- 28 Ocak 2021
- 145
- 304
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese selamlarımı ve saygılarımı sunarak referansa başlamak istiyorum.Marina ile 5000. Görüşmenin 2500. Referansı olacak heralde bu referansı yazıp yazmamak arasında kaldım ancak yazmazsam Marinaya haksızlık olacağını düşündüğümden yazmaya karar verdim. Marinanın güzelliğini (10/10) , sohbetini (10/10) ve müthiş ikramlarını (10/10) herkes biliyordur muhtemelen. Benim kendisi hakkında söyleyeceğim tek şey 30 yaşıma kadar birçok çevre edindim birçok ilişki yaşadım ve birçok ortamlara girdim ama samimi olarak söylüyorum hayatımda ilk defa bir bayan karşısında heyecanlanıyorum.Marina ile çok kez görüştüm ancak her defasında onun güzelliği karşısında değişik bir heyecan yaşıyorum ve kendime şaşırıp kızdığım konu ise bu heyecanı bir türlü yenemiyorum( kaderde bu hallere düşmekte varmış )Kendisi de bunun farkında zaten her ne kadar yardımcı olmaya çalışsa da bu heyecan geçmiyor ama zor da olsa bu heyecanı yeneceğime inanıyorum Onun yanında olmak bana gerçekten çok iyi geliyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum 3 saatlik program sanki 3 dk gibi gelip geçiyor Ayrıca problemlerimi dinleyip bana verdiğin destek ve tavsiyeler için de çok teşekkür ederim Marinacım beni kabul ettiğin sürece tekrar geleceğim