Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Masal gibi 2 saat

Sessiz34

Normal Üye
14 Şub 2021
8
49
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Öncelikle merhaba geçen hafta masal ile 2 saatlik görüşme şansım oldu. Anlık mesajıma hızlı bir şekilde cevap verince yarım saat sonrasına randevu oluşturdum. Konumu şişlide gayet merkezi bi yerde. Kendisi sıcakkanlı hoş muhabbet biri çok güzel bir kıyafetle karşıladı . Özel konuda doggy pozisyon beni benden aldı. Tekrar görüşmek dileğiyle teşekkürler.güzel fotolar var fakat foto eklemeyi beceremedim yeniden deneyeceğim…

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,788
20,774
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Öncelikle merhaba geçen hafta masal ile 2 saatlik görüşme şansım oldu. Anlık mesajıma hızlı bir şekilde cevap verince yarım saat sonrasına randevu oluşturdum. Konumu şişlide gayet merkezi bi yerde. Kendisi sıcakkanlı hoş muhabbet biri çok güzel bir kıyafetle karşıladı . Özel konuda doggy pozisyon beni benden aldı. Tekrar görüşmek dileğiyle teşekkürler.güzel fotolar var fakat foto eklemeyi beceremedim yeniden deneyeceğim
Güzel iltifatların İçin teşekkürler 😻😻😻 Bende çok memnun oldum seninle tanıştığıma tatlım 😌 Çok kibar, hoş sohbetli, tatlı bir beyefendisiniz.😙😙Umarım en kısa zamanda tekrarlarız.💋 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar