Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Masal ile güzel bir gün..

Anton Çehov Çevrimdışı

Anton Çehov

Normal Üye
4 Haz 2019
27
67
Cinsiyetiniz nedir?
Masal ile 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim.. Konumu kolay.. Ben Metrobüs ile ulaşım sağladım... 10 dakikalık bir yürüyüş mesafesi ile rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.. Çok keyif aldım.. Çok eğlendim.. Zaman hızlı aktı.. Masal ile daha uzun görüşmelerin daha keyifli olacağını düşünüyorum.. Sıfır kaprisle güzel bir 3 saat yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum.. Şunu da belirtmek isterim kalçalarına bir müddet tutulup kalıyorsunuz..:love:Tekrardan görüşmek dileğiyle..😘

Livai Çevrimdışı
22 Nis 2022
98
176
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler

BESTE Çevrimiçi

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,769
20,677
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Masal ile 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim.. Konumu kolay.. Ben Metrobüs ile ulaşım sağladım... 10 dakikalık bir yürüyüş mesafesi ile rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.. Çok keyif aldım.. Çok eğlendim.. Zaman hızlı aktı.. Masal ile daha uzun görüşmelerin daha keyifli olacağını düşünüyorum.. Sıfır kaprisle güzel bir 3 saat yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum.. Şunu da belirtmek isterim kalçalarına bir müddet tutulup kalıyorsunuz..:love:Tekrardan görüşmek dileğiyle..😘

Memnun kalmana sevindim tatlım 🥰 yorumun beğenin için teşekkürler tatlım 💋 başka proğramlarda görüşmek dileğiyle bebeğim 😻💋🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar