- 3 Eki 2021
- 832
- 5,266
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Elbetteki sevişmeyi bilen kadınBeyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Sevişmeyi bilen kadın mı? Yoksaaa
Sevişmeyi bilmeyen kadın mı ?
Sizce daha keyif verir ???
Buna kesinlikle katılıyorum ten uyumum tuttuğu an sonuna kadar tadını çıkarırım bilenler çoook iyi bilirBence her ikisinin de keyif verdiği noktalar var ancak bana göre en önemlisi ten uyumunun olması ten uyumu olduktan sonra gerisi zaten gelir
nefes alsın yeter ( Azra hanım ) olacaktı birde orda küçük bir yanlışlık olmuşArzu hanım nefes alıyorsa,dişilik özellikleri taşıyorsa,kan dolaşımında bir problem yoksa,reşitse çok sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum..Her türlü keyif alabileceğimi düşünüyorum….Hayırlı günler dilerim…
Kesinlikle sevişmeyi bilen kadın Kapalıçarşı’da vitrinde duran 5’li Reşat altına benzer, candır o
Keza sevişmeyi bilmemiş dünyanın en güzeli kadını olsa nafile …
Bu soru vesilesi ile uzun zamandır üye olduğum foruma bana msj yazdıran Azra Hatun’a slm olsun
Şimdi bu konuya nasıl geldik nerden geldik bir o yok bende işteDolma sarabilen kadin.
Beyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Deneyimsiz bir erkeğe deneyimli bir kadın, deneyimsiz bir kadına deneyimli bir erkek gayet zevk verir bence Seks bir nevi deneyim aktarma gibi ben bu işin kralıyım diyen yalan söyler Bence farklı insanlarla yapılan seks sürekli yeni şeyler öğretiyorBeyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Bu düşünceyede sonuna kadar katılıyorum her yeni tanıdığımız bir insan başka birşey katıyor bize bizde Tabiki onlaraDeneyimsiz bir erkeğe deneyimli bir kadın, deneyimsiz bir kadına deneyimli bir erkek gayet zevk verir bence Seks bir nevi deneyim aktarma gibi ben bu işin kralıyım diyen yalan söyler Bence farklı insanlarla yapılan seks sürekli yeni şeyler öğretiyor
Bence tamamen karşılıklı etkileşime bağlı...... Hoşlandığınız bir karşı cinsi öpmek her şekilde daha güzeldir.Beyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Bence en önemlisi ten uyuşması sonrasında bilsede bilmesede bir tarafın yönlendirmesi ile gayet güzel anlar ortaya cıkabilir
Umarım şu karlı havalar bitince en yakın zamanda birbirimize yeni deneyimler aktarırız Azra hanımBu düşünceyede sonuna kadar katılıyorum her yeni tanıdığımız bir insan başka birşey katıyor bize bizde Tabiki onlara
Azra bu yorumu sevdiBence tamamen karşılıklı etkileşime bağlı...... Hoşlandığınız bir karşı cinsi öpmek her şekilde daha güzeldir.
Elbette sonra bu konun altına yorum yapmanızı tekrar bekleyeceğim bilen kadın mı bilmeyen kadın mıUmarım şu karlı havalar bitince en yakın zamanda birbirimize yeni deneyimler aktarırız Azra hanım
Sabırsızlıkla bekliyorumElbette sonra bu konun altına yorum yapmanızı tekrar bekleyeceğim bilen kadın mı bilmeyen kadın mı
O zaman en kısa sürede sizinle görüşüp ten uyumunu yakaladığınız kişilerden olurum umarımBuna kesinlikle katılıyorum ten uyumum tuttuğu an sonuna kadar tadını çıkarırım bilenler çoook iyi bilir
Söz konusu kadın olunca yatakta güzel vakit geçireceğim için ikiside fark etmez azra hanım cım bizde bu arada tanışıp sevişelim artıkBeyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
O zaman en kısa sürede sizinle görüşüp ten uyumunu yakaladığınız kişilerden olurum umarım
Nezaman istersenSöz konusu kadın olunca yatakta güzel vakit geçireceğim için ikiside fark etmez azra hanım cım bizde bu arada tanışıp sevişelim artık
Burcunuzu öğrenebilir miyim? Çok özel olmazsa elbette?Azra bu yorumu sevdi
Söylemekten büyük bir keyif aldığım asla saklamam sonuna kadar tüm özelliklerini taşıdığım BAŞAK burcuyumBurcunuzu öğrenebilir miyim? Çok özel olmazsa elbette?
Çok rahat anlaşabilen burç... Ben de klasik yengeç.... % 100 YENGEÇ... ....Söylemekten büyük bir keyif aldığım asla saklamam sonuna kadar tüm özelliklerini taşıdığım BAŞAK burcuyum
Nefes alsın yeter.Beyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
@AntonyoBanderas size sonuna kadar katılıyorum hiç bir zaman yatağa uzanıp hadi gel diyen biri olmadım olamam tabiatımda yok ön sevişme küçük oyunlar heyecanlar olmazsa olmazımBenim için olmazsa olmaz, ön sevişmedir. Haliyle sevişmeyi bilen kadın derim
Sevişmeyi bilen kadın candır. Tadına doyum olmazBeyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Şuan size katılmamak elde değil,aradığım herşeyi yazmışsınız,beni tanıyor gibisiniz@AntonyoBanderas size sonuna kadar katılıyorum hiç bir zaman yatağa uzanıp hadi gel diyen biri olmadım olamam tabiatımda yok ön sevişme küçük oyunlar heyecanlar olmazsa olmazım
Nezaman istersenizŞuan size katılmamak elde değil,aradığım herşeyi yazmışsınız,beni tanıyor gibisiniz
Bende tanıyacağım sizi
Kesinlikle ten uyumu olduğunda herşey zaten ister istemez gerçekleşiyor akışı harika oluyorBuna kesinlikle katılıyorum ten uyumum tuttuğu an sonuna kadar tadını çıkarırım bilenler çoook iyi bilir
Kesinlikle katılıyorumKesinlikle ten uyumu olduğunda herşey zaten ister istemez gerçekleşiyor akışı harika oluyor
Sevişmeyi bilmekten kasıt nedir? Mesela pozisyon zenginliği mi? Deep throat yapabilmek mi? Ön sevisme suresi? Fantazieye açık olmasi? Duo yapması ? Fetish olması ? Cim cif vb. Güzel kokmasi. İsteklerin sonu yok kiBeyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Aradığınız sorunun tüm cevaplarını kendimde buldum (cim cif hariç) onu konun dışında tutarsak hepsiSevişmeyi bilmekten kasıt nedir? Mesela pozisyon zenginliği mi? Deep throat yapabilmek mi? Ön sevisme suresi? Fantazieye açık olmasi? Duo yapması ? Fetish olması ? Cim cif vb. Güzel kokmasi. İsteklerin sonu yok ki
Tabiki sevismeyi bilen. Ozguveni yuksektir, bedenini tanir zevk almayi bilir ve bu da karsi tarafa olumlu yansir.Beyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Cim cif de olsaydı sen tadından yenmezdinAradığınız sorunun tüm cevaplarını kendimde buldum (cim cif hariç) onu konun dışında tutarsak hepsi
Bir an beni tanıyıp anlattığınızı düşündümTabiki sevismeyi bilen. Ozguveni yuksektir, bedenini tanir zevk almayi bilir ve bu da karsi tarafa olumlu yansir.
Sevişmeyi bilen zevk verir sevişmeyi bilmeyen ise öğrenme isteği Yoksa bitsede gitsek hissi ben ortasından yanayım birbirimize bişiler katmamız gerek ki bilmediklerimizden dolayı görüşmelerin sayısı uzasın ve çoğalsınBeyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Tecrübeyle sabit diyorsunAzracım sen olduktan sonra zaten durum belli mavişler nakaft olur yani senin sevişmen daha iyi
Aynen öle senin tecrüben tartışılmazTecrübeyle sabit diyorsun
Sevismeyi bilen tabikiBeyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Bilmeyenle hiç uğraşılmaz her zaman bilen daha ıyıdır
Anlaşılan henüz tanışmamışızefendim durum şöyleki özellikle evli olan bir kişi yeni bir heyecan için burada ( kendi adıma) dolayısı ile karşı taraftan beklediğiniz şeyler evde yapamadıklarınız. Bu yüzden dolayı ben sevişmeyi bilen diyorum. Yoksa öbür türlü evde oturur baklamı yerim. İşin diğer kısmında burada profesyonel bir durum söz konusu bundan dolayı maksimum verim almak isterim. Ben asgari olması gereken hazırlıkları yapmış isem pembişiminde bu durumda beni memnun etmesini beklemek hakkım ( talepler kurallar dışında olmamak kaydı ile)
Ama görüyorum ki ten uyumu daha bir güzel falan deyince bu iş şuraya gider benim tipim Kıvanç Tatlıtuğ gibi değilse ve ten uyumu sıkıntı olacaksa bundan dolayı hizmet kalitesi düşecekse o zaman e para da düşecekmi diye zihnimde deli sorular ( Bu sadece tespittir yanlış anlaşılmasın)
El netice bu güne kadar kimse ile sıkıntı yaşamadım ten uyumu oldu mu olmadı mı bilemem ama ben her görüşüğüm kızdan çok memnun ayrıldım
Gönüller bir olursa samanlık seyran olur demiş büyüklerimiz.
İki insan bir birinden pozitif elektrik alirsa her şey kendiliğinden gelişiyor zaten.
O zaman sevişmeyi bilmeyen kadın bile bakin neler yapıyor.
Soru biraz Zor İkisinin de yönleri farklı önemli olan düşünceler karşılıklı konuşarak düşünceler anlatma ve anlaşma ve tâbi ki uyum olduktan sonra gerisi zaten kendiliğinden çözülür kendi düşüncem Azra hanımBeyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Cehalet mutluluktur ama yatakta değil....Beyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
oooo çok iddialı . Tanışmakta fayda var sanki benim adımaAnlaşılan henüz tanışmamışız
oooo çok iddialı . Tanışmakta fayda var sanki benim adıma
Uyumu tutturduğumBeyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
geel gelll karagöz yüreğim de yara göz derdime sen çara göz beri gel sarı kııızTanışınca karar verirsin ne kadar iddialı olduğuma
Kesinlikle sevişmeyi bilen kadın elbette...Beyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Bence 2. şıkta fark yaratacak bir durum var; hatun kişi sevişmeyi bilmemesine rağmen her konuda uyumlu,istekli ve bize ayak uydurmaya gönüllü mü; yoksa "ay bu ne! böyle olmaz! ben utanırım yapamam" vb. cümleler kuran biri mi?
Ben yönetmeyi sevdiğim için 2.sinin ilk versiyonunu tercih ederim. Bunun ahlak-i değerlerle bir ilgisi yok salt seksten zevk almak adına.
Bazen partnerlerle ilk görüşmedeki sıkıntılardan biri de bu oluyor benim için teslimiyet konusunda sınırlarını aşacağımı düşünerek olay anında kendilerince önlemler aldıklarında konsantre kaybı yaşanıyor )
Bilse güzel olur =)Beyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Tecrübeli iki insan yatak odasını bayram yerine çevirir, hele ten uyumu varsa sabahlar olmasın, bu arada bende Başak burcuyum, başaklar birbiri ile güzel anlaşıyor yataktaBeyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
cansın gerçekten çok ama çok keyifliydiSenin gibi olacak kadın, yatakta ateş edecek Ben hala yoğun bakımdan çıkamadım mesela
hahahaaYa iki tarafta kontrol etmeyi severse
cansın gerçekten çok ama çok keyifliydi
erkek kadını sex e hazırladan girmeye çalışıyorsa ne kadar sevişsen boş azra hanım bir pembiş sohbet ederken kadın her zaman kadındır nasıl davranırsan bir okadarını verir dedi sizinle sohbet ayrı bir güzel de oluyor hafif çakır keyif olmak şartBeyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Seçeneklerde yok ama, benim cevabım;Beyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Tabiki sewişmeyi bilen kadınBeyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Ben kendimi kollarına bırakcam o ne yaparsa yapsın tabi bilmeden yapamaz kiBeyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Kesinlikle bende katılıyorumBence en önemlisi ten uyuşması sonrasında bilsede bilmesede bir tarafın yönlendirmesi ile gayet güzel anlar ortaya cıkabilir
Yanında kütük gibi yatiyorsa,cansu bir vaziyette kim ister ki? Diğer bir taraftan da şöyle bir durum var,o kadına kimse o?sevişmenin püf noktalarını öğretmekBeyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
keyif almayı bilem adamBeyler hep aklıma takılan soruyu şimdi size sormak istiyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!