Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Masajda ötesi yok

YamanYamYam Çevrimdışı

YamanYamYam

Normal Üye
23 Ara 2021
6
61
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Daisy tabiki,
İnanılmaz bi aura ile insanı başka diyarlara götürüyor, iş yoğunluğumdan çok fazla kalamadım ama, yinede beni başka dünyalara götürdü, yeniden görüşmek dileğiyle…

SARGERAS Çevrimdışı

SARGERAS

Normal Üye
5 Kas 2010
30
56
Sevgili Daisy tabiki,
İnanılmaz bi aura ile insanı başka diyarlara götürüyor, iş yoğunluğumdan çok fazla kalamadım ama, yinede beni başka dünyalara götürdü, yeniden görüşmek dileğiyle…
Bu güzel referans için her iki tarafa da teşekkür ederim. Lokasyon olarak yakınım yakın zamanda umarım kendisi ile tanışırız.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili Daisy tabiki,
Sevgili YamanYamYam; senin iş yoğunluğunun arasına masaj sıkıştırdık, keyifliydi. Zaman ayırıp paylaşım yapmışsın, teşekkür ediyorum. Zamanının rahat olduğu bir zaman tekrar görüşmek ümidiyle. Sevgiler 😍
🌼

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu güzel referans için her iki tarafa da teşekkür ederim. Lokasyon olarak yakınım yakın zamanda umarım kendisi ile tanışırız.
Teşekkürler sevgili Sargeras ... ve yeni görevinin hayırlı, başarılı ve keyifli olmasını diliyorum
🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar