir Ani diger anini tutmazken, o insanin o Anki sevismeden ne bekledigi konusu da farklilik gosterebilir ...

Sevismeyi profesyonel anlamda bilmeyen insanda heyecan olur ki kimi insan bunu arar...

Kimi insanin kendisi asiri heyecanlanir, karsisndaki sevismeyi bile profesyonel insanin farki o zaman belli olur ..

Aslinda cok derin,Manali bi konudur ... Asil olan "an" dir ve o anda birbirlerinden beklediklerinin uyusmasidir 😎

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,269
2,171
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
28 Ara 2021
53
52
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tam olarak sevişmeyi bilmeyen değil de sevişme kapasitesinin farkında olmayan ama istekli kadın yeri gelince çok çekici olabiliyor, karşılıklı sınırları keşefedebiliyorsun 🙂

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,083
1,906
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
fuzuli'ye sormuşlar sevmek mi iyidir yoksa sevilmek mi? fuzuli cevap vermiş. sevişmedikten sonra hepsi fuzuli:cool:

3 Mar 2011
796
595
Cinsiyetiniz nedir?

Bence 2. şıkta fark yaratacak bir durum var; hatun kişi sevişmeyi bilmemesine rağmen her konuda uyumlu,istekli ve bize ayak uydurmaya gönüllü mü; yoksa "ay bu ne! böyle olmaz! ben utanırım yapamam" vb. cümleler kuran biri mi?

Ben yönetmeyi sevdiğim için 2.sinin ilk versiyonunu tercih ederim. Bunun ahlak-i değerlerle bir ilgisi yok salt seksten zevk almak adına.

Bazen partnerlerle ilk görüşmedeki sıkıntılardan biri de bu oluyor benim için :) teslimiyet konusunda sınırlarını aşacağımı düşünerek olay anında kendilerince önlemler aldıklarında konsantre kaybı yaşanıyor :))

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
832
5,266
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bence 2. şıkta fark yaratacak bir durum var; hatun kişi sevişmeyi bilmemesine rağmen her konuda uyumlu,istekli ve bize ayak uydurmaya gönüllü mü; yoksa "ay bu ne! böyle olmaz! ben utanırım yapamam" vb. cümleler kuran biri mi?

Ben yönetmeyi sevdiğim için 2.sinin ilk versiyonunu tercih ederim. Bunun ahlak-i değerlerle bir ilgisi yok salt seksten zevk almak adına.

Bazen partnerlerle ilk görüşmedeki sıkıntılardan biri de bu oluyor benim için :) teslimiyet konusunda sınırlarını aşacağımı düşünerek olay anında kendilerince önlemler aldıklarında konsantre kaybı yaşanıyor :))

Ya iki tarafta kontrol etmeyi severse 🤔😉🙅‍♀️

Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
193
629
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Tecrübeli iki insan yatak odasını bayram yerine çevirir, hele ten uyumu varsa sabahlar olmasın, bu arada bende Başak burcuyum, başaklar birbiri ile güzel anlaşıyor yatakta 😉😉

16 Haz 2021
57
158
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@azraistanbul hnm güzel bir soru.
Benim kendi düşüncem.
1. Profesyonel olarak bu işi yapan bir kadın ise zaten sevişmeyi bilmeyeni yoktur istemesi ve karşılığını vermesi önemli yani işini severek yapması. İstisnalar herzaman olur.
2. Özel hayatımızda ise gerçekten etkilendiğimiz bir bayansa sevişmeyi bilmese de erkeğin ipleri ele alması başlarda çok kefiylide oluyor. Ancaaak bir zaman sonra devamlı siz yapıyor ve o hiç kendisine birşeyler katmıyorsa yani sevişmeyi öğrenemiyorsa sıkıntı başlar ve uzun sürmez tekrar bu işi hakkı ile yapan profesyonel kadınlara yönelir erkekler.
İşin özü sevişmeyi bilen ve isteyen kadın candır.

Son düzenleme:
sinan.eftaall Çevrimdışı
2 Ara 2020
132
107
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

erkek kadını sex e hazırladan girmeye çalışıyorsa ne kadar sevişsen boş azra hanım bir pembiş sohbet ederken kadın her zaman kadındır nasıl davranırsan bir okadarını verir dedi sizinle sohbet ayrı bir güzel de oluyor hafif çakır keyif olmak şart

PorsIst Çevrimdışı
11 Eki 2021
149
213
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
luckyfth Çevrimdışı
27 Ara 2021
122
91
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence sadece sevişen kadin olsun yeter...nefes gibi bisey yani...😂😂😂😂😂😄😂😂😂😂😄😂😂😂😂😄😄
Şaka tabiii.. Bilen

taybay Çevrimdışı
29 Ara 2021
68
113
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tabii ki sevişmeyi bilen kadın.

nicolasanelka

Normal Üye
25 Haz 2019
24
32
Cinsiyetiniz nedir?
kesinlikle bilen bence de. bunu hissedersem memnuniyetle kontrolü karşı tarafa teslim ederim :D azra hanım umarım ilk fırsatta sizi ziyaret edebilirim geldiğimde bu konuyu açan kişi olarak aklımda olacaksınız ve teslim olacağım :D

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
874
618
Cinsiyetiniz nedir?

Yanında kütük gibi yatiyorsa,cansu bir vaziyette kim ister ki? Diğer bir taraftan da şöyle bir durum var,o kadına kimse o?sevişmenin püf noktalarını öğretmek

GHOST RIDER Çevrimdışı
11 Eki 2020
227
236
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenin doğal olduğunu düşünüyorum. Dolayısı ile sevişmeyi bilmeyen kadının yetiştirilme tarzı ve olgunlaşması esnasında yanlış tabu ve kurallar nedeniyle sevişmeyi hayatında yanlış yerlere yerleştirdiğini düşünüyorum.
Sevişmeyi yaşamının bir parçası yapamamış, kendi vücudunu tanımayan, partnerini anlamayan (sevişmeyi bilmeyen) kadın ile birlikteliğin benim için sportif bir faaliyetten farkı olmuyor.
Kesinlikle kendini tanıyan ve sevişmenin değerini bilen hanımlar ile görüşebilmenin iyi bir şans olduğunu düşünüyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar