Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Marina ile yeniden

Wertigo59

Normal Üye
20 Nis 2021
6
42
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tekirdağdan geçen yıl istanbula geldiğimde marina ile görüşmüştüm, aradan geçen sürede aklımdan çıkmayan tek isim oydu boşuna yeni arayışlara girmişim , tilkinin dönip dolaşacağı yer nasıl kürkçü dükkanıysa benimde dönüp dolaşacağım yer marina. Evi merkezi lokasyonda araçla gidecekler otopark sorunu yaşamaz, ikram çeşitleri baya bi artmış bu sefer, marinaya zaten ilgisi , alakası tatlı türkçesiyle söyleyecek söz yok arada geçen zamanda dahada güzelleşmiş, yanına gittiğinizde kendinizi hiç düşünmeden marinaya bırakabilirsiniz sizin için elinden gelen herşeyin en iyisini yapıyo, muhtemelen kendisiyle artık daha sık görüşeceğiz artık beni tekrardan kabul ettiği ve unutamayacağım özel anlar yaşattığı için teşekkür ediyorum kendisine (çorlu lu mühendis 😉)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,780
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
737
4,880
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tekirdağdan geçen yıl istanbula geldiğimde marina ile görüşmüştüm, aradan geçen sürede aklımdan çıkmayan tek isim oydu boşuna yeni arayışlara girmişim , tilkinin dönip dolaşacağı yer nasıl kürkçü dükkanıysa benimde dönüp dolaşacağım yer marina. Evi merkezi lokasyonda araçla gidecekler otopark sorunu yaşamaz, ikram çeşitleri baya bi artmış bu sefer, marinaya zaten ilgisi , alakası tatlı türkçesiyle söyleyecek söz yok arada geçen zamanda dahada güzelleşmiş, yanına gittiğinizde kendinizi hiç düşünmeden marinaya bırakabilirsiniz sizin için elinden gelen herşeyin en iyisini yapıyo, muhtemelen kendisiyle artık daha sık görüşeceğiz artık beni tekrardan kabul ettiği ve unutamayacağım özel anlar yaşattığı için teşekkür ediyorum kendisine (çorlu lu mühendis 😉)
Tşk ederim baby güzel yorum için 🥰🥰🥰🥰seni tanıdığıma çok memnun oldum canım benim, her zaman beklerim 💓💋🥰😇

5 Eyl 2009
87
36
Cinsiyetiniz nedir?
Pek fotolarını goremiyoruz.merakla bekliyoruz bebeğim öpüldün

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar