Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Marina ile masaj deneyimi

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
376
587
Cinsiyetiniz nedir?
Yoğun bir haftanın ardından finali de masaj içerikli bir görüşme ile tamamlamak için Marina ile iletişime geçtim. Zaten daha önce görüşme yaptığımızı ve o görüşmeler ile ilgili deneyimimi de yazmıştım. Kendi evi ve masaj hakkında da gidip görmediğim için yorum yapmamıştım. Şu an o bilgileri de verebilirim eve giriş çıkış rahat, çıkarken köpek gezdiren biriyle karşılaştım selamlaştım ve devam ettim yoluma, ulaşımı taksiyle yaptım ben, özel araç kullananlar için park yeri bulmak çok zor olmaz diye düşünüyorum. Evi de ufak şirin ve amaca uygun kurgulanmış bir ev ortamı ve ikramlarda gayet yeterliydi. Gündüz vakti alkol kullanmama rağmen ikram ettiği birayı da ateşli dakikalar ile birlikte içiverdim.
Masaj deneyimine gelecek olursak, öncelikle masaj tarzı görüşmelerde beklentiyi iyi ayarlamanız gerekir. Çeşit çeşit masaj tipleri mevcut. Bunlardan hangisini istiyor iseniz ona yönelik bir program yapmanız mantıklı olur. Ben nuru masajını denemek istedim Marina kullandığı yağlar ve vücudu ile rahatlatıcı bir masaj yaptı bana, ortamın ve masaj tipinin gerektirdiği müzik, loş ortam hepsi mevcuttu çok keyif aldım.
Daha önce iki kez duo görüşmesi yaptığım Marina hanım'la solo görüşmeden de hem masaj hem de özel anlar açısından son derece mutlu ayrıldım. Görüşmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Benim 2 saatlik bu görüşmemin de mükemmel geçtiğini söyleyebilirim.

Bu güzel deneyim için çok teşekkür ederim Marina.:love: Foruma bir süre ara verirken görüşme yapan herkese güzel anlar ve anılar dilerim.

mr. North Çevrimdışı
30 Nis 2021
37
106
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu aralar en çok ihtiyaç duyduğum şey... güzel bir masaj, paylaşımınız için teşekkürler...

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
684
559
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. Özellikle masaj kısmı çok ilgimi çekti. marım Marina ile yakında tanışırım

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
738
4,888
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yoğun bir haftanın ardından finali de masaj içerikli bir görüşme ile tamamlamak için Marina ile iletişime geçtim. Zaten daha önce görüşme yaptığımızı ve o görüşmeler ile ilgili deneyimimi de yazmıştım. Kendi evi ve masaj hakkında da gidip görmediğim için yorum yapmamıştım. Şu an o bilgileri de verebilirim eve giriş çıkış rahat, çıkarken köpek gezdiren biriyle karşılaştım selamlaştım ve devam ettim yoluma, ulaşımı taksiyle yaptım ben, özel araç kullananlar için park yeri bulmak çok zor olmaz diye düşünüyorum. Evi de ufak şirin ve amaca uygun kurgulanmış bir ev ortamı ve ikramlarda gayet yeterliydi. Gündüz vakti alkol kullanmama rağmen ikram ettiği birayı da ateşli dakikalar ile birlikte içiverdim.
Masaj deneyimine gelecek olursak, öncelikle masaj tarzı görüşmelerde beklentiyi iyi ayarlamanız gerekir. Çeşit çeşit masaj tipleri mevcut. Bunlardan hangisini istiyor iseniz ona yönelik bir program yapmanız mantıklı olur. Ben nuru masajını denemek istedim Marina kullandığı yağlar ve vücudu ile rahatlatıcı bir masaj yaptı bana, ortamın ve masaj tipinin gerektirdiği müzik, loş ortam hepsi mevcuttu çok keyif aldım.
Daha önce iki kez duo görüşmesi yaptığım Marina hanım'la solo görüşmeden de hem masaj hem de özel anlar açısından son derece mutlu ayrıldım. Görüşmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Benim 2 saatlik bu görüşmemin de mükemmel geçtiğini söyleyebilirim.

Bu güzel deneyim için çok teşekkür ederim Marina.:love: Foruma bir süre ara verirken görüşme yapan herkese güzel anlar ve anılar dilerim.
Tşk ederim cnm 🙈🥰gene beklerim, güzel yorum için tşk ederim 💖💋💖💖💖💖

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
143
253
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınıza sağlık.

Sanırım Marina Hanım'a bir defa giden, ikinci için sıraya giriyor :unsure:

17slash34 Çevrimdışı

17slash34

Normal Üye
8 Ağu 2021
47
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
oldukça detaylı bir paylaşım olmuş teşekkürler masaja biraz zaafım var bu sitede ki ilk ziyaretim sanırım marina hanım olacak yakın zamanda

HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,400
7,783
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar