Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Maç uğurum Meltem :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Malum basket maçı oldukça Ataşehir'e gidiyorum :) Dün yine öyle bir vakit yarattığımda, öğlen iş çıkışı sevgili MELTEM e görüşmek için mesaj attım; 2 ay olmuştu, ki bu da özlemek için yeterli bir zamandır bu alemde :) Neyse, sağolsun geri çevirmedi beni ve maç öncesi Kadıköy'e geçtiğim gibi soluğu kendisinde aldım. Herkesin malumu olan ünlü maksi mini şortlarından biri ile karşıladı beni de. Hani şu Latin kalça yanaklarının sadece %50 sini kapayanlardan :) Birer bira ve kendisinin ikram ettiği fiskili çikolata :) eşliğinde sohbet muhabbet gıybet derken, klimaya rağmen beni bir ter basmaya başladı; hızlı bir duş almama rağmen geçmeyince, sıra hızlı bir şekilde yatağa geçmeye gelmişti bile :) Bol terlemeli ve yiyip içtiğimizin iki katını yakmalı, sayısını benim bile unuttuğum çeşitte pozisyonun sonunda (o kalçaları arkadan ve aynadan izlemenin zevki bir başka tabii), MELTEM in deyimiyle, "olmayan şeyi" de başararak finale ulaştık. Normalde o tansiyon düşüklüğü ile bir süre yatıp beklemek gerekiyordu; ama zevkli bir maç bitmiş, sıradakine yetişmek gerekiyordu benim için :) Bol koşuşturma sonunda günün ikinci maçına da biraz gecikmeyle ulaşabildim ve MELTEM in uğuru sayesinde, 4 eksikli kadroya rağmen baskette Tofaş'ı sürklase ederek 34 sayı farkla yenmeyi başardık. Herşey için bir kez daha teşekkürler maç uğurum :)

charon Çevrimdışı
23 Tem 2012
459
490
Meltem hanımın rüzgarı esmeye devam ediyor. Paylaşım için teşekkürler hocam. Keyfiniz bol olsun, ağzınız bal yesin. :)

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
900
634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu aralar maşallahı var herkesin görüşmeler havalarda uçuşuyor :) Melteme pek doyum olmuyor kendisi benim de hasretini çektiğim pembişlerin başında geliyor.Madem ki görüşmenin sonunda maça gidilmiş şöyle bir caps bırakıyorum güzel paylaşımınıza :)

13222F51-628D-4F2E-B086-D79C860ABFAE.jpeg

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
517
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vallahi başlığı gördüm, konuyu okumaya başlamadan; "sanırım kadikoylu Meltem ile görüşmüş" dedim.

Sonra konuyu açtım, bingo.... doğru tahmin(clap)

Üstadım, sevişen yerlerinize, yazan parmaklarınıza sağlık. Sizi tekrar sahalarda görmek güzel.... yazılarınızı özlemiştik.

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
871
616
Cinsiyetiniz nedir?
Malum basket maçı oldukça Ataşehir'e gidiyorum :) Dün yine öyle bir vakit yarattığımda, öğlen iş çıkışı sevgili MELTEM e görüşmek için mesaj attım; 2 ay olmuştu, ki bu da özlemek için yeterli bir zamandır bu alemde :) Neyse, sağolsun geri çevirmedi beni ve maç öncesi Kadıköy'e geçtiğim gibi soluğu kendisinde aldım. Herkesin malumu olan ünlü maksi mini şortlarından biri ile karşıladı beni de. Hani şu Latin kalça yanaklarının sadece %50 sini kapayanlardan :) Birer bira ve kendisinin ikram ettiği fiskili çikolata :) eşliğinde sohbet muhabbet gıybet derken, klimaya rağmen beni bir ter basmaya başladı; hızlı bir duş almama rağmen geçmeyince, sıra hızlı bir şekilde yatağa geçmeye gelmişti bile :) Bol terlemeli ve yiyip içtiğimizin iki katını yakmalı, sayısını benim bile unuttuğum çeşitte pozisyonun sonunda (o kalçaları arkadan ve aynadan izlemenin zevki bir başka tabii), MELTEM in deyimiyle, "olmayan şeyi" de başararak finale ulaştık. Normalde o tansiyon düşüklüğü ile bir süre yatıp beklemek gerekiyordu; ama zevkli bir maç bitmiş, sıradakine yetişmek gerekiyordu benim için :) Bol koşuşturma sonunda günün ikinci maçına da biraz gecikmeyle ulaşabildim ve MELTEM in uğuru sayesinde, 4 eksikli kadroya rağmen baskette Tofaş'ı sürklase ederek 34 sayı farkla yenmeyi başardık. Herşey için bir kez daha teşekkürler maç uğurum :)

Meltemin bu galibiyetteki payı için Şükran

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026

Paylaşım için tşk ederimbenim içinde keyifli bir görüşmeydi ayrıca sabah spora gitmemişim iyiki baya efor sarfettik olmayan şeyide oldurduk benden mutlusu yok ugurlu gelmeme sevindim galibiyet için tebrik ederim..

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Malum basket maçı oldukça Ataşehir'e gidiyorum :) Dün yine öyle bir vakit yarattığımda, öğlen iş çıkışı sevgili @<a href="http://forumzamparalar30.xyz/member.php?u=55753" target="_blank">MELTEM</a> e görüşmek için mesaj attım; 2 ay olmuştu, ki bu da özlemek için yeterli bir zamandır bu alemde :) Neyse, sağolsun geri çevirmedi beni ve maç öncesi Kadıköy'e geçtiğim gibi soluğu kendisinde aldım. Herkesin malumu olan ünlü maksi mini şortlarından biri ile karşıladı beni de. Hani şu Latin kalça yanaklarının sadece %50 sini kapayanlardan :) Birer bira ve kendisinin ikram ettiği fiskili çikolata :) eşliğinde sohbet muhabbet gıybet derken, klimaya rağmen beni bir ter basmaya başladı; hızlı bir duş almama rağmen geçmeyince, sıra hızlı bir şekilde yatağa geçmeye gelmişti bile :) Bol terlemeli ve yiyip içtiğimizin iki katını yakmalı, sayısını benim bile unuttuğum çeşitte pozisyonun sonunda (o kalçaları arkadan ve aynadan izlemenin zevki bir başka tabii), @<a href="http://forumzamparalar30.xyz/member.php?u=55753" target="_blank">MELTEM</a> in deyimiyle, "olmayan şeyi" de başararak finale ulaştık. Normalde o tansiyon düşüklüğü ile bir süre yatıp beklemek gerekiyordu; ama zevkli bir maç bitmiş, sıradakine yetişmek gerekiyordu benim için :) Bol koşuşturma sonunda günün ikinci maçına da biraz gecikmeyle ulaşabildim ve @<a href="http://forumzamparalar30.xyz/member.php?u=55753" target="_blank">MELTEM</a> in uğuru sayesinde, 4 eksikli kadroya rağmen baskette Tofaş'ı sürklase ederek 34 sayı farkla yenmeyi başardık. Herşey için bir kez daha teşekkürler maç uğurum :)

Maç totemleri de ayrı bir güzel oluyor, sayın kadikoylu sizinki tersine totem olmuş. Buradan bakınca , bira, çikolata yatağında MELTEM hanım menüsü, Michelin yıldızlı restoranlar da bile bulamayacağınız bir lezzet :) Sizlere afiyet bal, şeker olsun, sevişdiğiniz yer dert görmesin diyorum...:yemek::yemek:
MELTEM hanıma da misafirperverliği ve yaşattığı zevkli süreler için tebrik ve teşekkürlerimizi sunalım (clap)(clap)

Not 1: Şu terleme olayına çözüm sunacağım, duşlu yatak projem gündemimde :) :banyo:(sweat)(sweat)
Not 2: "olmayan şey" mi yoksa olmaması gereken bir şey mi? Ya olmak ya olmamak mı?

[video=youtube_share;bYJGt67Mwmo]https://youtu.be/bYJGt67Mwmo[/video]

canwhite Çevrimdışı
3 Şub 2018
58
5
Cinsiyetiniz nedir?
şort benim kırmızı çizgimdir :)
MELTEM hanımla bu olayı enine, boyuna, misyonerine, cowgirl üne , doggy sine konuşmamız gerekiyor :)
Bayramda müsait olursa tabii :)
Tişekkürler süpermen :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Maç totemleri de ayrı bir güzel oluyor, sayın kadikoylu sizinki tersine totem olmuş. Buradan bakınca , bira, çikolata yatağında MELTEM hanım menüsü, Michelin yıldızlı restoranlar da bile bulamayacağınız bir lezzet :) Sizlere afiyet bal, şeker olsun, sevişdiğiniz yer dert görmesin diyorum...:yemek::yemek:
MELTEM hanıma da misafirperverliği ve yaşattığı zevkli süreler için tebrik ve teşekkürlerimizi sunalım (clap)(clap)

Not 1: Şu terleme olayına çözüm sunacağım, duşlu yatak projem gündemimde :) :banyo:(sweat)(sweat)
Not 2: "olmayan şey" mi yoksa olmaması gereken bir şey mi? Ya olmak ya olmamak mı?

[video=youtube_share;bYJGt67Mwmo]https://youtu.be/bYJGt67Mwmo[/video]

Teknik, fiziki, coğrafi, beşeri koşullara inat Türk müyendizlerinin azim dolu başarı öyküsü diye tanımlayabiliriz kısaca :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Teknik, fiziki, coğrafi, beşeri koşullara inat Türk müyendizlerinin azim dolu başarı öyküsü diye tanımlayabiliriz kısaca :)

Hep bu "Ne doktorlar, ne müyendizler istedi de vermedik" klişesinden çıkıyor. Adam ne yapsın? ,(İmkan) verseydiniz yerli Hoovercraft yapardı... işte (imkan) vermiyorlar, ondan şey olur her şey :D
Acaba "
olmayan" şey imkan mı? Tüm sorunların çözümü bu kelimede mi saklı? Neyse çok şey etmiyim en iyisi?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar