- 22 Kas 2018
- 69
- 465
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Halkalı-Gebze marmaray istasyonlarından birine yakın yürüme mesafesinde, fizik olarak fotoğraflardaki gibi tombul, öpüşmesiyle ön plana çıkmış gerçekten de öyle with tongue severler için tavsiye edilir hunharca hüpleşmelik.. Öpüşmesiyle meşhur diye sigara alkol kokan temizlenmemiş ağzınızla da gelmeyin cıvkını çıkarmayın burada sansürsüz detaylara giriyorum problem olmasın. Tombul bayanlardan beklenilen ölçülerde ele gelen (benim elimden taşan) göğüsler.. Üstüme çıkarıp memelerle oyuncak hamuru gibi oynarken süt salgılama konularına girdik. Konuşmayı konu açmayı beceremem 2 saat benim konu açmama gerek kalmadı kendisi o işi halletti sohbeti akıcı. Oralı tatmin edici hatta çıktından sonra oralla boşalsaydım keşke dediğim de oldu kendisi iyi emici bıraksam tulumbada su bırakmayacak belki erken salıvermekten korktuğum için oralı hep next next yaparım/yaptım. Bu hafta sonumuzu da Gamze'yle değerlendirmiş olduk. Referanslar yanıltmadı beklentileri karşılıyor memnun etmek için elinden geleni yapıyor. Teşekkürler!