Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Masal ile harika 2 saat

Venüs91

Normal Üye
18 Haz 2022
9
16
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Masal hanımla ani gelişen bir program yaptık. Kendisine beni kabul ettiği için öncelikle çok teşekkür ederim. Forumdaki her üyenin ziyaret etmesini ve bu güzelliği tatmasını isterim.
Evin konumu avmye çok yakın ve kolay bir konumda. Kendisi isteklere cevap veren kaprissiz bir güzellik. İkramları olsun hoş sohbeti olsun tam kıvamında. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Size bir görsel bırakıyorum :)

Ekli dosyalar

• 057dfb2a-3e80-4486-ae75-503a90ad11eb.jpeg
    057dfb2a-3e80-4486-ae75-503a90ad11eb.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 120
BESTE Çevrimiçi

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,769
20,677
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Masal hanımla ani gelişen bir program yaptık. Kendisine beni kabul ettiği için öncelikle çok teşekkür ederim. Forumdaki her üyenin ziyaret etmesini ve bu güzelliği tatmasını isterim.
Evin konumu avmye çok yakın ve kolay bir konumda. Kendisi isteklere cevap veren kaprissiz bir güzellik. İkramları olsun hoş sohbeti olsun tam kıvamında. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Size bir görsel bırakıyorum :)
Güzel iltifatların İçin teşekkürler bebeğim 😻😻😻Bende çok memnun oldum seninle tanıştığıma tatlım 😌Çok kibar, hoş sohbetli, tatlı bir beyefendisiniz.😙😙Umarım en kısa zamanda tekrarlarız.💋 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar