thekoc
Normal Üye
- 14 Ara 2023
- 5
- 27
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hayatımın aslında zor bir dönemindeydim. En dibe vurdugum dönemde kafamdaki seslerin susmanı istediğim bir anda karsılastım masalla.. Bazen bir insana ihtiyaç duyar insan seni hiç tanımayan sadece dinleyecek asla yargılamayacak bir insana.. buraya belki yatak tecrubeleri yazılıyor biliyorum ki zaten o konuda kusursuz,yatağa girdiğiniz anda masalla zaten zaman duruyor.. ama sizi ilk andan itibaren öyle bir karsılıyor ki sanki uzun zaman sonra gördüğünüz bir arkadasınız ya da eski bir askınız gibi.. bir insanın yanında ne kadar huzur bulabilirseniz o kadar huzur buluyorsunuz yanında.. Bilmiyorum belki de ben çok duygusal dönemimdeyim. Ama suna emin olun masalla gecireceğiniz her bir dakikaya değer bunu en cok o kapıdan çıkıp gercek hayata döndüğünüz anda anlıyorsunuz..
neyse cok uzattım, karsınızdaki insanın gözlerine bakarsanız onu hissettiklerini anlarsınız.. ve masal gülünce sanki siz de mutlu oluyorsunuz.. iyi ki varsın umarım hayat sana hep gülüşün kadar güzel davranır
neyse cok uzattım, karsınızdaki insanın gözlerine bakarsanız onu hissettiklerini anlarsınız.. ve masal gülünce sanki siz de mutlu oluyorsunuz.. iyi ki varsın umarım hayat sana hep gülüşün kadar güzel davranır
Moderatör tarafında düzenlendi: