owerlord
Normal Üye
- 29 Haz 2020
- 13
- 83
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhaba,
Geçtiğimiz günlerde sevgili Marina ile 1 saatlik tanışma görüşmesi yapmıştım. Çok memnun kaldığım için arayı fazla açmadan bu sefer de 2 saatlik bir görüşme planladık.
Kendisiyle ilgili neden bu kadar çok olumlu referans olduğunu da bizzat anlamış ve onaylamış oldum
Güzel bir görüşmeden bekleyebileceğim her şey mevcut.
Güzel bir ten uyumu yakaladık (en azından ben öyle hissettim ) ve karşılıklı zevk alıp vererek güzel saatler geçirdik.
(ne çok “güzel” demişim ama Marina ile ilgili her şey güzel! )
Bana ayırdığı vakit ve yaşattıkları için kendisine teşekkür ediyor, tekrar görüşmek için fırsat kolluyorum…
Geçtiğimiz günlerde sevgili Marina ile 1 saatlik tanışma görüşmesi yapmıştım. Çok memnun kaldığım için arayı fazla açmadan bu sefer de 2 saatlik bir görüşme planladık.
Kendisiyle ilgili neden bu kadar çok olumlu referans olduğunu da bizzat anlamış ve onaylamış oldum
Güzel bir görüşmeden bekleyebileceğim her şey mevcut.
- Girişi çıkışı rahat ve konforlu bir ev,
- hem kişisel hem ev hijyenine önem veren bir pembiş,
- zengin ikramlar (her ne kadar öncelikli kriterim olmasa da, bugüne kadar gördüklerimin en iyisi)
- en önemlisi hem kendi güzel, hem muhabbeti güzel, hem de sevişmesi güzel sarışın bir afet.
Güzel bir ten uyumu yakaladık (en azından ben öyle hissettim ) ve karşılıklı zevk alıp vererek güzel saatler geçirdik.
(ne çok “güzel” demişim ama Marina ile ilgili her şey güzel! )
Bana ayırdığı vakit ve yaşattıkları için kendisine teşekkür ediyor, tekrar görüşmek için fırsat kolluyorum…