Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Masöz Ezgi ile bir gün

captainblack3407

Normal Üye
25 Eki 2021
13
76
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam arkadaşlar, forumda yeniyim. Farkettim ki forumda bulunan kişilerle daha önce birkaç kez görüşmüşüm. @Masöz Ezgi hanım ile de görüştüğümü farkettim ve baya geç gelen bir feedback olsun zaman :) Ezgi hanım ile görüşmemiz biraz zor olsa da şöyle oldu;

sözleştiğimiz saatte Ezgi hanım benim güvenlikli evime gelecekti, fakat kendisinin iş yeri avrupa yakasında olduğundan ve iş çıkışı olmasından dolayı birlikte içmek için aldığım 6 adet biranın ve 4 ünü o gelene kadar ben içmiştim zaten :) inanılmaz trafikte bana gelmeye çalışırken taksiyi bırakıp bir motorlu arkadaşından destek isteyerek bana gelebildi. Tabi bir şeyler yedik ve kendisiyle tanıştım. çıtı piti çok tatlı bir kız. enerjisi tavan. sizi yönlendiriyor, muhabbeti güzel. kendisi ayrıca masaj konusunda deneyimli olduğu için biraz masaj yaptı bana fakat asıl masaj kendi evinde masaj yatağında olacağını iletse de tekrar görüşemedik. 2 saatlik bir görüşmenin ardından olumlu bir deneyimle ayrıldık.

sizlere tavsiye ederim. hakkını veriyor..

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
953
688
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasm icn tesekkurler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,310
7,739
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
371
440
Selam arkadaşlar, forumda yeniyim. Farkettim ki forumda bulunan kişilerle daha önce birkaç kez görüşmüşüm. @Masöz Ezgi hanım ile de görüştüğümü farkettim ve baya geç gelen bir feedback olsun zaman :) Ezgi hanım ile görüşmemiz biraz zor olsa da şöyle oldu;

sözleştiğimiz saatte Ezgi hanım benim güvenlikli evime gelecekti, fakat kendisinin iş yeri avrupa yakasında olduğundan ve iş çıkışı olmasından dolayı birlikte içmek için aldığım 6 adet biranın ve 4 ünü o gelene kadar ben içmiştim zaten :) inanılmaz trafikte bana gelmeye çalışırken taksiyi bırakıp bir motorlu arkadaşından destek isteyerek bana gelebildi. Tabi bir şeyler yedik ve kendisiyle tanıştım. çıtı piti çok tatlı bir kız. enerjisi tavan. sizi yönlendiriyor, muhabbeti güzel. kendisi ayrıca masaj konusunda deneyimli olduğu için biraz masaj yaptı bana fakat asıl masaj kendi evinde masaj yatağında olacağını iletse de tekrar görüşemedik. 2 saatlik bir görüşmenin ardından olumlu bir deneyimle ayrıldık.

sizlere tavsiye ederim. hakkını veriyor..
Canim benim cok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için çok naifsin kocaman öpüyorum görüsmek üzere😘😘😘

deniz4 Çevrimdışı
24 Eki 2021
97
144
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

Karim

Normal Üye
4 Ağu 2021
35
57
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar