Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Marina Tadı damakta kaldı :)

Crazy turtle

Normal Üye
11 Eyl 2021
38
63
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Selamlar,

Marina Hancım ile keyif aldığım 2 saatlik bir vakit geçirdim. Sıcaklığı ve tadı geçmeden yazayım dedim. Konum benim gibi uzaktan gelecekler için aktarma çok olabilir. Giderken araçla gitmeyi tercih ettim. Konumu rahat buldum. Araç ile ara sokaklarda bir yere park edebilirsiniz. Giriş-çıkışta bir sorun yaşamadım ama sessiz olmanızda fayda var. Muhteşem bir fiziğe sahip olmasının dışında muhteşem ilgisi ve alakası sizi rahatlatması beni çok etkiledi. İkramları zaten herkes belirtmiş, çok fazla seçenek mevcut ve istediğiniz her tür içecekte bulabiliyorsunuz. Temizlik konusunda da gayet yeterliydi ve her türlü imkanı size sunuyor. Sohbet ederken bir anda size yaklaşması ve koltukta rahatlatması, sevişmek çok keyifliydi, tam bir GFE tadındaydı. Daha sonra duşa gönderdi beni ve içerde biraz daha yakınlaştıktan sonra malum yere geçerken elinizden tutarak önünüzde yürümesi bummm zaten uçmaya başlıyorsunuz. İstediğiniz her pozisyonu ve yapmak istediğiniz ne varsa tabi yapılacaklara hiç hayır demiyor. Benim için muhteşem bir gündü ve çok tatmin ediciydi. Marina'yı duvara yaslayıp seksi iç çamaşırları içinde görmek ve sevişmek bulutlara çıkmak gibiydi.

My darling Marina'ya benimle bu güzel günde vakit geçirdiği ve tanıdığım için teşekkür ederim. Bol bol öpücüklerle :)

17 Haz 2023
218
183
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Selamlar,

Marina Hancım ile keyif aldığım 2 saatlik bir vakit geçirdim. Sıcaklığı ve tadı geçmeden yazayım dedim. Konum benim gibi uzaktan gelecekler için aktarma çok olabilir. Giderken araçla gitmeyi tercih ettim. Konumu rahat buldum. Araç ile ara sokaklarda bir yere park edebilirsiniz. Giriş-çıkışta bir sorun yaşamadım ama sessiz olmanızda fayda var. Muhteşem bir fiziğe sahip olmasının dışında muhteşem ilgisi ve alakası sizi rahatlatması beni çok etkiledi. İkramları zaten herkes belirtmiş, çok fazla seçenek mevcut ve istediğiniz her tür içecekte bulabiliyorsunuz. Temizlik konusunda da gayet yeterliydi ve her türlü imkanı size sunuyor. Sohbet ederken bir anda size yaklaşması ve koltukta rahatlatması, sevişmek çok keyifliydi, tam bir GFE tadındaydı. Daha sonra duşa gönderdi beni ve içerde biraz daha yakınlaştıktan sonra malum yere geçerken elinizden tutarak önünüzde yürümesi bummm zaten uçmaya başlıyorsunuz. İstediğiniz her pozisyonu ve yapmak istediğiniz ne varsa tabi yapılacaklara hiç hayır demiyor. Benim için muhteşem bir gündü ve çok tatmin ediciydi. Marina'yı duvara yaslayıp seksi iç çamaşırları içinde görmek ve sevişmek bulutlara çıkmak gibiydi.

My darling Marina'ya benimle bu güzel günde vakit geçirdiği ve tanıdığım için teşekkür ederim. Bol bol öpücüklerle :)
Sarı şeker yine gönülleri fethetmiş :))herşeyi ile çok özel bir kadın gerçekten,onu tanımış olduğum için çok şanslıyım 🫶🫶🫶

bilaltrabzon61

Normal Üye
23 Mar 2021
18
25
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Marina güzel bir hanımefendi.Partneriyle de çok güzel ilgileniyor.Bende çok memnun ayrılmıştım.

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
741
4,897
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese Selamlar,

Kuzum senle tanıştığıma çok memnun oldum bebek🥰🥰 o güzel gece için çok tşk ederim, nice güzel görüşmelere 💓💓💓

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar