Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Marina İle Tekrar Görüşme

pendulum

Normal Üye
14 Şub 2019
49
110
Cinsiyetiniz nedir?
Marina ile bu yaptığım 3.görüşmeydi, daha önceki yaptığım harika görüşmelerden sonra kendisini epeydir ziyaret etmemiştim, fırsat bulunca kendisine yazdım, hemen bir görüşme ayarladık.
Marina yı zaten bilen bilir, acayip sıcak kanlı ve yanında hiç yabancılık çekmiyorsunuz, kendisi görmeyeli her anlamda daha bi harika olmuş, hele ki giydiği farklı farklı kıyafetlerle aklınızı başından alıyor. Gerçekten marinaya karşı koymak çok güç. Yine yanından rahatlamış ve çok mutlu bir şekilde ayrıldım.
Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum, en yakın zamanda kendisini yine ziyaret edeceğim, çünkü resmen bağımlılık yapıyor. 😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,897
4,472
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Marina ile bu yaptığım 3.görüşmeydi, daha önceki yaptığım harika görüşmelerden sonra kendisini epeydir ziyaret etmemiştim, fırsat bulunca kendisine yazdım, hemen bir görüşme ayarladık.
Marina yı zaten bilen bilir, acayip sıcak kanlı ve yanında hiç yabancılık çekmiyorsunuz, kendisi görmeyeli her anlamda daha bi harika olmuş, hele ki giydiği farklı farklı kıyafetlerle aklınızı başından alıyor. Gerçekten marinaya karşı koymak çok güç. Yine yanından rahatlamış ve çok mutlu bir şekilde ayrıldım.
Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum, en yakın zamanda kendisini yine ziyaret edeceğim, çünkü resmen bağımlılık yapıyor. 😘
paylaşım için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
741
4,897
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
🥰🥰🥰🥰tşk ederim bebeğim güzel yorum için gene beklerim 💓💓💓artık İstanbuldasın sık sık grş inş🤪😇💓💓💓

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar