Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Masal Prensesi mi desem, Tanrıça mı

hohner Çevrimdışı

hohner

Goes to eleven.
26 Nis 2019
94
522
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gözde ile İstanbul ziyareti sayesinde tanışma fırsatı buldum. Zaten forumda resimlerine bakıp bakıp iç geçirdiğim biriydi. İzmir'de olduğu için hayıflanıyordum. İstanbul'a geleceğini duyunca sürekli markaj uyguladım ve müsait zamanlarımızı denk getirip bir görüşme sağladım kendisiyle.

Öncelikle şunu belirteyim, Gözde fotolarından bile çok çok daha güzel. Gerek fizik, gerekse yüz güzelliği ile her erkeği dönüp arkasından baktıracak birisi. Boyu, vücut ölçüleri, ten rengi, gözleri, dudakları... Podyumda spot ışıkları altında yürümek için yaratılmış diyebilirim. Kendisini görünce kalp atışlarım direkt hızlandı (saatim nabzımı gösteriyor oradan teyitli) ve daha kapıdan girişte mutluluk hormonu salgılamaya başladım diyebilirim.

Kendisiyle bir müddet sohbet edip tanıştık. Şunu söyleyebilirim, 35'ini geçmiş ve hiç evlenmemiş biri olarak uzun senelerdir bu tip görüşmeler yaparım, Gözde kadar naif, kendi gibi huyu, karakteri de güzel az insan tanımışımdır.

Muhabbet sonrası beni içeri davet etti. Forumda artık bayağı yorumum oldu, dikkat edenler bilirler ki buralarda ayrıntıya girmeden ipuçlarıyla yaşadığım deneyimi aktarmaya çalışıyorum. Buna da şöyle başlayayım, gerçekten süper bir performanstı. Daha önce de söylenmiş, gayet güzel bir oralı var. Öpüşme aynı şekilde. Top model güzellik seviyesindeki diğer kızlarda maalesef sık görülen bir takım pozisyon ve aktivite kaprisleri yok. Sizi mutlu etmek için oldukça çabalıyor. Daha ne olsun derseniz, en önemlisini sona sakladım. Gözde keyif alıyor ve keyif veriyor. Yani yapılan faaliyeti mecburiyetten değil de isteyerek yaptığını ve zevkle yaptığını hissediyor ve düşünüyorsunuz. Benim gerçek GFE'den beklentim budur ve bunu yaşadım diyebilirim.

Normalde kısa görüşmeler pek adetim değildir ama kendisiyle işlerimden dolayı -her anı dolu dolu- 2 saatlik bir görüşme yapmış olduk. Gözde İzmir'e dönmeden denk getirip kesinlikle tekrar görüşmeliyim çünkü çıkarken aklım onda ve yaşattığı fevkaledenin fevkinde saatlerde kaldı. Şimdi gidip almazsam sonrasında İzmir'e gitmem gerekir. (ki İzmir'e ara sıra yolum düşüyor, kesinlikle Gözde'yi görmeden dönmem artık.)

Vel hasılı "Yeni Gözde'm" gibi fotomaç gazetesi manşeti tarzında klişe bir kelime oyunu yerine değişik bir başlık atmaya çalışmış olsam da, gelin görün ki eşine az rastlanan güzelliği ve kişiliğiyle Gözde'nin masum bir masal prensesi mi yoksa mitolojik bir tanrıça mı olduğuna karar veremedim. Ben de düştüğüm ikilemi başlık olarak aynen yazdım. Gözde'ye her şey için buradan da çok teşekkür ederim. @vip özlem de kendisini bizlere kazandırdığı için ayrı bir teşekkürü hak ediyor. Tekrar görüşmek üzere.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar