Bilal1
Normal Üye
- 4 Mar 2024
- 1
- 10
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ilk referansımı yazıyorum ilk randevuyu öykü ve hayal hanımı tercih etdik 2 gün önceden cuma günü için 4 saatlik görüşme için konuştuk biz iki arkadaş gitdik hemen geri dönüş aldım konumları çok iyi yerde evleri gayet güzeldi sohpetlerine doyum olmuyor uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.
Yatak odasına gelince hayal beni bitirdi performansına yetişemedim ön sevişmeyi çok iyi yapiyor hele oralı efsaneeee gidip görmeniz gereken nadide güzellikler her seansdan sonra sanki farklı kişi vardı yanımda kıyafetler değişmiş makyajlar tazelenmiş ikramlar önünüzden hiç eksilmiyor konumları bana uzak olmasa her hafta ordayım referansım kısa olduğu için kusura bakmayın yoğunluğumdan bu kadar yazabildim anlat anlat bitmez
Her Şey İçin Teşekkürler
Yatak odasına gelince hayal beni bitirdi performansına yetişemedim ön sevişmeyi çok iyi yapiyor hele oralı efsaneeee gidip görmeniz gereken nadide güzellikler her seansdan sonra sanki farklı kişi vardı yanımda kıyafetler değişmiş makyajlar tazelenmiş ikramlar önünüzden hiç eksilmiyor konumları bana uzak olmasa her hafta ordayım referansım kısa olduğu için kusura bakmayın yoğunluğumdan bu kadar yazabildim anlat anlat bitmez
Her Şey İçin Teşekkürler