Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Matmazel ile güzel saatler 😘

RapçiTavsan Çevrimdışı
19 Mar 2020
29
81
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevgili forumdaşlar herkese merhabalar. Daha önceki yazdığım referans yazılarında da belirtmiştim. İlk defa görüştüğümüz zaman kendisine Matmazel lakabını takmıştım. O zamandan beri aramızdaki diyalog da daha da arttı. Sevgili @Ebruu ile her zaman işim ne zaman İstanbul tarafına düşerse @Ebruu gelir aklıma. Bende dört ay sonra tekrardan İstanbul'a gelmenin hemde matmazel ile görüşmenin sevincini yaşıyordum bir taraftan da. @Ebruu ile WhatsApp üzerinden arada bir sohbet ederiz hal hatır vs. Daha başka şeyler dahil. 2020 yılının son 2021 yılının ilk görüşmesini kendisiyle yapmıştım. Bunu yine tekrarlamak istediğim için 2021 yılının da son görüşmesi için geçen hafta içi kendisine yazdım pazar için müsait misiniz diye sağolsun hiç düşünmeden müsaitim deyince Pazar günü için 3 saatlik bir program ayarladık. Pazar günü geldi çattı bende öğleden sonra yavaştan @Ebruu evine doğru yola koyuldum. Herkes @Ebruu biliyor zaten herkesi arabası ile alıyor eve girene kadar bir labirent içinden geçiyorsunuz. Sevgili @Ebruu evine girdiğimde hemen kısa bir temizlik yaparak kendisi ile uzun bir özlem giderdik. Daha sonra sağolsun birşeyler hazırlamış.Beni de matmazel bilir hiçbir zaman elim boş gitmem ona giderken. Sevgili @Ebruu ile en son görüşmemiz üzerinden üç buçuk ay gibi bir süre geçmiş. Matmazel'i en son gördüğümden daha da güzelleşmiş ve güzel de kilo vermiş. Hemen oturduk koyu bir muhabbet ettik. Ülkenin halinden tutun spora kadar her türlü muhabbeti yaptık. E tabi birazda özlem var ikimizde de. Baktım sevgili @Ebruu yavaştan oynaşmaya başladı bende hiç gecikmeden atağa karşılığını vermek istedim. Hemen hızlı bir duş ve daha sonra güzel ve birazda uzun bir ilk seans ile @Ebruu yu yalayıp yuttum. Biraz oturup dinlenelim dedim. Birşeyler yedikten ve dinlendikten sonra tekrardan odaya geçtiğimiz de işte ikinci seans için @Ebruu nun bütün vücudunu baştan aşağı kadar öpüp kokladıktan sonra tabi uzun bir seans sonunda biraz ikimizde mutlu sona erdik. Pozisyonlar hakkında artık birşeyler söylemeyeceğim çünkü @Ebruu ve ben hangi pozisyonda rahat hissedersek o pozisyonları deniyoruz. Oturduk gene muhabbet ederken baktım zamanım gelmiş sevgili @Ebruu dan da müsaade isteyerek bir duş alıp ben yavaştan kalkmam gerektiğini söyledim. Ben her zaman derim sevgili @Ebruu nun yeri bende her zaman ayrıdır. Artık bir sonra ne zaman müsait olursam her zaman ki gibi yine ebrulanmak için ona gideceğim. Sevgili Matmazel bir sonraki görüşmemize kadar kendine iyi bak. En başta kendine ve seninle beraber yaşayan ve benim de sevdiğim kediciklerine iyi bak ❤️😘😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,139
10,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

kenshinx Çevrimdışı
12 Eyl 2021
34
73
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili forumdaşlar herkese merhabalar. Daha önceki yazdığım referans yazılarında da belirtmiştim. İlk defa görüştüğümüz zaman kendisine Matmazel lakabını takmıştım. O zamandan beri aramızdaki diyalog da daha da arttı. Sevgili @Ebruu ile her zaman işim ne zaman İstanbul tarafına düşerse @Ebruu gelir aklıma. Bende dört ay sonra tekrardan İstanbul'a gelmenin hemde matmazel ile görüşmenin sevincini yaşıyordum bir taraftan da. @Ebruu ile WhatsApp üzerinden arada bir sohbet ederiz hal hatır vs. Daha başka şeyler dahil. 2020 yılının son 2021 yılının ilk görüşmesini kendisiyle yapmıştım. Bunu yine tekrarlamak istediğim için 2021 yılının da son görüşmesi için geçen hafta içi kendisine yazdım pazar için müsait misiniz diye sağolsun hiç düşünmeden müsaitim deyince Pazar günü için 3 saatlik bir program ayarladık. Pazar günü geldi çattı bende öğleden sonra yavaştan @Ebruu evine doğru yola koyuldum. Herkes @Ebruu biliyor zaten herkesi arabası ile alıyor eve girene kadar bir labirent içinden geçiyorsunuz. Sevgili @Ebruu evine girdiğimde hemen kısa bir temizlik yaparak kendisi ile uzun bir özlem giderdik. Daha sonra sağolsun birşeyler hazırlamış.Beni de matmazel bilir hiçbir zaman elim boş gitmem ona giderken. Sevgili @Ebruu ile en son görüşmemiz üzerinden üç buçuk ay gibi bir süre geçmiş. Matmazel'i en son gördüğümden daha da güzelleşmiş ve güzel de kilo vermiş. Hemen oturduk koyu bir muhabbet ettik. Ülkenin halinden tutun spora kadar her türlü muhabbeti yaptık. E tabi birazda özlem var ikimizde de. Baktım sevgili @Ebruu yavaştan oynaşmaya başladı bende hiç gecikmeden atağa karşılığını vermek istedim. Hemen hızlı bir duş ve daha sonra güzel ve birazda uzun bir ilk seans ile @Ebruu yu yalayıp yuttum. Biraz oturup dinlenelim dedim. Birşeyler yedikten ve dinlendikten sonra tekrardan odaya geçtiğimiz de işte ikinci seans için @Ebruu nun bütün vücudunu baştan aşağı kadar öpüp kokladıktan sonra tabi uzun bir seans sonunda biraz ikimizde mutlu sona erdik. Pozisyonlar hakkında artık birşeyler söylemeyeceğim çünkü @Ebruu ve ben hangi pozisyonda rahat hissedersek o pozisyonları deniyoruz. Oturduk gene muhabbet ederken baktım zamanım gelmiş sevgili @Ebruu dan da müsaade isteyerek bir duş alıp ben yavaştan kalkmam gerektiğini söyledim. Ben her zaman derim sevgili @Ebruu nun yeri bende her zaman ayrıdır. Artık bir sonra ne zaman müsait olursam her zaman ki gibi yine ebrulanmak için ona gideceğim. Sevgili Matmazel bir sonraki görüşmemize kadar kendine iyi bak. En başta kendine ve seninle beraber yaşayan ve benim de sevdiğim kediciklerine iyi bak ❤😘😘
tebrikler, güzel bir buluşma olmuş.

Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,670
4,288
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili forumdaşlar herkese merhabalar. Daha önceki yazdığım referans yazılarında da belirtmiştim. İlk defa görüştüğümüz zaman kendisine Matmazel lakabını takmıştım. O zamandan beri aramızdaki diyalog da daha da arttı. Sevgili @Ebruu ile her zaman işim ne zaman İstanbul tarafına düşerse @Ebruu gelir aklıma. Bende dört ay sonra tekrardan İstanbul'a gelmenin hemde matmazel ile görüşmenin sevincini yaşıyordum bir taraftan da. @Ebruu ile WhatsApp üzerinden arada bir sohbet ederiz hal hatır vs. Daha başka şeyler dahil. 2020 yılının son 2021 yılının ilk görüşmesini kendisiyle yapmıştım. Bunu yine tekrarlamak istediğim için 2021 yılının da son görüşmesi için geçen hafta içi kendisine yazdım pazar için müsait misiniz diye sağolsun hiç düşünmeden müsaitim deyince Pazar günü için 3 saatlik bir program ayarladık. Pazar günü geldi çattı bende öğleden sonra yavaştan @Ebruu evine doğru yola koyuldum. Herkes @Ebruu biliyor zaten herkesi arabası ile alıyor eve girene kadar bir labirent içinden geçiyorsunuz. Sevgili @Ebruu evine girdiğimde hemen kısa bir temizlik yaparak kendisi ile uzun bir özlem giderdik. Daha sonra sağolsun birşeyler hazırlamış.Beni de matmazel bilir hiçbir zaman elim boş gitmem ona giderken. Sevgili @Ebruu ile en son görüşmemiz üzerinden üç buçuk ay gibi bir süre geçmiş. Matmazel'i en son gördüğümden daha da güzelleşmiş ve güzel de kilo vermiş. Hemen oturduk koyu bir muhabbet ettik. Ülkenin halinden tutun spora kadar her türlü muhabbeti yaptık. E tabi birazda özlem var ikimizde de. Baktım sevgili @Ebruu yavaştan oynaşmaya başladı bende hiç gecikmeden atağa karşılığını vermek istedim. Hemen hızlı bir duş ve daha sonra güzel ve birazda uzun bir ilk seans ile @Ebruu yu yalayıp yuttum. Biraz oturup dinlenelim dedim. Birşeyler yedikten ve dinlendikten sonra tekrardan odaya geçtiğimiz de işte ikinci seans için @Ebruu nun bütün vücudunu baştan aşağı kadar öpüp kokladıktan sonra tabi uzun bir seans sonunda biraz ikimizde mutlu sona erdik. Pozisyonlar hakkında artık birşeyler söylemeyeceğim çünkü @Ebruu ve ben hangi pozisyonda rahat hissedersek o pozisyonları deniyoruz. Oturduk gene muhabbet ederken baktım zamanım gelmiş sevgili @Ebruu dan da müsaade isteyerek bir duş alıp ben yavaştan kalkmam gerektiğini söyledim. Ben her zaman derim sevgili @Ebruu nun yeri bende her zaman ayrıdır. Artık bir sonra ne zaman müsait olursam her zaman ki gibi yine ebrulanmak için ona gideceğim. Sevgili Matmazel bir sonraki görüşmemize kadar kendine iyi bak. En başta kendine ve seninle beraber yaşayan ve benim de sevdiğim kediciklerine iyi bak ❤️😘😘
paylaşım için teşekkürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,268
1,489
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel anlatımınız için teşekkürler. Sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar