Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Masal Hanım'la olumlu görüsme

nihatk Çevrimdışı
14 May 2022
119
123
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar Masal hanımla birkaç günlük yazışmalarımız, araya tatil vs. girdikten sonra nihayet pazar günü görüşebildik, 2 saatlik bir görüşmemizde ben gayet keyif aldım ve Masal hanımın da keyif aldığını hissettim, konumu merkezi ve kolay, evi temiz, ve yatak odası klimalı, kaprissiz ve uyumlu bir güzel, birlikte geçirdiğimiz 2 saat için teşekkür ediyorum.

mettoo Çevrimdışı
11 Eyl 2022
125
101
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar Masal hanımla birkaç günlük yazışmalarımız, araya tatil vs. girdikten sonra nihayet pazar günü görüşebildik, 2 saatlik bir görüşmemizde ben gayet keyif aldım ve Masal hanımın da keyif aldığını hissettim, konumu merkezi ve kolay, evi temiz, ve yatak odası klimalı, kaprissiz ve uyumlu bir güzel, birlikte geçirdiğimiz 2 saat için teşekkür ediyorum.
Paylaşım için teşekkürler.

29 Tem 2023
172
106
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için tesekkürler...

BESTE Çevrimiçi

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,770
20,677
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Güzel iltifatların İçin teşekkürler bebeğim 😻😻😻Bende çok memnun oldum seninle tanıştığıma tatlım 😌Çok kibar, hoş sohbetli, tatlı bir beyefendisiniz.😙😙Umarım en kısa zamanda tekrarlarız.💋 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar