- 29 Nis 2014
- 9,179
- 10,057
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Malum basket maçı oldukça Ataşehir'e gidiyorum Dün yine öyle bir vakit yarattığımda, öğlen iş çıkışı sevgili MELTEM e görüşmek için mesaj attım; 2 ay olmuştu, ki bu da özlemek için yeterli bir zamandır bu alemde Neyse, sağolsun geri çevirmedi beni ve maç öncesi Kadıköy'e geçtiğim gibi soluğu kendisinde aldım. Herkesin malumu olan ünlü maksi mini şortlarından biri ile karşıladı beni de. Hani şu Latin kalça yanaklarının sadece %50 sini kapayanlardan Birer bira ve kendisinin ikram ettiği fiskili çikolata eşliğinde sohbet muhabbet gıybet derken, klimaya rağmen beni bir ter basmaya başladı; hızlı bir duş almama rağmen geçmeyince, sıra hızlı bir şekilde yatağa geçmeye gelmişti bile Bol terlemeli ve yiyip içtiğimizin iki katını yakmalı, sayısını benim bile unuttuğum çeşitte pozisyonun sonunda (o kalçaları arkadan ve aynadan izlemenin zevki bir başka tabii), MELTEM in deyimiyle, "olmayan şeyi" de başararak finale ulaştık. Normalde o tansiyon düşüklüğü ile bir süre yatıp beklemek gerekiyordu; ama zevkli bir maç bitmiş, sıradakine yetişmek gerekiyordu benim için Bol koşuşturma sonunda günün ikinci maçına da biraz gecikmeyle ulaşabildim ve MELTEM in uğuru sayesinde, 4 eksikli kadroya rağmen baskette Tofaş'ı sürklase ederek 34 sayı farkla yenmeyi başardık. Herşey için bir kez daha teşekkürler maç uğurum