Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Manken Gibi Kız

kartal33 Çevrimdışı
30 Tem 2019
108
212
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mersin den iş için kısa bir istanbul turu yaptım. Gelmişkende görüşme yapmadan dönmek olmazdı tabikii. Evet aynen başkıkta yazdığım gibi, serel hanımda tam bir manken fiziği var. Çok güzel, çok genç, çok diri bir kızla karşılaşacaksınız.

sohbeti çok iyi. Benim gibi soğuk kanlı biriyle bile bu kadar sohbet edebildiyse biraz aktif biriyle dahada neşeli sohbet ortamı olacaktır bence.

benim için olmazsa olmaz oral konusunda çok iyi gerçekten. Ben çok keyif aldım açıkçası. Bu arada listesinde olanlar biran önce gitsinler. Sonra tüh geç kaldım cümlesini kurmayın:)

Samurayx

Normal Üye
30 May 2019
15
4
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşınm için teşekkkürler insan serel hanım ile tanışmaya çekiniyor önyargı ile yaklaşıyor hatta bu kiz kesin egolu insanlara yüksekten bakan birine benziyor falan diyorsun ancak sizin paylaşımınizda böyle olmadığı anlaşılıyor

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
152
265
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

Ana sayfada konu başlığını gördüğüm gibi Serel'e (boy + fizik kaynaklı) yazılmış bir referans herhalde demiştim ki gözüm hemen yana kayınca doğru tahmin ettiğimi anladım ;)

Son düzenleme:
LaughTale Çevrimdışı
19 Mar 2021
250
320
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşınm için teşekkkürler insan serel hanım ile tanışmaya çekiniyor önyargı ile yaklaşıyor hatta bu kiz kesin egolu insanlara yüksekten bakan birine benziyor falan diyorsun ancak sizin paylaşımınizda böyle olmadığı anlaşılıyor

Sanırım güzellikten ötürü böyle bir düşünceye kapılıyorlar. Ama bu forumda, kurallar dahilinde, kimsenin kimseden çekincesi olmamalı.

Kendisiyle görüşmem olmadı ama forumdaki yazışmalarına bakarak ılıman ve ölçülü olduğuna dair bir his alıyorum. Hatta tartışmalar yaşandığında bile kontrolü ve saygıyıelden bırakmadığına tanık olmuştum. Takdirimi kazanmıştı.

O zaman sloganı belirleyelim; Görüşmek istiyorsan Serel ile,
Çekinme, bi mesaj at bence ;)

ozie79 Çevrimdışı
7 Ocak 2010
133
97
Geçen her an geç kalmış hissettiriyor zaten
Tanışabilmek dileklerimle...
paylaşımınız için teşekkürler

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
723
609
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. Serel benim forumdaki ilk göz ağrımdır

Vatann Çevrimdışı
22 May 2021
291
220
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar