Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Marina ile tanışma

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
684
559
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Marina foruma ilk geldiğiniden beri ilgimi çekiyordu. Birkaç kez randevulaşma deneyimimiz oldu, Gerek zaman uyuşmazlığından gerekse de teknik sebeplerden bir türlü denk gelemedik. Sonunda geçen hafta sözleştik ve ben Ataşehire doğru yola koyuldum.

Evi kolay bulunuyor. Hemen önünde de park edebiliyorsunuz. Eve giriş sorunsuz.
Kapıyı Marina fotolarında sıklıkla gördüğümüz seksi kıyafetlerinden biri ile açtı. Yüzü çok hoş, hele gözleri hemen sizi içine çekiyor. Tanışmadan sonra salona geçtik. Çok güzel ikramlar hazırlamıştı sağolsun. Sohbet ederken tepede dönen disko topu da yavaş yavaş sizi havaya sokuyor :)
Marina'nın Türkçesi çok iyi. Dört yıldan fazla bir süre burada yaşamış.
Disko topunun etkisiyle yavaş yavaş birbirimize sokulduk ve içeri geçtik. Üzerindeki file çorapla tüm vücüdunu çptüm ve sonra değişik pozisyonlara geçtik. Çok fazla detaya girmeyeceğim ama Marina karşısındakini mutlu etmek iöin herşeyi yapıyor ve ver donanıma sahip. Yatak odasının bir kenarında duran masaj masası gözüme ilişti. eminim bu konuda da çok yetenekilidir ama maalesef çok sevmeme rağmen deneme fırastım olmadı. Artık bir dahaki sefere.

Marinayı tanıdığıma çok memnu oldum

:love:

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
738
4,888
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Marina foruma ilk geldiğiniden beri ilgimi çekiyordu. Birkaç kez randevulaşma deneyimimiz oldu, Gerek zaman uyuşmazlığından gerekse de teknik sebeplerden bir türlü denk gelemedik. Sonunda geçen hafta sözleştik ve ben Ataşehire doğru yola koyuldum.

Evi kolay bulunuyor. Hemen önünde de park edebiliyorsunuz. Eve giriş sorunsuz.
Kapıyı Marina fotolarında sıklıkla gördüğümüz seksi kıyafetlerinden biri ile açtı. Yüzü çok hoş, hele gözleri hemen sizi içine çekiyor. Tanışmadan sonra salona geçtik. Çok güzel ikramlar hazırlamıştı sağolsun. Sohbet ederken tepede dönen disko topu da yavaş yavaş sizi havaya sokuyor :)
Marina'nın Türkçesi çok iyi. Dört yıldan fazla bir süre burada yaşamış.
Disko topunun etkisiyle yavaş yavaş birbirimize sokulduk ve içeri geçtik. Üzerindeki file çorapla tüm vücüdunu çptüm ve sonra değişik pozisyonlara geçtik. Çok fazla detaya girmeyeceğim ama Marina karşısındakini mutlu etmek iöin herşeyi yapıyor ve ver donanıma sahip. Yatak odasının bir kenarında duran masaj masası gözüme ilişti. eminim bu konuda da çok yetenekilidir ama maalesef çok sevmeme rağmen deneme fırastım olmadı. Artık bir dahaki sefere.

Marinayı tanıdığıma çok memnu oldum

:love:
Canım çok tşk ederim, bende seninkibi beyefendiyi tanıdığım için çok şanslıyım, güzel yorum içinde çok tşk ederim ve her zaman beklerim bebeğim💋💖💖💖💖

28 Ara 2020
32
88
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sonunda @VİP MARİNA ile tanışma şansını yakalamışsınız @Ozzy76, tebrikler. Bence her konuda çok iyi ev sahipliği yapıyor, giden misafir pişman olmaz😉 Kendisi ile görüşebilmek bence ayrıcalık, arada bu ayrıcalığı yaşamak lazım..

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler. Bende Marina hanım ile tanısmayı cok istiyorum ama outcall görüsmüyor; bakalım nasıl asacagız :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar