- 30 Tem 2022
- 50
- 59
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle herkese merhabalar uzun zamandır forumda olmama ve bir çok görüşme yapmama rağmen ilk referansımı yazıyorum öncelikle diğer görüştüğüm tüm partner arkadaşlardan özür dilerim gelelim bu referansı yazmama neden olan kişiye Masal hanıma ona söz verdiğim üzere şuan dönüş yolunda bu sözleri yazıyorum kendisiyle 2 gün önceden iletişime geçtim ve görüşme talebimi ilettim oldukça hızlı bir şekilde dönüş yaptı sağolsun. Sabah ufak bir teyitleşmeden sonra çıktım yola
Evin konumu oldukça kolay bulunur bir yerde temizliği ise oldukça iyi ikramları olsun güleryüzü olsun ilgisi alakası samimiyeti her şeyi ile harika bir insan tanıdım özel anları yazmak çok istemiyorum ama şunu söyleyim Anadolu yakasından değil Karadeniz’de olsam yine gelirim Masallar diyarında 3 saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile seni tanımak çok güzeldi umarım dilediğin her şey gönlünce olur kendine iyi bak…
Evin konumu oldukça kolay bulunur bir yerde temizliği ise oldukça iyi ikramları olsun güleryüzü olsun ilgisi alakası samimiyeti her şeyi ile harika bir insan tanıdım özel anları yazmak çok istemiyorum ama şunu söyleyim Anadolu yakasından değil Karadeniz’de olsam yine gelirim Masallar diyarında 3 saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile seni tanımak çok güzeldi umarım dilediğin her şey gönlünce olur kendine iyi bak…