Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Marina ile her şey güzel

owerlord Çevrimdışı

owerlord

Normal Üye
29 Haz 2020
13
83
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba,

Geçtiğimiz günlerde sevgili Marina ile 1 saatlik tanışma görüşmesi yapmıştım. Çok memnun kaldığım için arayı fazla açmadan bu sefer de 2 saatlik bir görüşme planladık.

Kendisiyle ilgili neden bu kadar çok olumlu referans olduğunu da bizzat anlamış ve onaylamış oldum 😎

Güzel bir görüşmeden bekleyebileceğim her şey mevcut.
  • Girişi çıkışı rahat ve konforlu bir ev,
  • hem kişisel hem ev hijyenine önem veren bir pembiş,
  • zengin ikramlar (her ne kadar öncelikli kriterim olmasa da, bugüne kadar gördüklerimin en iyisi)
  • en önemlisi hem kendi güzel, hem muhabbeti güzel, hem de sevişmesi güzel sarışın bir afet.
Ön sevişmesi, oralı ve yatak performansı taktire şayan. Çok detaya girmeyim ama ikinci seans öncesi benim ufaklık ve yaverleriyle öyle güzel ilgilendi ki, boşalmamak için kendimi zor tuttum 🤭

Güzel bir ten uyumu yakaladık (en azından ben öyle hissettim ☺️) ve karşılıklı zevk alıp vererek güzel saatler geçirdik.

(ne çok “güzel” demişim ama Marina ile ilgili her şey güzel! 👌)

Bana ayırdığı vakit ve yaşattıkları için kendisine teşekkür ediyor, tekrar görüşmek için fırsat kolluyorum… 😉

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
737
4,880
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhaba,

Geçtiğimiz günlerde sevgili Marina ile 1 saatlik tanışma görüşmesi yapmıştım. Çok memnun kaldığım için arayı fazla açmadan bu sefer de 2 saatlik bir görüşme planladık.

Kendisiyle ilgili neden bu kadar çok olumlu referans olduğunu da bizzat anlamış ve onaylamış oldum 😎

Güzel bir görüşmeden bekleyebileceğim her şey mevcut.
  • Girişi çıkışı rahat ve konforlu bir ev,
  • hem kişisel hem ev hijyenine önem veren bir pembiş,
  • zengin ikramlar (her ne kadar öncelikli kriterim olmasa da, bugüne kadar gördüklerimin en iyisi)
  • en önemlisi hem kendi güzel, hem muhabbeti güzel, hem de sevişmesi güzel sarışın bir afet.
Ön sevişmesi, oralı ve yatak performansı taktire şayan. Çok detaya girmeyim ama ikinci seans öncesi benim ufaklık ve yaverleriyle öyle güzel ilgilendi ki, boşalmamak için kendimi zor tuttum 🤭

Güzel bir ten uyumu yakaladık (en azından ben öyle hissettim ☺️) ve karşılıklı zevk alıp vererek güzel saatler geçirdik.

(ne çok “güzel” demişim ama Marina ile ilgili her şey güzel! 👌)

Bana ayırdığı vakit ve yaşattıkları için kendisine teşekkür ediyor, tekrar görüşmek için fırsat kolluyorum… 😉
Kuzum çok tşk ederim bu güzel yorum için seni tanıdığıma çok şanslıyım, güzel kalpli insan 🥰🥰nice böyle güzel görüşmelere 💓💓💓💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar