Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Marina hanımla tanışma

Fxaslan

Normal Üye
8 Ocak 2023
3
14
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Marina hanımla 26.12 de 2 saatlik bir görüşme yaptım çok nazik ve cana yakın biri. epeydir buralardayım ama ilk yorumum olacak sürcü lisan edersek affola evi park konusunda kolay buluna bilir merkezi bir yer hafta sonu için bir şey diyemem hafta içi için bilmeden kapısının önünde yer bulabildim toplu taşımayada yakın aslında. forumda forum dışında (newsli site) almanyada FKK larda hollanda red light district e defalarca gitmiş ve belerusda da bir süre bulunmuş biri olarak bence Marina hanım başka bir seviye randevu bulabilirseniz gitmenizi tavsiye ederim zira ben 1-2 hafta denk getirmeye çalıştım ama anca bugun denk getirebildim sofrası çok geniş ve zengin çok garip ama su aldım içtim duşa girip çıktığımda tekrar suyun konduğunu gördüm küçük ama önemli detay hiç eksilmiyor sofrası.
özel anlar bize kalsın tam anlamıyla 4-4 lük bir deneyim yaşadım. ikinci kez buluşmama kuralımı başkası ile buluşma olarak değiltireceğim birisi

Marina hanım Herşey için çok teşekkür ederim 🙏

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
737
4,880
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Marina hanımla 26.12 de 2 saatlik bir görüşme yaptım çok nazik ve cana yakın biri. epeydir buralardayım ama ilk yorumum olacak sürcü lisan edersek affola evi park konusunda kolay buluna bilir merkezi bir yer hafta sonu için bir şey diyemem hafta içi için bilmeden kapısının önünde yer bulabildim toplu taşımayada yakın aslında. forumda forum dışında (newsli site) almanyada FKK larda hollanda red light district e defalarca gitmiş ve belerusda da bir süre bulunmuş biri olarak bence Marina hanım başka bir seviye randevu bulabilirseniz gitmenizi tavsiye ederim zira ben 1-2 hafta denk getirmeye çalıştım ama anca bugun denk getirebildim sofrası çok geniş ve zengin çok garip ama su aldım içtim duşa girip çıktığımda tekrar suyun konduğunu gördüm küçük ama önemli detay hiç eksilmiyor sofrası.
özel anlar bize kalsın tam anlamıyla 4-4 lük bir deneyim yaşadım. ikinci kez buluşmama kuralımı başkası ile buluşma olarak değiltireceğim birisi

Marina hanım Herşey için çok teşekkür ederim 🙏
Seni tanıdığıma çok memnun oldum 🥰🥰güzel referans için tşk ederim efendim 🙏🥰nice böyle güzel sevişmelere💕💕💕🔥🔥💕💕

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
referans için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar