santiago
Normal Üye
- 23 Haz 2019
- 6
- 3
- Cinsiyetiniz nedir?
Meltem, merhaba ben yeni doktorun. Sana buradan, forumdan da ayrıca çok teşekkür etmek istedim. Bugün harikaydı. Gerek sohbetin gerek ilgin ve diğer şeyler bende piramidal hücreleri yani serebral korteks, hipokampusve amigdala bölgelerindeki çok kutuplu sinir hücresini devreye soktu. Yani uzun süre silinmeyecek bir anı yaşattın bana, oldukça keyifli vakit geçirdim.
Bol bol suyunu içtim. Vücudumdaki su bile buhar olup seninle birlikte olmak istedi. Ayrıca çıkarken t-shirtümü ters giydiğimi fark etmen de çok inceydi.
Hislerimi aşağıdaki uydu daha iyi anlatır. Bir ara sanki NASA uzaya beni fırlattı gibi hissettim, uçtum resmen. Marsa herhangi bir yakıt kullanmadan, senin ateşinle giden ilk insan olacaktım, biraz daha sürseydi. Neyse ki Hubble teleskobundan yardım aldım geri döndüm dünyaya.
Kendine çok iyi bak.
Bol bol suyunu içtim. Vücudumdaki su bile buhar olup seninle birlikte olmak istedi. Ayrıca çıkarken t-shirtümü ters giydiğimi fark etmen de çok inceydi.
Hislerimi aşağıdaki uydu daha iyi anlatır. Bir ara sanki NASA uzaya beni fırlattı gibi hissettim, uçtum resmen. Marsa herhangi bir yakıt kullanmadan, senin ateşinle giden ilk insan olacaktım, biraz daha sürseydi. Neyse ki Hubble teleskobundan yardım aldım geri döndüm dünyaya.
Kendine çok iyi bak.