Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Malika ile Haftasonu kaçamağı

kingodisco

Normal Üye
22 Ağu 2020
9
35
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumun yeni gözdelerinden Malika ile dün tanışma fırsatım oldu. Öncelikle çok hızlı şekilde dönüş yaptı ve hızlıca randevu planının yaptık. Kendi aracınızla giderseniz eve giriş kısmı avm içerisinden olduğu için gayet sorunsuz. Malika gerçekten güzel bir kız ama uzun yıllardır görüşme yapmadığı için biraz çekinik başlangıçta ama bu durum benim daha çok hoşuma gitti açıkçası sanki yeni tanıştığınız bir kadınla ilk kez başbaşa kaldığınız anlardaki heyecanı hissediyorsunuz.. Yatak konusuna gelince gerçekten çok istekli ve tepkileri çok doğal yatakta bir genç kızla olduğunuzu ve onun sizinleyken ne kadar zevk aldığını size hissettiriyor. Haftasonunun en güzel 2 saatinin geçirip bir daha buluşmak üzere sözleşip vedalaştık. Buralarda çok uzun süre yaşamaya kararlı değil gibi ama tavsiyem geri dönmeden bu asyalı güzelle mutlaka tanışın..

Malika Çevrimdışı
16 Şub 2023
28
46
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Forumun yeni gözdelerinden Malika ile dün tanışma fırsatım oldu. Öncelikle çok hızlı şekilde dönüş yaptı ve hızlıca randevu planının yaptık. Kendi aracınızla giderseniz eve giriş kısmı avm içerisinden olduğu için gayet sorunsuz. Malika gerçekten güzel bir kız ama uzun yıllardır görüşme yapmadığı için biraz çekinik başlangıçta ama bu durum benim daha çok hoşuma gitti açıkçası sanki yeni tanıştığınız bir kadınla ilk kez başbaşa kaldığınız anlardaki heyecanı hissediyorsunuz.. Yatak konusuna gelince gerçekten çok istekli ve tepkileri çok doğal yatakta bir genç kızla olduğunuzu ve onun sizinleyken ne kadar zevk aldığını size hissettiriyor. Haftasonunun en güzel 2 saatinin geçirip bir daha buluşmak üzere sözleşip vedalaştık. Buralarda çok uzun süre yaşamaya kararlı değil gibi ama tavsiyem geri dönmeden bu asyalı güzelle mutlaka tanışın..
Çok teşekkür ederim canım benim çok güzel referansın için ❤️❤️kocaman öpüyorum 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar