Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Masallar diyarına yolculuk

BlackZagor Çevrimdışı
30 Tem 2022
50
59
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese merhabalar uzun zamandır forumda olmama ve bir çok görüşme yapmama rağmen ilk referansımı yazıyorum öncelikle diğer görüştüğüm tüm partner arkadaşlardan özür dilerim gelelim bu referansı yazmama neden olan kişiye Masal hanıma ona söz verdiğim üzere şuan dönüş yolunda bu sözleri yazıyorum kendisiyle 2 gün önceden iletişime geçtim ve görüşme talebimi ilettim oldukça hızlı bir şekilde dönüş yaptı sağolsun. Sabah ufak bir teyitleşmeden sonra çıktım yola

Evin konumu oldukça kolay bulunur bir yerde temizliği ise oldukça iyi ikramları olsun güleryüzü olsun ilgisi alakası samimiyeti her şeyi ile harika bir insan tanıdım özel anları yazmak çok istemiyorum ama şunu söyleyim Anadolu yakasından değil Karadeniz’de olsam yine gelirim Masallar diyarında 3 saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile seni tanımak çok güzeldi umarım dilediğin her şey gönlünce olur kendine iyi bak…

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,743
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,726
1,460
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese merhabalar uzun zamandır forumda olmama ve bir çok görüşme yapmama rağmen ilk referansımı yazıyorum öncelikle diğer görüştüğüm tüm partner arkadaşlardan özür dilerim gelelim bu referansı yazmama neden olan kişiye Masal hanıma ona söz verdiğim üzere şuan dönüş yolunda bu sözleri yazıyorum kendisiyle 2 gün önceden iletişime geçtim ve görüşme talebimi ilettim oldukça hızlı bir şekilde dönüş yaptı sağolsun. Sabah ufak bir teyitleşmeden sonra çıktım yola

Evin konumu oldukça kolay bulunur bir yerde temizliği ise oldukça iyi ikramları olsun güleryüzü olsun ilgisi alakası samimiyeti her şeyi ile harika bir insan tanıdım özel anları yazmak çok istemiyorum ama şunu söyleyim Anadolu yakasından değil Karadeniz’de olsam yine gelirim Masallar diyarında 3 saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile seni tanımak çok güzeldi umarım dilediğin her şey gönlünce olur kendine iyi bak…
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

BESTE Çevrimiçi

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,770
20,680
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Bebeğim güzel yorumların ve dileklerin için ben çok teşekkür ederim 🙏🙏 sizin gibi kibar ve efendi beyfendilerle tanışmak benide aşırı mutlu ediyor 🙏🙏tekrardan görüşmek dileğiyle öpüyorum 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar