Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Masal ile bir saatlik programim

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
570
1,262
31
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar arkadaşlar malum çarşamba gidiyorum son görüşmeler doğru gidiyoruz bundan biride Masal ile oldu dün

Masal ile kolay iletişim kurulabildim görüşme saat ve gün ayalardik sorunsuz oldu
Evi Şişlide merkezi bir yerde ulaşım kolay metro ile

Masal iyi bir kadın içeri girer girmez sizi hoş karşılıyor beni beyaz gecelik ile karşıladi çok hoşuma gitti

Bana çay ikram etti oturduk sohbet ettik bir saatlik bile olsa hiç acele etmedi konuştuk içtik dusumu aldim odaya geçtik

Masalın fiziği çok iyi bence kalça ve Göğüsleri tam dokunmalik kum saati fiziği var
Oralı da oldukça iyi cowgirl ile başladı ve misyonerde bitirdik
Seansı tamamladık sonrada hoş sohbeti devam
Güzel bir görüşmeydi

Herkese iyi forumlar

marker Çevrimdışı
15 Tem 2015
279
530
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler kardeşim. 😄

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,726
1,460
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar arkadaşlar malum çarşamba gidiyorum son görüşmeler doğru gidiyoruz bundan biride Masal ile oldu dün

Masal ile kolay iletişim kurulabildim görüşme saat ve gün ayalardik sorunsuz oldu

Masal iyi bir kadın içeri girer girmez sizi hoş karşılıyor beni beyaz gecelik ile karşıladi çok hoşuma gitti

Bana çay ikram etti oturduk sohbet ettik bir saatlik bile olsa hiç acele etmedi konuştuk içtik dusumu aldim odaya geçtik

Masalın fiziği çok iyi bence kalça ve Göğüsleri tam dokunmalik kum saati fiziği var
Güzel bir görüşmeydi

Herkese iyi forumlar
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,742
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,479
2,646
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler... (y)

ThE_RoCK Çevrimdışı
18 Eki 2022
170
156
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Güzel bir görüşmeydi

Herkese iyi forumlar
Paylaşım için teşekkürler

BESTE Çevrimiçi

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,770
20,680
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Güzel bir görüşmeydi

Herkese iyi forumlar
Bebeğim güzel yorumların ve dilerklerin için ben çok teşekkür ederim 🙏🙏 sizin gibi kibar ve efendi beyfendilerle tanışmak benide aşırı mutlu ediyor 🙏🙏tekrardan görüşmek dileğiyle öpüyorum 💋

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,335
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,293
1,508
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel anlatımınız için teşekkürler. Sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar