Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mavi kız 👧 kara çocuk 👦

Ens5858 Çevrimdışı
28 Ocak 2021
144
303
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar öncelikle haftanız bol neşeli ve güzel geçsin 🙏 dün akşam yine fire vermedim ve her hafta olduğu gibi yine prenses ile görüşme gerçekleştirdim.Detayalara hiç girmeyeceğim her hafta en az 2 kere görüşme yaptığımı söylemek yeterli olacaktır referans için zaten 😃 ama gerçekten her görüşmenin bir öncekinden çok daha iyi olması beni şaşırtıyor açıkçası kendisine de daha çok hayran bırakıyor🖤🖤 dün akşam yine gerçekten müthiş eğlendim zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Referansımın sonunda Marinanın sayesinde bağımlısı olduğum şarkıyı paylaşmak istiyorum. Şarkının sözü beni unut anlamına gelse de sen bu Sivaslıyı unutma sarı papatyam 😂 💛💙

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,898
4,473
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar öncelikle haftanız bol neşeli ve güzel geçsin 🙏 dün akşam yine fire vermedim ve her hafta olduğu gibi yine prenses ile görüşme gerçekleştirdim.Detayalara hiç girmeyeceğim her hafta en az 2 kere görüşme yaptığımı söylemek yeterli olacaktır referans için zaten 😃 ama gerçekten her görüşmenin bir öncekinden çok daha iyi olması beni şaşırtıyor açıkçası kendisine de daha çok hayran bırakıyor🖤🖤 dün akşam yine gerçekten müthiş eğlendim zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Referansımın sonunda Marinanın sayesinde bağımlısı olduğum şarkıyı paylaşmak istiyorum. Şarkının sözü beni unut anlamına gelse de sen bu Sivaslıyı unutma sarı papatyam 😂 💛💙
paylaşım için teşekkürler

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
741
4,897
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Mmmmmmmmm🙈💓💋cnm çok çok tşk ederim tatlım biliyorsun bendeki yerin bam başka her zaman kapım sana açık krasavçik 🥰🥰, şarkı içinde 🙏🙏çok anlamlı şarkı ama🥰🥰🥰💓💓💓💓💓💓

slm

3 Ağu 2022
60
106
39
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Güzel paylaşım ve alınan yorumlar güzel ... 👍🏿

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar