Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Marina deneyimlerim

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
376
587
Cinsiyetiniz nedir?
Maya hanım vasıtasıyla görüşmelerim oldu kendisiyle. Forumda da sayfası açılınca buraya da birkaç güzel şey yazayım istedim. Maya ve Marina iki kere görüştüm. İkisinde de çok keyifli vakitler geçirdim. İlk görüşme ile ilgili referansı maya hanım'ın sayfasına yazmıştım. Duo görüşmesini ilk kez yaptıktan sonra ilk fırsatta görüşmeyi tekrar ettik geçtiğimiz günlerde...

Öncelikle Marina kendi evinde de görüşme yapmaya başlamış ancak biz iki görüşmede de Maya hanım'ın evindeydik. O yüzden evi, evine ulaşım vb genel bilgileri şu an veremiyorum.

Marina hanım ise Rus asıllı olmasına rağmen Türkçe biliyor. Zaten diğer referanslarda belirtilmiş o ekolünde çok güzel bir temsilcisi. Çekici, cazibeli, çok güzel de renkli gözleri var. Nazar değmesin.

Özel anlara çok giren birisi değilim ama kendi sınırlarımın da ötesine geçtiğim görüşmeler oldu. Eminim ki solo görüşmede de aynı etki oluşur. Çok mennum kaldığımı altını çizerek belirtiyim. Bu görüşmemizde masaj hizmeti de olduğunu öğrenmiş oldum. Kimbilir belki bir sonraki görüşmemiz Marina hanım'ın evinde duo + masaj olarak yapılır.

Fırsat bulduğum anda tereddüt etmeden tekrar görüşmek isterim. Görüşme düşünen arkadaşlara da kesinlikle tavsiye ederim. Bu deneyim için söyleyebileceğim hiçbir olumsuzluk yok her şey mükemmeldi...

Tüm güzel anlar için Marina'ya teşekkür ederim. Sevgiler :love:

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
143
253
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Sevişmenize sağlık.

Marina'nın fotoğraflarını ilk gördüğüm de tanıdık gelmişti demek Maya'nın önceden paylaştığı arkadaşı imiş :unsure:

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
376
587
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler. Sevişmenize sağlık.

Marina'nın fotoğraflarını ilk gördüğüm de tanıdık gelmişti demek Maya'nın önceden paylaştığı arkadaşı imiş :unsure:

Bir isim değişikliği olduğu için bende görüşmede öğrendim Marina olarak foruma katıldığını:) Durum böyle olunca referans olarak da yazayım istedim...

Yorum için teşekkürler.

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
738
4,888
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Maya hanım vasıtasıyla görüşmelerim oldu kendisiyle. Forumda da sayfası açılınca buraya da birkaç güzel şey yazayım istedim. Maya ve Marina iki kere görüştüm. İkisinde de çok keyifli vakitler geçirdim. İlk görüşme ile ilgili referansı maya hanım'ın sayfasına yazmıştım. Duo görüşmesini ilk kez yaptıktan sonra ilk fırsatta görüşmeyi tekrar ettik geçtiğimiz günlerde...

Öncelikle Marina kendi evinde de görüşme yapmaya başlamış ancak biz iki görüşmede de Maya hanım'ın evindeydik. O yüzden evi, evine ulaşım vb genel bilgileri şu an veremiyorum.

Marina hanım ise Rus asıllı olmasına rağmen Türkçe biliyor. Zaten diğer referanslarda belirtilmiş o ekolünde çok güzel bir temsilcisi. Çekici, cazibeli, çok güzel de renkli gözleri var. Nazar değmesin.

Özel anlara çok giren birisi değilim ama kendi sınırlarımın da ötesine geçtiğim görüşmeler oldu. Eminim ki solo görüşmede de aynı etki oluşur. Çok mennum kaldığımı altını çizerek belirtiyim. Bu görüşmemizde masaj hizmeti de olduğunu öğrenmiş oldum. Kimbilir belki bir sonraki görüşmemiz Marina hanım'ın evinde duo + masaj olarak yapılır.

Fırsat bulduğum anda tereddüt etmeden tekrar görüşmek isterim. Görüşme düşünen arkadaşlara da kesinlikle tavsiye ederim. Bu deneyim için söyleyebileceğim hiçbir olumsuzluk yok her şey mükemmeldi...

Tüm güzel anlar için Marina'ya teşekkür ederim. Sevgiler :love:
Diyecek bir şey kalmadı 💖💖💋💋tşk ederim güzel yorum için, her zaman beklerim 😊🙏💖💋💋

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
684
559
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. En yakın zamanda Marina ile götüşmeyi hedefliyorum

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
143
253
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evt cnm bnm yanımda takıldı biraz şimdi de yerini ayırdık komşu komşu takılıyoruz artik😍

Bildiğim Elena ve Aya komşu idi. Şimdi bir komşu ikilisi daha oldu. (y) Yeni komşun hem sana, hem de forumda ki mavişlere hayırlı olsun ;)

Temmuz ayında bir süre İstanbul'da olacağım. Eğer senden kopmayı başarabilirsem belki Marina'ya da ufak bir selam veririm 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar