Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Maltepe Gamze

scott Çevrimdışı
22 Kas 2018
69
465
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Halkalı-Gebze marmaray istasyonlarından birine yakın yürüme mesafesinde, fizik olarak fotoğraflardaki gibi tombul, öpüşmesiyle ön plana çıkmış gerçekten de öyle with tongue severler için tavsiye edilir hunharca hüpleşmelik.. :) Öpüşmesiyle meşhur diye sigara alkol kokan temizlenmemiş ağzınızla da gelmeyin cıvkını çıkarmayın burada sansürsüz detaylara giriyorum problem olmasın. Tombul bayanlardan beklenilen ölçülerde ele gelen (benim elimden taşan) göğüsler.. Üstüme çıkarıp memelerle oyuncak hamuru gibi oynarken süt salgılama konularına girdik. Konuşmayı konu açmayı beceremem 2 saat benim konu açmama gerek kalmadı kendisi o işi halletti sohbeti akıcı. Oralı tatmin edici hatta çıktından sonra oralla boşalsaydım keşke dediğim de oldu kendisi iyi emici bıraksam tulumbada su bırakmayacak belki erken salıvermekten korktuğum için oralı hep next next yaparım/yaptım. Bu hafta sonumuzu da Gamze'yle değerlendirmiş olduk. Referanslar yanıltmadı beklentileri karşılıyor memnun etmek için elinden geleni yapıyor. Teşekkürler!

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Gamze iyidir , ha ben henüz görüşemedim anadolu yakasi olunca biraz problem gidip gelmek
Yorum gayet açıklayıcı olmuş
Kendisini yakın zamanda ziyaret edeceğim
Tşk ederim @Gezginadam yollar uzak olsada gönüller bir olsun inş bir gün tanışırız 😘😂😘

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Halkalı-Gebze marmaray istasyonlarından birine yakın yürüme mesafesinde, fizik olarak fotoğraflardaki gibi tombul, öpüşmesiyle ön plana çıkmış gerçekten de öyle with tongue severler için tavsiye edilir hunharca hüpleşmelik.. :) Öpüşmesiyle meşhur diye sigara alkol kokan temizlenmemiş ağzınızla da gelmeyin cıvkını çıkarmayın burada sansürsüz detaylara giriyorum problem olmasın. Tombul bayanlardan beklenilen ölçülerde ele gelen (benim elimden taşan) göğüsler.. Üstüme çıkarıp memelerle oyuncak hamuru gibi oynarken süt salgılama konularına girdik. Konuşmayı konu açmayı beceremem 2 saat benim konu açmama gerek kalmadı kendisi o işi halletti sohbeti akıcı. Oralı tatmin edici hatta çıktından sonra oralla boşalsaydım keşke dediğim de oldu kendisi iyi emici bıraksam tulumbada su bırakmayacak belki erken salıvermekten korktuğum için oralı hep next next yaparım/yaptım. Bu hafta sonumuzu da Gamze'yle değerlendirmiş olduk. Referanslar yanıltmadı beklentileri karşılıyor memnun etmek için elinden geleni yapıyor. Teşekkürler!
Öncelikle ben tşk ederim sevgili @scott biraz geç cvp verdim kusura bakma seni tanımak güzeldi çok kısa zamanda yaptık program ama senle sevişmek güzeldi ☺️😘😘sohbet muhabbetine de diyecek yok zaten benim açımdan da güzel bir görüşme oldu😘😘😘umarım tekrar görüşürüz sevgiler 😘

dark.sea Çevrimdışı
5 Eyl 2019
92
64
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ağzına sağlık üstad

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar